Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Kotussa

Kiva sisäänlämpiävä

Vieras    01.01.2020    Kotun hotellit    Kotu
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Bakotu Hotell

Oikein mukava.Olen käynyt 9 kertaa,pisin aika 1kk

Arvosana hotellille:

Hieno hotelli hyvällä paikalla

Hansku-79    19.02.2014    Kotun hotellit    Kotu
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2013 | Hotelli: Kombo Beach

Viihtyisä ja ilmeisesti paikallisen mittapuun mukaan hienokin hotelli aivan rannassa. Ystävällinen henkilökunta, kaikki hymyili, kyseli kuulumisia. Rannalla sai olla rauhassa kauppiailta yms. siitä huolehtivat hotellin vartijat. Aurinkotuoleja oli aina saatavilla, sekä altailla, että rannalla. Meille kuului vain aamupala, mikä nyt ei kovin ihmeellinen ollut, mutta kyllä siitä nälkä lähti. Internet-yhteys toimi vain hotellin aulassa, mistä sai ostaa nettiaikaa helposti. Kissoja oli muutama, ötököitä ei hotellihuoneissa nähty ensimmäistäkään. Huoneiden lukot olivat heiveröisiä, mutta mitään ei kadonnut ja tallelokero oli ilmainen huoneessa. Hotellissa oli pari pientä kauppaa, joissa oli melko kallista. Vesijumppaa oli kaiketi päivittäin ja kiva kuntosali oli käytössä. Huoneet siivottiin päivittäin ja siivoajat oli aivan ihania paikallisia miehiä.

Arvosana hotellille:

Mukavat ihmiset

Vieras    28.01.2011    Kotun hotellit    Kotu
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Bakotu Hotell

Tulimme juuri reissulta, tutustuimme aivan ihaniin ihmisiin hotellin alueella. Nyt kaipaisimme sinun apuasi joka olet lähdössä Gambiaan ja mahdollisesti vielä Kotuun ja Bakotu Hotelliin, ystävämme haluaisi kovasti opiskella Suomea ja lupasimme hänelle, että etsimme hänelle Cd:n josta hän voisi opiskella, jos olet menossa tuohon suntaan lomalle ota minuun yhteyttä jos voisimme laittaa teidän mukananne tuo CD:n hänelle. Kikka 04578402222. Kiitos.

Arvosana hotellille:

Söpö afrikkalais tyylinen hotelli

Vieras    06.05.2008    Kotun hotellit    Kotu
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Bungalow Beach

Hyvä palvelu ja siistit paikat.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kotussa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.