Matkakokemukset - Hotelleja Gambiassa

Kiva sisäänlämpiävä

Vieras    01.01.2020    Kotun hotellit    Kotu
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Bakotu Hotell

Oikein mukava.Olen käynyt 9 kertaa,pisin aika 1kk

Arvosana hotellille:

Luksusta ja ystävällisyyttä

Vieras    16.02.2018    Gambian hotellit    Gambia
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2018 | Hotelli: Coco Ocean resort & spa

Hieno hotelli ja ystävällinen henkilökunta, upea ruoka. Jos itse olet ystävällinen ja huomaavainen, saat asua kuin kuninkaalliset. Ministerien kanssa aamupalalla harvemmin täällä kotimaassa. Hotellin ranta-talot ovat kuin omat kodit ja yövartia pitää huolen turvallisuudesta. Erityiskiitos pitkänhuiskealle Dominiquelle, joka töissä piccolona. Suomalaisilla on Gambiassa useita avustuskohteita ja jos haluat, katso face bookista Gambian Loviisa-koulu. Siellä voi sovitusti vierailla ja tukea syrjäytymisvaarassa olevien nuorten koulutusta. Heidän luotettava asioiden hoitajansa Ansumana toimi oppaanamme ja saimme nähdä maata, sen vammaistyötä ja tavallisten ihmisten arkea ja tukea sitä, käydä Unescon maailmanperintökohteissa ja paikoissa jotka kiinnostivat juuri meitä. Aika vain loppui kesken, viikko oli liian lyhyt! Suosittelen lämpimästi nuorta herraa oppaaksi [email protected] Ei ole mikään elvistelijä ja tottunut suomalaisiin.

Arvosana hotellille:

Gambialaisella luokituksella ***

Vieras    29.12.2015    Bakaun hotellit    Bakau
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2015 | Hotelli: Cape Point

Yleisarvosana on suhteutettu paikallisiin olosuhteisiin. Jos vertaan "yleismaailmallisesti"

niin arvosana lienee 1-2 tähteä. Mene ja totea kuinka voi elää vähällä mutta iloisesti ja onnellisesti!

Cape Pointin/Bakaun alueella ja yleisestikin Gambiassa tarvitset paikallisen oppaan ainakin aluksi tutustuaksesi ympäristöön ja paikallisiin tapoihin(ja päästäksesi eroon bumstereista). Voin suositella omaani Sarja(lausutaan Saja)Sonkoa e.mail: [email protected] Facessa: Sarja Sonko.

Mies joka osaa myös olla hiljaa!!! Hänen avokonttorinsa sijaitsee Kofi Annan -streetin alussa!! Hän järjestää mitä vain, retkistä yöelämä seuraksi allinclusive tai tinkaajana!!

Ja hinnat ovat n.1/3 esim. tjäreborgin retkihinnoista!!

Turistille Gambia on yllättävän kallis paikka, paikallisten ansiotasoon verrattuna.

Meillä oli pv-budjetti n.50€/pv/hlö, ilman pröystäilyä se riitti juuri(ilman tuliaisia).

Hymyile paljon, kättele paljon ja käytä käsidesiä paljon. Lämpöä ja hymyä t:Hannu Hassi(lisätietoja Facesta tuolla nimellä)

Huonevinkki: 400-sarjan blokki, näkymä altaalle

Arvosana hotellille:

Hieno hotelli hyvällä paikalla

Hansku-79    19.02.2014    Kotun hotellit    Kotu
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2013 | Hotelli: Kombo Beach

Viihtyisä ja ilmeisesti paikallisen mittapuun mukaan hienokin hotelli aivan rannassa. Ystävällinen henkilökunta, kaikki hymyili, kyseli kuulumisia. Rannalla sai olla rauhassa kauppiailta yms. siitä huolehtivat hotellin vartijat. Aurinkotuoleja oli aina saatavilla, sekä altailla, että rannalla. Meille kuului vain aamupala, mikä nyt ei kovin ihmeellinen ollut, mutta kyllä siitä nälkä lähti. Internet-yhteys toimi vain hotellin aulassa, mistä sai ostaa nettiaikaa helposti. Kissoja oli muutama, ötököitä ei hotellihuoneissa nähty ensimmäistäkään. Huoneiden lukot olivat heiveröisiä, mutta mitään ei kadonnut ja tallelokero oli ilmainen huoneessa. Hotellissa oli pari pientä kauppaa, joissa oli melko kallista. Vesijumppaa oli kaiketi päivittäin ja kiva kuntosali oli käytössä. Huoneet siivottiin päivittäin ja siivoajat oli aivan ihania paikallisia miehiä.

Arvosana hotellille:

yleistä

Maatkaaja    29.10.2013    Gambian hotellit    Gambia
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: Mansea Beach

Kun ensin pääsit kengät täynnä hiekkaa ryömimään kaikkien avustelijoiden läpi santapolkua hotelliin niin.. Mansea Beach hotelli oli siisti, sängyt ok, suihkutilat pienet mutta iha ok. Huopneiden taso vaihteli kurjasta ok:hon, meille sattu ih siisti huone, ja kun annoin siivoojalle 5eur tippii ni jokapäivä oli siivottu, tosin myös meikit siivottu omiin taskuihin.. hotellin sisäpiha ihan viihtyisä oleiluun, tkapihalla vieraili apinoita ja paukaijoija kun niitä jotkut turistit ruokki. allas oli piemi mutta hyvin putsattu. Tammikuussa ei ollu kauheesti asiakkaita hotellissa.

Hotellilta pääsee heti merenrantaan, jonne ehdottomasti kuumuutta kestävät kengät, lipsukkaat suli kuumassa hiekassa :) aamulla mukavan lämmintä kävellä hiekalla, päivällä jo polttaan kuumaa. Auringonotto oli huomattavasti miellyttävämpää hotellin allasalueella kuin rannalla koska hiekka todellakin kuumaa...

mutta vesirajassa oli ihana kävellä ja etsia kaikenvärisiä simpukoita

hotellin ympärillä ulkona parveili näitä nk. ystäviä jotka lyöttäytyy heti matkaan. annettiin niitten kulkea vierellä ja ku ei vastailtu mihnkää ni ei ne kauaa jaksanu kävellä.

mäki ylös ni pääse jollekkkin 'päätielle' jolla kulki vanhoista hiacesta tehtyjä "minibusseja" joihin hypätään kyytiin ku heiluttaa kättä pysähtymisen merkiks ja maksaa muutaman kolikon, kerran maksoin kyytimme lippalakilla, "rahastajana" n.10v poika ja halus mielummin lakin ku rahaa :)

mansean lähellä oli ihan huippuravintola (muistaakseni libyalaisten omistama) siellä sai tuoretta "wokkia" valitsemistaan raakaaineista, oisko ollu joku 20 euroo annos mut joka sentin arvoista, nimi oli muistaakseni.

taskulamppu kannattaa ottaa mukaan, ei o katuvaloja tuon hotellin lähellä.

Arvosana hotellille:

Mukavat ihmiset

Vieras    28.01.2011    Kotun hotellit    Kotu
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Bakotu Hotell

Tulimme juuri reissulta, tutustuimme aivan ihaniin ihmisiin hotellin alueella. Nyt kaipaisimme sinun apuasi joka olet lähdössä Gambiaan ja mahdollisesti vielä Kotuun ja Bakotu Hotelliin, ystävämme haluaisi kovasti opiskella Suomea ja lupasimme hänelle, että etsimme hänelle Cd:n josta hän voisi opiskella, jos olet menossa tuohon suntaan lomalle ota minuun yhteyttä jos voisimme laittaa teidän mukananne tuo CD:n hänelle. Kikka 04578402222. Kiitos.

Arvosana hotellille:

Söpö afrikkalais tyylinen hotelli

Vieras    06.05.2008    Kotun hotellit    Kotu
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Bungalow Beach

Hyvä palvelu ja siistit paikat.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Gambiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.