Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Kosilla

Tekemistä riittää

Vieras    11.06.2012    Kosin aktiviteetit ja harrastukset    Kos

Kos on aivan mahtava paikka!

Hotelli jossa yövyimme oli Paritsa, ei mitään pahaa sanottavaa hotellista/huoneestakaan.

Kos on kaunis saari, jossa on paljon nähtävää.

Kannattaa vuokrata skootterit ja lähteä ajelemaan ympäri saarta ja tutustua kunnolla joka kolkkaan.

Vuoristolla ajelu oli aivan mahtava kokemus, kauniit maisemat.

Helpot yhteydet lähisaariin ja Turkin Bodrumiin. Suosittelen!

Hyvät ruoka paikat. Rannassa olevat hieman kalliimpia, kannattaa kuljeskella pikku kujilla, niin tule parhaat tavernat vastaan ja hinnat halvemmat. Yöelämä hauskaa.

Suosittelen Kosia kaikille, ihan varmasti löytyy jokaiselle mukavaa tekemistä ja nähtävää vauvasta vaariin.

Pyöränvuokraus

Vieras    27.09.2011    Kosin aktiviteetit ja harrastukset    Kos

Kosilla tuli lomailtua viikko 16.9- 23.9.2011. Hotellimme oli Artemis ( reipas kilsa keskustasta), polkupyörän vuokraus ehdottomasti hyvä juttu. Pääsi kätevästi rantsuun, kaupunkiin ja pikkuretkille. Lähellä Artemisia löytyy vuokraamo, jossa palvellaan ihan Suomeksi, Rental Angels. Kiitoksia hyvästä palvelusta! Polkupyörät x 2 kuudeks päiväksi 24 euroa.

Ainakin 100 km tuli pyöräiltyä, ensin käytiin Tigaki beachilla n. 12 km yhteen suuntaan ja vielä toinen reissu viikolla tehtiin kuumille lähteille n, 11 km suuntaan. Kyl kannatti !

kos saari

Vieras    24.08.2010    Kosin aktiviteetit ja harrastukset    Kos

kos tosi kallis rannat täynnä ihmisiä,ruoka huonoa,pieni saari tekeminen loppuu jo parin päivän päästä.en pitänyt,surkea paikka

Limnionas

Minni74    26.03.2010    Kosin aktiviteetit ja harrastukset    Kos

Aivan toisessa päässä saarta,Kefaloksen rinteiltä ylös on ihana laguunin omainen paikka. Saaren paras kalaravintola löytyy täältä,eikä rannallalla ole ryysistä.

Uimarannat & Auringonpalvonta

Muffukka    26.09.2009    Kosin aktiviteetit ja harrastukset    Kos

Uimarantoja on vaikka kuinka paljon Kosin saarella. Aurinkotuolien hinnat rannoilla vaihtelee ilmaisesta 6 euroon. Hintaan sisältyy yleensä kaksi aurinkotuolia, varjo ja joissakin paikoissa saa vielä kaksi pulloa vettäkin mukaan. Useimmilla rannoilla on suihkut ja wct, joten saa pestyä meriveden iholtaan eikä tarvitse mennä puskaan häpeilemään.

Marmarin rannoille on matkaa noin 15km per suunta, mutta matka taittuu mukavasti pyörillä ja parilla juomatauolla sen polkaisee mukavasti.

Tigakiin on hieman lyhyempi matka, kutakuinkin 10km per suunta. Tänne sekä Marmariin pääsee myös bussilla, jos ei pyöräily innosta tai ei ole muutakaan kulkupeliä vuokrattuna.

Paradise Beach oli ehdottomasti upein ranta, jossa kävimme. Siellä aurinkotuolien hinnat olivat 7,50euroa sis. kaksi tuolia ja varjon. Rannalla tarjoillaan watersporttia, siellä on myös ravintola, josta saa ruokaa ja juomaa. Ihana matala, hienohiekkainen uimaranta. Sinne pääsee helpoiten paikallisbussilla, lipun hinta on 4 euroa per suunta ja matka kestää noin 40min.

Yksi suosikkirannoistamme oli kuitenkin Papa's Beach: ilmaiset tuolit, rannalla ravintola, sisäwc, suihku ja juomien tarjoilu rannalle.

Kefaloksen uimarannat eivät olleet kummoisia lukuunottamatta Paradise Beachia. Kefalos beachin uimarannat ovat kivisiä ja pikkukivet on todella polttavia paljaissa jaloissa. Tuolit ja varjot maksaa 5 euroa, joidenkin ravintoloiden yhteydessä ilmainen ranta. Rannoilla on suihkut ja ravintoloissa voi käydä wc:ssä. Kefalos tuntui olevan näin syyskuussa todella hiljainen paikka.

Pyörän vuokraus

Muffukka    26.09.2009    Kosin aktiviteetit ja harrastukset    Kos

Kannattaa ehdottomasti vuokrata pyörät ja lähteä tutkimaan minne tiet vie. Pyörien viikkohinnat vaihtelee pyörän ominaisuuksista riippuen ts mitä parempia ja hienompi maastopyörä sen kalliimpi se on. Meillä maksoi kaksi 5-vaihteista tavallista polkupyörää ensimmäinen vko yhteensä 48euroa ja toinen vko yhteensä 35euroa. Pyörän voi vaihtaa ilman lisäkustannuksia uuteen, jos siihen tulee jotain vikaa tai jos jää esimerkiksi tien päälle, saattavat tulla jopa hakemaan sinut sekä pyörän.

Aktiiviloma rantaleijonille

KaisuLu    02.06.2008    Kosin aktiviteetit ja harrastukset    Kos

Kosilla oli valtavan mukava liikkua pyörillä! Päiväreissu Tigakin rannalle (Paradise Beach) sujui hujauksessa vanhoilla mummopyörillä!

Rannalla oli kiva ottaa aurinkoa, surffailla ja harrastaa bechvolleyta. Aallot olivat ajoittain huikeat!

Vinkkinä vaan, että käyttäkää päähinettä ja aurinkosuojaa! Pyöräillessämme takaisiniltapäivällä, asfaltti oli niin pehmeää, että rattaatkin upposivat asfalttiin. Ja eräsä seurueemme jäsen sai aika pahan lämpöhalvauksen...

Polkupyörällä

Mimmix    27.05.2008    Kosin aktiviteetit ja harrastukset    Kos

Vuokrasimme polkupyörät ja kiertelimme pyörillä nähtävyyksiä ja kaukaisempia rantoja. Suosittelen!

Oletko vieraillut Kosilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.