Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Marmariksen matkakokemukset ja vinkit

Pieni hotelli rannalla 50m

Vieras    08.06.2018    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Orsmaris Boutique Hotel - Boutique Class

Kolmekertaa oltu, lähemme taas elokuussa ihan ok, ei valittamista.

Arvosana hotellille:

Beko vie rahasi ja nauraa sinulle selkäsi takana

Vieras    04.01.2018    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Metropolitan Apart

Ole varovainen mitä jätät hotellihuoneeseen sieltä häviää jatkuvasti tavaroita sinun tietämättäsi. Suurin vaara sinua odotta kun tulet huoneesta ulos, sinulle syötetään pilaantunutta ruokaa jotka ovat olleet jo aiemmin toisen lautasella jotka on jäänyt joltain syömättä. En suosittele juomaan tässä paikassa mitään jollet itse saa avata pulloa josta aiot juoda. Ja se bekon kuuluisa mansikka smuuti. Kannattaa seurata koko valmistus prosessi miten se tehdään (prosessi tehdään iltapäivällä) siinä on hygenia kaukana. Välillä rahastetaan asiakkaita ja sormet paskassa tullaan wc perkaamaan mansikoita joita bekon kaverit juovat illalla tyytyväisenä votkan seassa.

Arvosana hotellille:

Isla Apart järjesti hienot juhlat

Isla Apartin ravintolan henkilökunta järjesti ikimuistoiset juhlat pikaisella aikataululla 27.7.2017.

Kauhea kokemus 24/7 Metropolitan Apart

karhukoira    31.08.2017    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Metropolitan Apart

Tämä hotelli ei sovellu lapsiperheelle, jotka eivät halua kuunnella juopuneiden metelöintiä 24/7. En suosittele tätä hotellia kenellekkään.

Arvosana hotellille:

Örsmaris, hommat ei toimi

Vieras    25.07.2017    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Orsmaris Boutique Hotel - Boutique Class

Olimme Boutique Hotelli Örsmariksessa viikon. Siivous hotellissa oli aivan ala-arvoista. Vessaa ei pesty viikon aikana kertaakaan, kokolattiamattoa ei imuroitu ollenkaan, pyynnöstä vaihtoivat kerran aluslakanan ja tyhjensivät tuhkakupin parvekkeelta. Hotelli ei todellakaan vastaa **** tähteä.

Aamiaispöydän ruuat olivat lämpimässä esillä. Lisäksi oli hirveä helle mutta onneksi emme saaneet vatsatautia. Menimme aamiaiselle heti klo 8. Kahviautomaattia ei pesty eikä paljon mitään muutakaan. Tarjoilijat aamulla olivat nuoria poikia. He olisivat tarvinneet opastusta asiaan.

Rannalla voi tilata huoneen piikkiin juomaa ja syötävää. Maksoin aina käteisellä koska huonelaskuissa näytti olevan sekaannuksia.Rannalle tarjoilu toimi hyvin. Pojat olivat mukavia ja ystävällisiä.

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Helppo mennä keskustaan dolmus busseilla. Yksi suunta 2,50 tai 2,75 liiraa / hlö. Moskeijaa ei ole ihan lähellä joten rukouskutsut eivät kuulu hotelliin sisälle.

Olimme Aurinkomatkojen matkalla. Lähtöpäivänä huoneenluovutus klo 12 ja lähtö hotellilta illalla klo 22.30. Jos halusit pitää huoneen klo 18 asti piti maksaa 30 euroa. Jos halusit olla huoneessa klo 22 asti, lisämaksu 50 euroa. Minusta törkeää rahastusta eikä näitä lisämaksuja matkaa varatessa ole kerrottu missään. Tämä lisämaksu on normaali käytäntö mutta minusta liian kallis.Itse en ole menossa kyseiseen hotelliin enää koskaan.

Arvosana hotellille:

Yksin matkustavia naisia huijataan

Vieras    01.08.2016    Marmariksen ostokset    Marmaris

Marmariksen kaduilla olevissa kaupoissa, missä yleensä nuorehkot miehet kadulla turisteja pysäyttelemässä kauppaan, saa varoa. Kadulla ei voi kävellä kauppojen ohi, etteikö yritetä repiä sisälle. Hyvä tarjous, vain sinulle lady. You are beautifull ym. mairitteleva. Jos kieltäydyt, tartutaan kädestä ja et pääse pakoon vaan on pakko mennä kauppaan. Yhdessä vaatekaupassa nuori miesmyyjä runkkasi muniaan, yritti tulla pukukoppiin kähmiään. Käski istua ja koittaa muniaan vaikka liikkeessä oli muita asiakkaita. Myi väkisin. Sai olla kovana ettei ostanut niitä vaatteita, jotka oli sekundaa ja ei edes sopineet vaan oli pakko ostaa että pääsi kaupasta pois. Sanoi vielä, etteihän kerro kelleen. Ikinä en P..kele osta mitään Marmariksesta jos menen takaisin. Valehtelevat hintoja, antavat väärin rahasta takaisin. Perästä kuuluu kyllä FUCK YOU jos itse hermostut huijauksesta. Marmaris on juoppojen ym.paikka. Lapsille myydään alkoholia, tupakkaa. Ei mitään lakia. Älkää antako muille rahaa.

Ihana Marmaris

Vieras    02.08.2013    Marmariksen muita vinkkejä    Marmaris

Olimme heinäkuussa vkon hotelli Yunuksessa. Hotelli oli loistavalla paikalla (rantaan 10m), palvelu ja ruoka oli hyvää. Jos marmarikseen lähdemme uudelleen, haluan samaan hotelliin. Ainoa miinus oli, ettei huoneisiin saanut viedä omia eväitä (ruokaa).

Marmaris oli hieno paikka, jossa varmasti jäi paljon näkemättäkin. Jos haluaa mennä katselemaan päiväksi Marmariksen saaristoa haluan suositella laivaa nimeltä Bora1. Kapteenina toimii aivan ihana Osman niminen mies, joka muuten puhuu sujuvaa suomea. Reissu oli hieno, ei pahan hintainen ja kaikki ruuat ja juomat kuuluivat hintaan.

outo käytäntö hotellissa

Vieras    23.07.2013    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Orsmaris Boutique Hotel - Boutique Class

Olimme Örsmariksessa heinäkuussa 2013. Eniten ihmetytti, ettei huoneisiin saanut tuoda mitään omia ruokia tai juomia tai ne veloitetaan asiakkaalta. Toimme kuitenkin repussa esim. vettä ja jotain pientä välipalaa. Roskat veimme repussa lähtiessä aina kadulla sijaitsevaan roskiseen. Viimeisenä päivänä meille kuitenkin esitettiin lasku tuotteista, joita emme olleet ostaneet hotellin baarista tai minibaarista. Ei auttanut, vaikka kuinka yritimme selittää, että olimme maksaneet kaikki baarista ostamamme tuotteet käteiseillä oston yhteydessä. Henkilökunta vaan intti, että emmä vain muista. Vähän jäi kaivelemaan nämä toiminnot hotellissa.

Muuten hotelli ihan mukava, rauhallinen ja siisti. Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla rannassa Icmelerin ja Marmariksen puolessa välissä. Molempiin suuntiin pääsi helposti Dolmuksella tai kävellen.

Arvosana hotellille:

Parasta palvelua

Vieras    05.07.2013    Marmariksen ravintolat ja baarit    Marmaris

Maymia parempaa ravintolaa turha etsiä,palvelu ja ruoka huippua.

Viimekerralla hotellin luovutus oli klo 12 ja lähtö kentälle klo18.

Maymin pojat antoivat huoneen odottelua varten ja mahdollisuuden suihkuun ymm...

Ei palvelu voi tästä parantua!

Kiva hotelli mutta turvaton

Vieras    02.07.2013    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Orsmaris Boutique Hotel - Boutique Class

Hotelli on ihan mukava mutta ilmeisesti huoneiden lukot ovat huonossa kunnossa tai samalla avaimella avattavissa kun huoneeseemme tuli nainen keskellä yötä lukitusta ovesta. Onneksi heräsin tähän ja sain heitettyä naisen ulos. Hotelli EI halunnut selvittää asiaa, vaihtoivat kyllä lukon seuraavana päivänä kun emme olleet paikalla(kysymättä tai ilmoittamatta). Mainitsen myös että vesi tulee omasta kaivosta joten se voi maistua/haista oudolle. Vettä ei kuulemma tarvitse tutkia kun se tulee omasta kaivosta.??

Vinkki: Jos yövytte tässä hotellissa laittakaa tuoli oven eteen jotta heräätte jos joku tulee sisään..

Arvosana hotellille:

Ravintola Yesilhan

Vieras    15.12.2012    Marmariksen ravintolat ja baarit    Marmaris

Kävimme lomamme aikana syömässä Yesilhanissa useasti. Tämä ravintola erottui heti sillä, että kadulla ei ollut sisäänheittäjää. Ruoka oli edullista ja todella hyvää. Palvelu pelasi ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Muissa ravintoloissa suomalaiset jäävät helposti huomiotta, mutta täällä kaikkia asiakkaita kohdeltiin tasapuolisesti. T-luupihvinkin sai n. 12 eurolla (n. 25 liiraa). Vieressä on ehkä paljon näkyvämpiä paikkoja, mutta tämä "vaatimaton" (ts. ei neonvaloja yms. roskaa), mutta silti hyvin siisti ravintola erottuu edukseen. Suosittelemme!

Rauhallinen huoneistohotelli

Vieras    13.06.2012    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Kaptan

Hyvällä paikalla.pieni viihtyisä hotelli,keskustan tuntumassa,ei kuitenkaan hulinan keskellä.Hotellissa kaikki asukkaat olivat Skandinaviasta.Hyvät kulkuyhteydet.Lähellä rantaa ja rantakatua-kaukana baarikadusta.Meteli ei kuulu hotellille asti.

Henkilökunta ystävällistä.

Ainoa huono,ettei matkaa varatessa voinut ottaa aamupalaa listalle.Hotellin yhteydessä olevasta ravintolasta saa toki erikseen ostettua.N 5€/hlö ja juomat päälle.

Migros kauppa kivenheiton päässä,näppärästi sai haettua eväitä sieltä.

Arvosana hotellille:

Express grilli pääkadun varrella

Vieras    13.06.2012    Marmariksen ravintolat ja baarit    Marmaris

Mukava,tavallinen grilli.Henkilökunta ystävällistä,ei kuitenkaan lipevää.Päivällä käyty välipalalla "dörejä"syömässä.Illallakin juuri käytiin.Pizzaa ei kannata tilata.Muu on hyvää.Suomalaisittain varma paikka.Hintakaan ei päätä huimaa.

Hotelli parhaasta päästä!

Vieras    11.06.2012    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Kaptan

Kaptan hotelli on mielestäni Marmariksen parhaita.

Olemme menossa sinne jo viidettä kertaa heinäkuussa 2 viikoksi.

Rauhallinen pienehkö hotelli aivan meren rannassa,siisti ja ystävälliset siivoojat.

Matkaa mereen n.80 metriä.

Hotellin ja meren välissä on Marmariksen paras ravintola Maymi, joka hoitaa ilmaiset aurinkotuolit rannassa ja

tarjoilee juomat ja syömiset myöskin rantaan.

Ei voi muutakuin suositella!

Arvosana hotellille:

Parasta Marmariksessa!!!!

Vieras    11.06.2012    Marmariksen ravintolat ja baarit    Marmaris

Marmariksen parasta ruokaa ja palvelua on Maymi ravintolassa. Ruoka todella herkullista ja palvelu pelaa.

Aivan mahtavaa lihapataa saat kun käyt tilaamassa sen aamupäivällä,kun olet menossa illaksi sinne herkuttelemaan.(Pata vaatii 5 tunnin uunissa olo ajan).

Maisemat ruokailunautintoon mahtavat, sijaitseehan Maymi vain 25 metriä meren rannasta.

Tarjoilijat Mustafa,Isa,Duran ja kaikki toisetkin aivan mahtavia palvelualttiita.

Oletko vieraillut Marmariksella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.