Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Kosilla: Sivu 2

Zorbas

Muffukka    26.09.2009    Kosin ravintolat ja baarit    Kos

Vanhassa kaupungissa aukiolla sijaitsee perheravintola nimeltä Zorbas, sieltä saa hyvää ja edullista perusmättöä. Pita Gyrokset olivat ainakin ihan ykkösiä tässä paikassa.

Four Roses, drinkkibaari

Muffukka    26.09.2009    Kosin ravintolat ja baarit    Kos

Lähellä hotelliamme sijaitsi tälläinen drinkkibaari, jossa on joka ilta happy hour systeemillä kaksi drinkkiä yhden hinnalla. Baarin edessä pyörii iltaisin sisäänheittäjä nimeltään Milan, on hieman rasittava välillä, mutta osaa hommansa. Vinkkinä muille, että jos ei ole aikomusta mennä drinkille mihinkään, niin kävelkää kadun toiselta puolen ohi. Tämä tyyppi roikkuu hihassa välillä vähän liiankin pitkään. Baarissa käy maksuvälineenä ainoastaan käteinen.

hyvää ruokaa

Vieras    24.11.2008    Kosin ravintolat ja baarit    Kos

Olin edellis vuonna Kosilla ja ihastuin paikkaan koko sydämmestäni. Erityisesti mieleen jäi ystävälliset ihmiset ja hyvä ruoka. Hyvä ruokapaikka Kosille menijöille on varmasti vanhassa kaupungissa sijaitseva Kapilio...muistaakseni nimi oli tuo. Palvelu oli erittäin hyvää ja ruoka oli rahan arvoista!

uima-allas

lekaleskinen    30.06.2008    Kosin ravintolat ja baarit    Kos

hei

salmiakki pommia kannattaaa ottaa mukaan, kun me oltiin kossilla vuonna -92 , niin saatiin monta ilmaista drinkkiä kun annettiin salmiakki pommeja tarjoilijalle

Oletko vieraillut Kosilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.