Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Mansea Beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

yleistä

Maatkaaja    29.10.2013    Gambian hotellit    Gambia
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: Mansea Beach

Kun ensin pääsit kengät täynnä hiekkaa ryömimään kaikkien avustelijoiden läpi santapolkua hotelliin niin.. Mansea Beach hotelli oli siisti, sängyt ok, suihkutilat pienet mutta iha ok. Huopneiden taso vaihteli kurjasta ok:hon, meille sattu ih siisti huone, ja kun annoin siivoojalle 5eur tippii ni jokapäivä oli siivottu, tosin myös meikit siivottu omiin taskuihin.. hotellin sisäpiha ihan viihtyisä oleiluun, tkapihalla vieraili apinoita ja paukaijoija kun niitä jotkut turistit ruokki. allas oli piemi mutta hyvin putsattu. Tammikuussa ei ollu kauheesti asiakkaita hotellissa.

Hotellilta pääsee heti merenrantaan, jonne ehdottomasti kuumuutta kestävät kengät, lipsukkaat suli kuumassa hiekassa :) aamulla mukavan lämmintä kävellä hiekalla, päivällä jo polttaan kuumaa. Auringonotto oli huomattavasti miellyttävämpää hotellin allasalueella kuin rannalla koska hiekka todellakin kuumaa...

mutta vesirajassa oli ihana kävellä ja etsia kaikenvärisiä simpukoita

hotellin ympärillä ulkona parveili näitä nk. ystäviä jotka lyöttäytyy heti matkaan. annettiin niitten kulkea vierellä ja ku ei vastailtu mihnkää ni ei ne kauaa jaksanu kävellä.

mäki ylös ni pääse jollekkkin 'päätielle' jolla kulki vanhoista hiacesta tehtyjä "minibusseja" joihin hypätään kyytiin ku heiluttaa kättä pysähtymisen merkiks ja maksaa muutaman kolikon, kerran maksoin kyytimme lippalakilla, "rahastajana" n.10v poika ja halus mielummin lakin ku rahaa :)

mansean lähellä oli ihan huippuravintola (muistaakseni libyalaisten omistama) siellä sai tuoretta "wokkia" valitsemistaan raakaaineista, oisko ollu joku 20 euroo annos mut joka sentin arvoista, nimi oli muistaakseni.

taskulamppu kannattaa ottaa mukaan, ei o katuvaloja tuon hotellin lähellä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.