Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset El Gounassa

Kuvia Egyptistä

Vieras    29.09.2010    El Gounan aktiviteetit ja harrastukset    El Gouna

Käytiin El Gounassa elokuussa lämmitteleen :)

Kuvia löytyy osoitteesta jasonius80.kuvat.fi/kuvat/Egypti+2010/

Kuviin kannattaa kommentoida ja esittää kysymyksiä, vastailen kyllä mielellään.

Hyvä uimapaikka

Hurghadan omatoimimatkailijan miinukseksi lasken sen. että lähes koko rantaviiva on joko hotellien omistuksessa, taikka sitten armeijan aluetta tai muuten kulku estetty-ranta. Uimarantoja on tosi vähän. El Daharin alueella on tällä hetkellä ainoastaan yksi yleinen uimaranta. Se sijaitsee rantakadulla Geisum-hotellin viereisellä rantakaistaleella. Sisäänpääsymaksu 1,5 € oikeuttaa aurinkotuoliin ja varjoon. Ranta on loiva, sopii parhaiten leikkiville lapsille.

Snorklaus

Ensimmäistä kertaa kokeilin ja oli upea kokemus. Haluan uudestaankin!

Helpoiten snorklaaminen käy easydivers academyn kautta. www.easydiversacademy.com

varailemaan ja tutustumaan vain! :)

ratsastus

Tätä en jättäisi kokeilematta, mikäli tulet ikinä käymään El Gounassa. Ratsastaminen aavikon halki Punaisenmeren rantaan on aivan eri juttu kuin koto Suomessa jokin maastoreissu. Myös esim. Rihana Resortin laguunin rannasta on mahdollista ottaa hevonen ja ratsastella meren rannalla. Suosittelen!

Vauhdin huumaa!

Jos lähdet El Gounaan ilman matkasuunnitelmaa, löydät loistavaa tekemistä Punaiselta mereltä. Toivottavasti löydät itsesi puristamassa rystyset valkeina kuminarua, joka on kiinni banaaniveneessä. Moottorivene vetää banaanin muotoista "alusta" nopeasti ja tekee äkkikäännöksiä, joissa hömelöt ja vähän älykkäämmätkin tippuvat kyydistä. Mahtava kokemus, itse olin tuollaisen kyydissä kaksi kertaa ja aion menna vielä uudestaankin!

VAROITUS!

Tiedossa mahtavaa aikaa ystävien kanssa Punaisen meren aallokoissa!

Punaista merta ei voi sivuuttaa!!!

Mikäli matkaat Egyptiin, älä missän nimessä sivuuta meren tarjoamia harrastusmahdollisuuksia. Koet ikimuistoiset hetkesi, kun hyppäät banaani-veneen päälle, kokeilet purjelautailua, lähdet snorklaamaan uskomattoman kauniisiin merimaisemiin keskelle koralleja.

Oletko vieraillut El Gounassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.