Kultahietikon matkakokemukset ja vinkit

Näps

Vieras    13.09.2020    Kultahietikon vaarat ja ongelmat    Kultahietikko

Tästä 10 v. Aikaa. 6 kertaa käynyt. Ainutlaatuinen turistihelvetti positiivisesti. Tallelokeroihin ei voiluottaa. Kaverilta lähti 700 levaa. Multa vaan 100.automaatti sillee seteli. Nostin mekkalan. Takasin tuli ryppynen Seteli. Kamerasta katsoivat olin kuulemma itse pudottanut. Vanha tsaravets hotellivaekaus

Huono ruoka, huono palvelu, mutta hyvä sijainti

Vieras    06.11.2016    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Golden Yavor

Hotellin henkilökunta oli jotenkin tuuliajolla. Kun meidän ilmastointi ei toiminut, huoneen vaihtaminen kesti lähes viikon. Joka päivä ongelmaa muka yritettiin korjata. Joka päivä kun kysyin asiaa, vastattiin, että korjaaja on tulossa. Vasta kun menin huutamaan respaan, että me ollaan oltu pienen lapsen kanssa 30-asteisessa huoneessa 5 yötä, eikä kukaan meistä ole nukkunut 5 yöhön, yllättäen vapaa huoneisto löytyikin. Allasbaaritiskillä on todella töykeitä baarimikkoja osa. Ei osata sanoa thanks, eikä you`re wellcome, hymystä puhumattakaan. Sääliksi kävi, kun oli pari kivan oloista, nuorta poikaa, että joutuivat moisten yrmyjen kanssa työskentelemään. Ruoka oli ravintolassa yleensä melko pahaa, mausteita puuttui kaikesta. Ranskikset olivat ihan hyviä, mutta yleensäne loppui kesken. Aamiaisella yksi kokki paistoi lettuja, jotka olivat oikein hyviä, mutta niitäkin piti jonottaa 15-30 minuuttia, koska yhden lettusatsin valmistus kesti noin 5 minuuttia (eli kannattaa katsoa kellosta, montako on jonossa ennen sinua ja moniko ehtii lettunsa saada). Hotellin sijainti oli kuitenkin erittäin hyvä ja pääosin rauhallista väkeä asiakkaina. Hieroja oli erittäin taitava, ja muutoinkin hotellin maksulliset palvelut hyviä.

Arvosana hotellille:

Hyvä sijainti, mutta korkeintaan kolmentähden, ei neljäntähden hotelli

Vieras    02.10.2016    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Marina Grand Beach

Olimme kesäkuussa Marina Grand Beach hotellissa Aurinkomatkojen matkalla. Hotellin sijainti on hyvä, lähellä rantaa, ostoksia ja ravintoloita. All inclusive oli ok. Valikoimaa oli hyvin, vaihtelua jonkin verran. Itse en kyllästynyt viikon aikana, mieheni mielestä ruoka oli välillä mautonta. (pääruuat lähinnä, itse söin enimmäkseen alkupaloja yms pieniä naposteltavia, ja ne oli mielestäni hyviä)

Allasalue on melko pieni, ja usein aika täynnä. Huoneeseen emme olleet tyytyväisiä. Olimme varanneet Sviitin, eikä se mitenkään vastannut kuvausta eikä odotuksia. AM sanoo, että " Raikkaat, modernisti sisustetut huoneet on uusittu vuonna 2014"

Ensinnäkin, jos remonttia todella on tehty, niin aika nopeasti sen vaikutukset häviävät. Modernista ei ollut tietoakaan, sisustusta kuvaa paremmin pelkistetty ja riisuttu malli. Eikä huone myöskään ollut raikas. Hirveä viemärin/tunkan haju. Kun sanoimme tästä, niin siivooja tuli suihkimaan kylppäriin voimakkaasti sitruunaista hajustetta.

Rappaukset rapisi seinältä, sohva oli niin likainen, ettei siihen viitsinyt istua. Kalusteita ei juurikaan ollut, vaikka huoneet oli suuret, että olisi mahtunut. Parvekkeella oli pöytä ja kaksi tuolia, jotka olivat tahmaiset. Samoin lattia. Ei pystynyt ilman kenkiä sinne menemään. Myös parveke oli suurin, joten esim. aurinkopedit olisi hyvin mahtuneet.

Ainoat plussat huoneessa oli: suuri ja tilava, hieno näköala merelle.

Arvosana hotellille:

Hyvää ja huonoa

Vieras    16.08.2013    Kultahietikon ravintolat ja baarit    Kultahietikko

Baareja löytyy joka lähtöön, mutta suurin osa on selvästi nuoremmalle väelle suunnattuja ainakin musiikin perusteella. Meteli ja meininki on kovaa, juomat pääasiassa hyvin edullisia ja happy hour-tarjoukset erinomaisia (esim. 10 shottia 15 levalla eli 7-8 €:lla).

Ravintolat olivat pettymys ilman poikkeuksia. Sisäänheittäjät olivat rasittavia, ruoka jopa hintaansa nähden aivan ala-arvoista ja verrattavissa einesruokaan. Mamma Mia:ssa pihvi maistui pilaantuneelle eikä missään annoksessa ollut tarpeeksi mausteita. Henkilökunnan iloisuudesta ja tehokkuudesta kuitenkin plussaa.

Ihan ok

Vieras    16.08.2013    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Akatsia

+ Tavarat pysyivät tallessa

+ Siivous hoitui ajallaan ja tyydyttävästi

+ Ilmastointi

+ Jääkaappi

- Aurinkotuoli ja -varjo maksullisia muille kuin all inclusive-vierailijoille

- Televisio ei toiminut

- Rantabaareista ja kadulta selkeästi huoneeseen raikuva meteli ja basson jytke, joka vain paheni yötä kohden

Aamiainen oli ihan perus hotelliaamiainen höystettynä paikallisilla herkuilla: kananmunia, makkaraa, leipää, hedelmiä, muroja, jogurttia, juustoa, kasviksia jne. Henkilökunta osasi pääasiassa hyvin englantia, auttoivat auton vuokrauksessa ja olivat ystävällisiä.

Arvosana hotellille:

Aivan mahtava mesta

Vieras    23.04.2013    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Hotel Pliska

10++ Todella hyvää musiikkia ja tunnelma oli mahtava.

Arvosana hotellille:

ei enää koska

Vieras    20.07.2012    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: joya park

Olimme lasten kanssa Kultahietikolla hotellissa ”Joya park” . Hotelissa on ollut ongelmia henkilökunnan kanssa, aamiainen kuului mutta ruoka just voi syödä, tarjoilijat melkein seisovat selän takana ja reippaasti vievät lautaset pois vaikka ei syöty vielä loppuun.

Hotelin liittyvään supermarketista törkeä henkilökunta huijanneet lastani kun hän meni yksin sinne, ei annettu vaihtorahaa ja heittäneet häntä pihalle, muutenkin kaupassa ei osattu käyttäytyä ollenkaan .

Kävin hieronnassa hotelissa hieronta oli ok mutta ennen minun tuloa hieroja tupakoinut samassa huoneessa, henkilökunnalle melkein pitäisi oppia käyttäytymistavat!

Huoneessa on ollut minibaari mutta ei mitään jääkaappia( sellainen on mainoksessa).

Paikatut peitteet sängyssä, tv ei ole toiminut koko viikon vaikka kertonut henkilökunnalle ja se on ollut muka korjattu. Kuivuneet kukat kaikissa parvekkeissa. Ja tämäkö on 3 tähden hotelli.

Harmi kun ainoa loma vuodessa mennyt pilalle.

Arvosana hotellille:

Perla - hotel from hell

Vieras    16.07.2012    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Perla

Ei enää ikinä Perlaan. Huono aamupala, samat rasvaiset makkarat ja munat päivästä toiseen, öisin oli kauhea ralli käytävillä kun humalaiset möykkäsi.

Pienet, nuhjuiset huoneet, joita siivoojat eivät kunnolla siivonneet - silti viimeisenä päivänä ilmaantui tipin ruinaamiskirjekuori sängylle.

Henkilökunta töykeää lukuunottamatta aulabaarin sekä hotellin yhteydessä olevan minimarketin likkoja.

Niin ja huippuna se, kun viimeisen päivän aamuna siivooja ryntäsi koputtamatta huoneeseen ja alkoi lastata minibaarissa käyttämättä olevia tuotteita pussiin. Otti avaamattoman vesipullon ja intti, että on avattu vaikka ei ollut ja avasi sen sitten itse. Annettiin tästä palautetta respaan niin siellä vaan kohauteltiin olkia. No, onneksi oli kyseessä vaan yhden levan puteli, mutta paskan maku jäi suuhun.

Lisäksi hermo meni sisäänheittäjiin ja Perlassa olevaan hierojaan, joka samalla tavalla tyrkytti lappua kouraan kuin kuka tahansa muu sisäänheittäjä kadulla. Ketutti myös se, että Perlassa olisi pitänyt maksaa erikseen tuolista ja varjosta allasalueella. Ei sitten altaalla oltukaan, mentiin rannalle ilmaisalueelle. Niin ja eläinrakkaana ihmisenä säälitti Perlan aulassa häkissä oleva pieni papukaija (?), mitä järkeä pitää lintua häkissä tuollaisessa tilassa??

Rahoja tai mitään muutakaan arvokasta ei viety kun niitä säilytettiin lukollisessa matkalaukussa hotellihuoneessa eikä otettu tallelokeroa.

All in all, kelit oli hyvät, ranta OK. Toiste en lähtisi ja jos olisin älynnyt lukea arviot netistä Kultahietikosta ja Perlasta ennen matkan varausta, olisin mennyt muualle (toiseen maahan). No, kerrasta oppii!

Arvosana hotellille:

Loistohotellissa loistopalvelua

Vieras    26.06.2012    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Melia Grand Hermitage

Matkanjärjestäjän All Inclusive päivittyi näppärästi sähköpostilla hotellin asiakaspalvelun kanssa käydyn keskustelun päätteeksi LEVEL tasolle. Hinta oli 371€/huone/viikko ja se suoritettiin paikan päällä

Palveluun kuului ylellinen huone ja kylppäri merinäköalalla. .

Maksuton minibaari (limpparit naposteltavat ja oluet).

Span saunaosaston ja sisäuima-altaan käyttö. Kuntosali.

Oma LEVEL ravintola ruokailuja varten. Ravintolassa juomat tarjoiltiin pöytään ja ruokajuomaksi sai aina myös kuohuviiniä ja viiniä.

Ruokavalikoimassa oli aina runsaasti salaatteja ja vihanneksia. Leikkeleitä, juustoja. kalaa, aina paria sorttinkia broileria, possua ja nautaa aina, joinakin päivinä myös kalkkunaa, lammasta ja kania.

Paria pastavaihtoehtoa aina samoin riisiä ja perunaa. Aamiaisella oli myös kokki paikalla paistelemassa kananmunia ja lettuja.

Jälkiruokapöytä oli kuin taideteos kaikkine herkkuineen ja hedelmineen ja lapsille oli myös simppelinä vaihtoehtona purkkijätskiä.

Parina iltana viikossa oli päivällisaikaan pianisti tai kitaristi paikalla soittamassa tunnelmamusiikkia.

Jokainen ruokailuhetki oli ylellinen ja kiireetön.

Kahdeksannessa kerroksessa LEVEL lobby tila, jossa sai lueskella lehtiä ja katsella telkkaria ja käyttä tietsikkaa. Kello 14-17 oli myös alkoholitarjoilua itsepalveluperiaatteella. Tarjolla oli pari kolme viskimerkkiä, Giniä, konjakkia, rommia ja vodkaa. Kahvia. Virvoitusjuomia ja pieniä makeita paloja jne (vaihteli vähän päivittäin).

Uima-altaalla oma alue LEVEL asiakkaille ei ihan kunnolla toiminut. Sinne tunki myös ei LEVEL asiakkaita joko tietämättömyyttään tai röyhkeyttään. Pienellä maltilla kuitenkin aina paikka kahdelle varjon alla löytyi.

Allasbaarissa oli kaikki paikalliset juomat ja limpparit maksuttomia,,samoin snack baarin antimet.

Level asiakkaille on myös oma respa, jossa oli tosi vaivatonta asioida hyvin englantia puhuvien henkilöiden kanssa. Henkilökunta kaikkineen puhui kohtuulista englantia ja oli todella asiallista ja ystävällistä.

Ensimmäist kertaa eläissäni käytin hotellin pesulapalvelua (puoleen hintaan LEVEL asiakkaille). Pesetimme ja silitytimme kaksi mekkoa, farkut ja kauluspaidan. Hintaa kertyi 21 levaa ja jälki oli vaikuttavaa ja vaatteet palautettiin huoneeseemme henkareissa.

Huoneista pidettiin tosi hyvin huolta. Esimerkiksi puhtaitten pyyhkeitten tilanne tarkastettin kaksi tai kolme kertaa päivässä. Kokolattiamatto herätti pientä arviointia kun matkaa varasin.Huoli oli turha, koska mitään pölyongelmaa ei ollut.

Juhannusviikkona asiakaskunta oli pääasiassa slaaveja (en osaa sanoa ihan tarkkaan minkä maan kansalaisia kun en oikein slaavi kielien eroja ja nyansseja tunne), saksalaisia, intialaisia, ja islamilaista maista olevia asiakkaita jonkin verran (naisien pukeutumisesta päätellen). Hotelli ei ollut täysi.

Kultahietikolla ei vielä ollut maksimitungosta, joten sielläkin oli mukavaa liikkua ja asioida.

Arvosana hotellille:

Elämää Vladislav-hotellissa

Vieras    10.12.2011    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: fffggd

Eli oltiin kaverin kanssa viikon pituisella matkalla Bulgarian Kultahietikolla Vladislav nimisessä hotellissa. Ennen matkaa olimme jo kuulleet ystäviltämme että hotelli tunnetaan bilehotellina ja suosittelivat että kannattaa ottaa korvatulpat mukaan jotta siellä saisi joskus nukutuksi. Olemme itse 20-vuotiaita ja kokemukset hotellista ja koko matkasta jäivät tosi positiiviset. Hotelli tosiaankin oli bilehotelli - joka päivä/ilta monissa hotellihuoneissa oli jotain etkoja ja jatkoja. Musiikkia ei tarvinnut itsellä olla kun alakerran ja kadun toisella puolella olevasta baarista kuului musiikki aika hyvin kovaa ja illan myötä vain koveni. Kun meni parvekkeelle tai hotellin käytävälle vain hetkeksi seisomaankin niin sai lukuisia kutsuja toisten bileisiin.

Suosittelen hotellia n. 18-25 vuotiaille sinkkumatkustajille jotka matkustavat biletarkoituksella. Heille hotelli on täydellistä täydellisempi, muille hotelli ei sovellu ollenkaan.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä hotelli hyvällä sijainnilla

Vieras    06.08.2011    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Ambassador Hotel

Ambassador-hotelli on sijainniltaan erinomainen. Rantakadulle ja merelle oli nopea kävellä. Varnan keskustaan pääsi kätevästi taksilla. Hotellin oma allas oli viihtyisä ja allasbaarin henkilökunta palveli ja jutusteli kohteliaasti. Hotellin vieraille altaan aurinkotuolit ja muut varusteet olivat maksuttomia. Myös baarin hintataso oli edullinen ja henkilökunta rehellistä (allasbaarista sai päiväksi piikin ja juomat/ruuat laskutettii vasta päivän lopuksi). Hotellin lähellä oli useita supermarketteja, jotka olivat auki aikaisesta aamusta pitkälle yöhön. Osa jopa 24/7. Huoneiden ilmastoinnit toimivat hyvin.

Pienet miinukset antaisin hotelliaamiaisen laadusta. Myös muurahaisten kanssa oli pientä ongelmaa. Toisessa huoneessamme oli kylpyhuoneesta ovenkahva rikki, mutta se korjattiin välittömästi pyynnöstä. Mitään suurta vikaa emme hotellista keksineet. Sen hinta-laatu -suhde on kolmen tähden hotelliksi erinomainen.

Arvosana hotellille:

Vinkkejä ja mielipiteitä Kultahietikosta: Tsarevets, ranta, ostokset, lento, ja muuta

Vieras    11.07.2011    Kultahietikon muita vinkkejä    Kultahietikko

Bulgarian kultahietikko lomakohteena

Reissussa kaksi nuorta aikuista, kaksi hieman varttuneempaa aikuista, sekä kaksi alakouluikäistä lasta.

En itse löytänyt kovinkaan paljon uusia arvosteluja kultahietikosta, kun yritimme päättää, otammeko Alma Tourin äkkilähdön kultahietikolle heinäkuussa 2011. Siksi päätin tehdä muistiinpanoja ja kirjoittaa muutaman sanan tänne, jos täten helpottaisin jonkun muun lomakohde-, tai hotellipäätöstä.

Matkanjärjestänä toimi Alma Tour, lentokone oli Bulgaria Air-yhtiön 180-paikkainen Airbus, matkamme oli 1 viikon äkkilähtö määrittelemättömällä majoituksella Kultahietikolle.

Itse en lentämistä rakasta, joten Bulgaria Air lentoyhtiönä tuotti pientä huolestumista ennen matkaa. Mitään ongelmaa ei kuitenkaan ollut, lentokone pysyi ylhäällä, ilmakuoppia väistettiin. Että sinne vaan lentopelkoinenkin! Lentokoneessa ei ole näyttöjä. Kuulutukset tulevat englanniksi. Välillä kuulutuksista oli vaikea saada selvää rähisevän kaiuttimen ja aksentin vuoksi, mutta ei sieltä mitään hullun ihmeellistä infoa tulekaan. Turvaohjeet ja kehotus turvavyön kiinnipitämisestä, selkänoja ylös ja ikkunaräppänät auki nousun ja laskun aikana. Ruoaksi saimme leivät sekä meno- (aamu) että paluu- (aamupäivä) matkalla. Lisäksi tarjoillaan kahvia tai teetä.

Määrittelemätön majoitus oli poikkeuksetta kaikilla hotelli Tsarevetsiin (meitä meni sinne yksi bussillinen). Yhden tähden hotelli Atlaksen vieressä, ei uima-allasta. 11 kerrosta. Huoneeseen mahtui kolme sänkyä eikä paljoa muuta, parveke löytyi. Meidän kaksi huonettamme olivat eri kerroksissa. Toisella puolen käytävää näkyi olevan huoneita, joissa ei ollut kokolattiamattoa, ja ehkä olivat kooltaan vähän isompia. Näkymä parvekkeelta oli pelkkää lehtipuuta, puiden takana meni suht suuri tie, josta kuului liikenteen melu sisälle. Aurinko paistoi illalla huoneeseen, paitsi alemmissa kerroksissa. Onneksi ei kuitenkaan paistanut päivällä aurinko, koska kämppä olisi varmaan ollut suht kuuma. Ei ilmastointia, ei jääkaappia. Jääkaapin vuokraus haluttaessa 5 levaa/päivä. Emme vuokranneet. Safety boksi respassa 25 levaa / viikko. Emme vuokranneet. Pysyi rahat ja passit tallessa huoneessa. Ala-aulassa oli kaksi tietokonetta, 1 lv/10min. Itse kävelimme 20 metriä hotelli Atlaksen aulaan, jossa oli langaton netti. Kannettavalla toimi hyvin, mutta puhelimella netti meinasi olla liian hidas. Myöskään lasten pelit internetissä eivät jaksaneet pyöriä kannettavallakaan. Atlaksen netti kuului kyllä Tsarevetsinkin aulaan, mutta pätkien. Myöhemmin tuli mieleen, olisiko kenties Tsarevetsilläkin ollut oma netti, johon olisi saanut salasanan respasta. Respan väki oli jees. Aamupala olisi maksanut 5lev/naama, emme testanneet, mutta tarjolla näytti olevan tyyliin leipää ja leikkeleitä. Hotellilla oli baaritiski, emme hengailleet sielläkään. Yhtenä aamuna kävimme hakemassa baarista kylmää vettä (1,5l maksoi 2,50 levaa). Kova musiikki alkoi n. klo 20 joka ilta ja jatkui n. klo 23 saakka. Musiikki tuli viereisiltä hotelleilta. Ei se kovemmin häirinnyt. Hyvänä nukkujana kerran onnistuin jopa nukahtamaan meluun. Eikä kestänys koko yötä muutenkaan. Kerroin, että käytimme Atlaksen nettiä aulassa, mutta Atlaksen palveluita ei voi ilman maksua käyttää. En tiedä, olisiko nettiä saanut käyttää, mutta ei ainakaan tullut kukaan mitään sanomaan, emme kuitenkaan menneet aulaa kauemmaksi. Hotellin asiakkailla oli ranneke. Söimme kerran lounaan Atlaksessa, mikä sekin oli kokemus sinänsä, kun yritti sönkätä huonosti englantia puhuville tarjoilijoille, että olemme kyllä maksaneet ruoan respaan ja annoimme lapun ravintolan suulla olevalle äijälle. Eivät tarjoilleet juomia. Muutenkin typerää, että juomat olisi pitänyt erikseen ostaa. Opas kertoi, että Atlaksen altaille voi päästä maksamalla maksun x, mutta jos hotelli on kovin täynnä, eivät välttämättä hyväksy ulkopuolisia ollenkaan altaille.

Yleistä kohteesta: Kultahietikolla on kyllä suhteellisen kallista odotuksiini nähden! Turha toki lähteä turistipaikkoihin halpojen hintojen toivossa, mutta oletin, että kohteessa olisi kuitenkin halvempaa kuin muissa turistipaikoissa, koska Bulgariassa pitäisi käsitykseni mukaan olla muutenkin puolet halvempaa kuin vaikkapa Suomessa. Aika kovaa tienestiä he taitavat vetää turisteilla. Sisäänheittäjät olivat osittain ahdistavia ja no, yleensäkin nyt sellainen tuputtaminen on mielestäni ärsyttävää. Koko ajan sai ajatella, että kuinka pahasti tässäkin nyt meitä huijataan. Sellainen huijattu olo jää tällaisissa paikoissa, vaikka olinkin kovin tarkkana ja tarkistin hintoja. Luin esitteistä, että bulgarialaiset ovat erityisen ystävällisiä. En kyllä huomannut sitä Kultahietikolla, juurikin huijaamisen takia. Lähinnä tulee mieleen, että siinä sitä taas nuoleskellaan persettä. Emme käyttäneet takseja, mutta vinkiksi, että matkan hinta kannattaa ehdottomasti sopia etukäteen. Kohteessa kun taksamittarit ovat erityisen ”nopeita”. Yhdessä rannan ravintolassa hinta tuli ”ulkomuistista”. Pyydä kuittia. Kaduilla oli hyvin tiheästi rahanvaihtopisteitä, exchange, joissa kurssi oli hyvin korkea ja houkutteleva. Älkää käyttäkö niitä, suomalaista huijataan, ja niissä voi saada vaihdossa vanhoja levoja tai liian vähän levoja. Kerran vaihdoimme pankissa rahaa (bulbank, passi mukaan), ja pari kertaa nostimme automaatista. Meidän joukossamme oli onneksi englanninkielentaitoisia ihmisiä, joten pystyimme kommunikoimaan jollain asteella. Mietin, miten pahasti vedätetään niitä, joilla ei ole taitoa kysyä tarkennusta.

Rannalla maksoi aurinkotuoli 8levaa, siihen patja 3levaa, ja varjo (aurinkoisena päivänä aika jees!) 8levaa. Yksi ”setti” 30 levaa. Rannalla oli HYVIN rajallinen ilmainen alue! Vähäkin aallokkoa, niin ei sopinut pyyhettä levittää. Kaikki maksaa. Ranta oli mielestäni pilattu maksullisilla varjoilla ja tuoleilla; kultahietikko-nimestä kun tulee mieleen laaja ihanahiekkainen paljas ranta. Tuolit olivat toki hyvät ja vietimmekin rannalla pari kokonaista päivää. Eipähän ollut ahdasta. Alma Tourin asiakkaille tarjottiin hotelli Dolphinista altaan käyttöä päiväksi 5levaa/hlö. Allas oli kuitenkin aika yleisellä paikalla keskellä kojuja, joten meitä se ei vetänyt puoleensa. Olimme yhtenä päivänä hotelli Ambassadorin altaalla, joka oli suht iso ja oikein kiva paikka polskutella. Maksoi 6levaa/tuoli ja varjo 4levaa päivältä.

Vesi ja muut elintarvikkeet olivat turistihinnoissa. ”Baarikadulla” olevassa Lidi+marketissa oli ihan ok hinnat. Esim. vesi 1,5l 1,16lv, Bounty ja Snickers suklaapatukka 0,65lv/kpl. Kuitenkin ainoa oikeasti halpa asia Kultahietikolla on viina. Esimerkiksi eräässä ravintelissa 10 shottia 10 levaa. Kaupassa myytiin 2,6 litran olutpulloja, n.3levaa. Olivat oikeen rattoisan näköisiä. Bileitä riitti varmasti siellä sun täällä, ne eivät kuitenkaan kuuluneet lomaamme. Ravintolassa iso olut (0,5l) maksoi useimmiten 3levaa. Virvoitusjuomat olivat 3,5levaa. Pizzat 7-13levaa, paikasta riippuen, useimmiten 10 levan pintaan. Rantakadulla myytiin pieniä pehmiksiä 1leva (tämä ehkä se toinen halpa asia kohteessa). Tsarevetsin lähellä olevassa nurkkakioskissa 11l vesitonkka maksoi 4levaa. Kopio-Adidas-takit maksoivat 25levaa. Koot olivat mitä sattuu. Kopio-merkkisukkia myytiin parhaimmillaan 6kpl/10levaa. Rannalla oli massage-piste 35levaa, yläkropan hieronta kesti n. 45minuuttia. Testaajan mukaan hieronta oli aikamoista rasvan levittelyä, mutta kuitenkin kovin virkistävää. Baarikadulla oli monia piirtäjiä, oli oikein taidokkaita kuvia valokuvista esille, joten jos haluat taulun muistoksi, niin ota valokuva mukaan. Hintaa en tiedä.

En lähtisi uudelleen kohteeseen, ja jos nyt näillä tiedoilla valitsisin kohdetta, en lähtisi ollenkaan kyseiseen maahan. Matka oli tosin hyvin halpa, vain parisataa per henkilö, mutta kaiken maksullisuus ja yllättävän kova hintataso lisäsi kuitenkin hintaa yllättävän paljon. Ehkä parempi hotelli olisi tehnyt kohteestakin paremman. Myös jatkuva varuillaan olo ärsytti (onko tämä hinta ihan törkyhinta, onko laatu ihan huono, mikä on tämän tyypin motiivi..). Viikko oli pitkä aika. Itseäni haittasi myös shoppailumahdollisuuden vähäisyys. Kojuja oli hitosti (täysin samat tavarat kuin muissa turistikohteissa), mutta hyvin vähän oikeita vaatekauppoja. Muutaman löysin hieman kauempaa rannan läheisyydestä (kartalla oikealla). Kävimme Varnassa, Varna Mall ostoskeskuksessa olikin ihan hyvin kauppoja, mutta vähäisen ajan vuoksi shoppailu oli lähinnä juoksemista kelloa katsellen. Varnaan oli sen verran matkaa, että emme sitten lähteneet sinne uudestaan yhden ostoskeskuksen takia. Varna-reissuun kuulunut viininmaistelu viinikellarissa oli oikein jees. Alma Tourista ei mitään pahaa sanottavaa, oppaatkin olivat oikein mukavia. Mukana oli myös ”julkkis”-Aapo matkaoppaat-sarjasta ;).

Pieni hotelli

saamelainen    28.06.2011    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2006 | Hotelli: Hotel Tsarevets

Pieni mukava keskitasoinen hotelli .Pienet huoneet mutta siistit ja ihan mukavat(kyllä siellä hyvin yönsä nukkui . Aamupala hyvä ,palvelu hyvää ,rahan vaihtaja tyttö aina yhtä hymyä ja ystävällinen .Uima-allasta omaa ei ole ,mutta kuka sitä kaipaa kun meri on lähellä ja ihanat hiekkarannat .Olem ollut tässä samassa hotellissa jo kolme kertaa ja aina hyvin viihtynyt .Illalla kyllä kuulee kun naapurihotellissa on bileet ,melu kuuluu hyvin kauppakadulta .En suosittele pakkaa sellaisille jotka haluavat rauhallisen paikan . Suosittelen paikkaa ,tämä paikka on yleensä hotellit jotka ovat määrittelemättömiä ,ja matkan saa halvalla

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli

saamelainen    28.06.2011    Kultahietikon hotellit    Kultahietikko
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2004 | Hotelli: Perla

Hyvä rauhallinen hotelli ,vähän sivummassa melulta. Mukava henkilokunta ,erityis kiitokset taksi miehelle, jonka kanssa teimme yhden päivän retken (ikimustettava kokemus) . Siisteystaso erittäin hyvä .En osaa sanoe kuin pelkkää hyvää tästä hotellista ,ja kaikki nukanani olevat olivat samaa mieltä ..

Arvosana hotellille:

Vesiriemuja koko perheelle

www.aquapolis.net/index.php?...anguage=en

Tuolla vietti kevyesti koko päivän aamusta iltaan. Oli huveja ihan vauvosta suurillekkin hurjapäille ja edullista ruokailua

Oletko vieraillut Kultahietikolla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.