Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Marmariksesta

Ihana Marmaris

Vieras    02.08.2013    Marmariksen muita vinkkejä    Marmaris

Olimme heinäkuussa vkon hotelli Yunuksessa. Hotelli oli loistavalla paikalla (rantaan 10m), palvelu ja ruoka oli hyvää. Jos marmarikseen lähdemme uudelleen, haluan samaan hotelliin. Ainoa miinus oli, ettei huoneisiin saanut viedä omia eväitä (ruokaa).

Marmaris oli hieno paikka, jossa varmasti jäi paljon näkemättäkin. Jos haluaa mennä katselemaan päiväksi Marmariksen saaristoa haluan suositella laivaa nimeltä Bora1. Kapteenina toimii aivan ihana Osman niminen mies, joka muuten puhuu sujuvaa suomea. Reissu oli hieno, ei pahan hintainen ja kaikki ruuat ja juomat kuuluivat hintaan.

Hannele Armutalanissa osaa kertoa asumisesta Turkissa

Vieras    06.08.2010    Marmariksen muita vinkkejä    Marmaris

Suosittelen eri reittien ajamista dolmus-busseilla. Tosin päivällä on tuskaisen kuumaa ainakin heinä-elokuussa, jos voit valita, ota peräpenkki, parasta kun ikkunat ovat auki. Turvallisin mielin päätepysäkille asti ja sitten tutustumaan ympäristöön.

Oranssit ajavat Marmariksesta Icmeleriin ja hinta kesällä 2010 taisi olla 2liiraa/matka. Illalla rannan kävelykadulla näkee ja kuulee jos vaikka mitä. Mukavia ravintoloita ja paljon esiintyjiä. Itse valitsin hiljaisen Cafe/barin jossa palvelu ensiluokkaista ja hinta-laatutaso kohdallaan. Alle 10 liiralla kebabrulla, pienet ranskalaiset, salaatti, tsatsikia, saltsaa ja vesi.

Marmariksesta siniset Dolmukset ajavat Armutalanin kaupunginosaan (hinta 1,50liiraa/matka). Kymmenessä minuutissa olet pienessä kyläkeskuksessa. Yllätyin kun löysin aivan torin laidalta vaateputiikin, jossa suomalaislähtöinen Hannele tarjosi turkkilaista omenateetä ja kertoi kokemuksiaan Turkissa asumisesta ja muutakin tietoa. (Asioita joista opas kertoi väärin ja mutu-tuntumalla).

Tuliaisia ostin monenmoista t-paitaa ja pyyhettä, sandaalit.... hinta-laatusuhde paikallaan. Kiitos Hannele!

Ilmastoitu putiikki löytyy hotel Royal Plazan alapuolelta, Traval Booking-officen ja Sky parturin vierestä. Hannele varmimmin putiikissa tiistaisin ja torstaisin, kun liikkeen omistaja (Hannelen mies) Ibo markkinoilla. Hannele on iloinen kun saa tavata suomituristeja, koska kylän hotellit kansoittavat yleensä britit.

Toivon pääseväni vielä Marmarikseen!

Passin voimassa oloaika

tappinen    24.08.2009    Marmariksen muita vinkkejä    Marmaris

Moi, varasin matkan Aurinkomatkoilta 1vko ennen lähtöä ja maksoin sen onnistuneesti Aurinkotilikortillani. Sitten aamuyöstä heräsin; passi ei ole voimassa ja Turkkiin se tarvitaan. Mutta ei hätä tämän näköinen; asiallinen matkatoimistovirkailija Aurinkomatkoilta peruutti varaukseni kuluitta, kun ilmoitin miten oli passin kanssa käynyt. Eli tarkistakaa aina passin voimassaoloaika ennenkuin tilaatte matkan EU:n ulkopuolelle.

Armar

nopa    11.03.2009    Marmariksen muita vinkkejä    Marmaris

Turkkiin mennessä kannattaa varautua niihin miehiin!! Itse lähdin yhdessä ystäväni kanssa Marmarikseen ja jo ekana iltana tuli hieman turvaton tunne, kun ei ollut ketään miestä matkassa. Ne miehet siellä oli ihan hulluja!!! haha mutta muuten matka oli ihana ainakin lämpöä riitti!!

Oletko vieraillut Marmariksella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.