Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Söllissä

Perus Alppimajatalo

Leo-setä    10.02.2018    Söllin hotellit    Söll
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Erhart

Erhart on kylän laidalla, syrjässä vähän kaikesta. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa n. 700m, bussipysäkille 900m ja hissiasemalle n. 1,7km. Toisaalta kesäisin upeat vaellusreitit alkavat suoraan majatalon takapihalta.

Arvosana hotellille:

Tasokas hotelli

Vieras    14.07.2014    Söllin hotellit    Söll
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Postwirt

Runsas aamiainen. Neljän ruokalajin illallinen: salaattibuffet, keitto, pääruoka (voi valita joko kanavaihtoehto, kalavaihtoehto, lihavaihtoehto tai kasvisvaihtoehto) ja jälkiruoka. Päivällä kakkupala (hotellin sivuilla puhutaan kakkubuffetista mutta ainakin meidän aikana kyseessä oli yksi pieni kakkupala), juomat omakustannushintaan. Kerran viikossa, taisi olla tiistai oli tirolilaisillallinen. Aluksi oli tervetuliaismalja tervetulopuheen kera. Seisovasta pöydästä kokkien tarjoamana kylmät alkupalat ja lämmin ateria, keitto tuotiin pöytään ja jälkiruoka haettiin noutopöydästä.

Lämminhenkinen henkilökunta. Siisti ja hieno hotelli. Hotellin juhlasalissa toisessa rakennuksessa oli meidän aikana häät lauantai-sunnuntai-iltana josta kuului kovaäänistä musiikkia ja kuulemamme mukaan se kuului myöskin muihin huoneisiin hotellin toiselle puolelle. Ilmeisesti kyseessä on suosittu paikka viettää juhlia joten korvatulpilla voisi ehkä olla käyttöä varsinkin kesäviikonloppuna jos haluaa nukkua rauhassa. Kuulemani mukaan oli myös sama käynyt eräällä toisella henkilöllä vuosia sitten, että häitä vietettiin ja niin kovaa että kuului huoneeseen saakka.

Arvosana hotellille:

" Kodikas hotelli

Vieras    15.11.2012    Söllin hotellit    Söll
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2012 | Hotelli: Feichter

Olen käybyt Söllissä ainakin 10 kertaa. olen käynyt muissakin vaelluskohteissa, mutta Söll miellyttää minua eniten. Pääsääntöisesti olen yöpynyt Söllissä Hotelli Feichterissa. Feichterissa on kodikas ilmapiiri, mukavat huoneet, hyvä ruoka ja aamiainen sekä mukava isäntäväki. Kun saapuu Feichteriin, tuntuu siltä kuin menisi toiseen kotiin.

Hotelli sijaitsee aivan Söllin keskustasta ja sieltä pääsee hyvin erilaisille vaellusreiteille.

Aion vastakin yöpyä Feichterissa, jos haluan hotellin puolihoidolla.

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli

Vieras    15.07.2012    Söllin hotellit    Söll
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Feichter

Ystävällinen henkilökunta. Aamiainen oli ihan hyvä, tarjolla oli kahta eri mehua, kahvia tai teetä, lämpimiä leipiä, juustoa, makkaraa, tomaattia, kurkkua, jogurttia, pekonia ja munia. Illallisella oli salaattia, keitto, pääruoka ja jälkiruoka. Salaatin, pääruoan ja jälkiruoan sai valita 2-3 vaihtoehdosta. Hyvän matkan päässä keskustasta. Siisti hyvä hotelli.

Arvosana hotellille:

Jotenkin vain viihtyisää

Vieras    30.10.2008    Söllin hotellit    Söll
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2008 | Hotelli: Feichter

Olen kahdesti asunut viikon Feichterissa, kesällä. Viihdyin erinomaisesti. Opas sanoi, että muutkin ovat tykänneet.

Arvosana hotellille:

Pensionaatti

Niiskunen    28.08.2008    Söllin hotellit    Söll
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2007 | Hotelli: Feichter

Kolmikerroksinen "hotelli". Aamupala ilmoitettiin, buffeaamiainen.... Nooh... parantamisen varaa olisi ollut. Saunomis mahdollisuus torstaisin, Ihanaa... Isäntäperhe asuu samassa talossa.

Arvosana hotellille:

Ihana pensinat

Niiskunen    28.08.2008    Söllin hotellit    Söll
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Erhart

Pieni viiden huoneen pensiomaatta. Ystävällinen emäntä auttamassa.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Söllissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.