Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Marmariksella

Yksin matkustavia naisia huijataan

Vieras    01.08.2016    Marmariksen ostokset    Marmaris

Marmariksen kaduilla olevissa kaupoissa, missä yleensä nuorehkot miehet kadulla turisteja pysäyttelemässä kauppaan, saa varoa. Kadulla ei voi kävellä kauppojen ohi, etteikö yritetä repiä sisälle. Hyvä tarjous, vain sinulle lady. You are beautifull ym. mairitteleva. Jos kieltäydyt, tartutaan kädestä ja et pääse pakoon vaan on pakko mennä kauppaan. Yhdessä vaatekaupassa nuori miesmyyjä runkkasi muniaan, yritti tulla pukukoppiin kähmiään. Käski istua ja koittaa muniaan vaikka liikkeessä oli muita asiakkaita. Myi väkisin. Sai olla kovana ettei ostanut niitä vaatteita, jotka oli sekundaa ja ei edes sopineet vaan oli pakko ostaa että pääsi kaupasta pois. Sanoi vielä, etteihän kerro kelleen. Ikinä en P..kele osta mitään Marmariksesta jos menen takaisin. Valehtelevat hintoja, antavat väärin rahasta takaisin. Perästä kuuluu kyllä FUCK YOU jos itse hermostut huijauksesta. Marmaris on juoppojen ym.paikka. Lapsille myydään alkoholia, tupakkaa. Ei mitään lakia. Älkää antako muille rahaa.

Sinisellä Dolmuksella Armutalaniin Ibon ja Hannelen putiikkiin

Vieras    04.08.2010    Marmariksen ostokset    Marmaris

Marmariksen basaareilla en viihtynyt. Markkinapäivä- ja paikka niin tosi kuumat, Metropolissa hyvä ja iloinen palvelu. Icmelerin kauppakojuilla iltasella sai tehdä ostoksia rauhassa.

Kolmen viikon matkallani ajelin huvikseni eri dolmusreittejä päätepysäkeille asti. Paras oli sininen nelonen Armutalaniin; mitkä maisemat matkalla, meri, vuoret, pienet kadut... aivan ihanaa. Armutalanissa hyvä käsityökauppa; neulelankoja ja helmiä ja kaikkea suloista aivan liian halvalla, ei voinut jättää ostamatta.

Käsityökauppaan minut ohjasi Hannele, joka pitää turkkilaisen miehensä kanssa vaateputiikkia dolmuksen päätepysäkkiä vastapäätä hotel Royal Plazan alapuolella parturin ja marketin välissä. Hannelen ja miehensä putiikista ostin t-paitoja tuliaisiksi (Ed Hardy, Lacoste, Hello Kitty....) ja ihanan Versace-pyyhkeen (kiinteät hinnat, ei häsläystä). Hannele tarjosi turkkilaisen omenateen ja antoi valtavan tietopläjäyksen Turkissa asumisesta. Suosittelen käyntiä ja toivon pääseväni vielä joskus takaisin...

Häämatka Marmarikseen

Vieras    12.07.2009    Marmariksen ostokset    Marmaris

Tällä kertaa mennäänkin Häämatkalle Ihanaan Marmarikseen. Otetaan Dalamanin lentokentälle tilattu tila-auto ja huristetaan sillä tutun matkaseurueen kanssa bussien ohi Marmarikseen, jee!!! Matkaan lähdetään siis 18.7.09 eli ihan ensiviikon lauantai aamuna. Paljoa en mukaan tarvii tavaroitakaan ottaa, sillä kaiken saa paikanpäältä paljon halvemmalla, kuin suomesta. Esim. aurinkovoiteet, maitohappobakteeri- ja särkylääkkeet ja kaikki kempparituotteet. Mikä vielä parasta, vaatteet ja kengät on upeita ja halpoja. Eikä ihan helposti samanlaisia tule vastaan kotimaassa. Jos jotakin kiinnostaa, niin meidät vihittiin 12.6.09 ja meille tuli tuona päivänä tasan 11vuotta ensitapaamisesta, joten asia oli tarkkaan harkittu, heh..

markkinat

susku70    08.11.2008    Marmariksen ostokset    Marmaris

torstai markkinoilta marmariksessa/keskiviikko markkinoilta icmelerissä basaarikujilta,putiikeista,Muglan markkinoilta mm. teet edullisia ostoksia -;)

Oletko vieraillut Marmariksella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.