Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Kultahietikolla

Hyvää ja huonoa

Vieras    16.08.2013    Kultahietikon ravintolat ja baarit    Kultahietikko

Baareja löytyy joka lähtöön, mutta suurin osa on selvästi nuoremmalle väelle suunnattuja ainakin musiikin perusteella. Meteli ja meininki on kovaa, juomat pääasiassa hyvin edullisia ja happy hour-tarjoukset erinomaisia (esim. 10 shottia 15 levalla eli 7-8 €:lla).

Ravintolat olivat pettymys ilman poikkeuksia. Sisäänheittäjät olivat rasittavia, ruoka jopa hintaansa nähden aivan ala-arvoista ja verrattavissa einesruokaan. Mamma Mia:ssa pihvi maistui pilaantuneelle eikä missään annoksessa ollut tarpeeksi mausteita. Henkilökunnan iloisuudesta ja tehokkuudesta kuitenkin plussaa.

Mainio ravintola

Rannalla lähellä "Eifeltornia" on ravintola nimeltään Amfora.Erityisesti Skandinaavien suosiossa.Erittäin hyvää ruokaa.Eikä ole kallista.Nopea tarjoilu.Söimme paikassa niin kalaa, kuin lihaakin.Erityisesti pihvit olivat maukkaan mureita ja suuria kooltaan.BBQ-pihvi taisi olla miesväen suosikki. Naisväki arvosti kovasti myös siistiä käymälää.

Laivaravintola "Golden dreams"

Näyttävä purjelaiva ravintolana rannan tuntumassa.Ruoka hyvää, erityisesti kala maistui.Suosittelen kokeilemaan! Hieman miinusta haisevista vessoista.

Paras meno mesta !

MUPPET BAR MUPPET BAR MUPPET BAR!!!!

hotelli

Hotelli perusvika"

En nyt nimeä muista mutta hissi juuttui kesken matkan.

Ripulilla oltiin koko matkan ajan.

No, nämä ovat kyllä minun ajatuksiani.

Tiedän ihmisiä jotka todella pitävät paikasta.

Meteli oli hirveä koko ajan.

Majakka

Vieras    03.06.2008    Kultahietikon ravintolat ja baarit    Kultahietikko

taso tipahtanut,tarjoiltiin haisevia vanhoja katkarapuja ja mustia uuniperunoita,en suosittele.

Oletko vieraillut Kultahietikolla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.