Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

El Gouna

lennot

alk. 217 €
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 483 €
Etsi valmismatkat

El Gounan sääennuste

to 29.7.

Selkeää päivän aikana.
38°C | 30°C
7 m/s

pe 30.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
38°C | 28°C
5 m/s

la 31.7.

Kosteaa päivän aikana.
36°C | 26°C
3 m/s

su 1.8.

Kosteaa päivän aikana.
35°C | 26°C
3 m/s

ma 2.8.

Kosteaa päivän aikana.
34°C | 25°C
2 m/s

ti 3.8.

Kosteaa päivän aikana.
33°C | 27°C
3 m/s

Valmismatkoja El Gounaan

Seuraavat matkatoimistot järjestävät El Gounan valmismatkoja:

Matkakohteita El Gounan lähellä

Suosittuja hotelleja El Gounassa

 • Taso El Gounassa laskenut, aavekaupunkimainen tunnelma

  Hotelli: The Three Corners Rihana Resort

  Suomesta ei ole El Gounassa sijaitsevaan Rihanna Inn / Resort hotelliin päässyt valmismatkana noin 4 vuoteen. Lensimme sinne nyt 2018 tuokokuussa Istanbulin kautta. Olemme käyneet kyseisessä hotelissa menneinä vuosina 4-5 kertaa. Silloin koko El Gounan alueella homma on hanskassa. Nyt 2018 siellä vallitsee hiljaisuus. Esim. suuressa Sheraton hotellissa oli vain muutama asiakas. Rihanna Resortissa oli sentään väkeä kohtuullisen hyvin, vaan lähinnä belgialisia eläkeläisiä, jotka ovat vakioasiakkaita kyseisessä hotellissa. Rihannassa oli myös jonkinasteinen yskä/köhä-epidemia, joka kolmas asiakas oli nuhassa/köhässä tms. Suomalaiselle ei oikein palvelu pelannut, sillä laguunirannssakin olivat rantapaikat varattu näille vakioasiakaille. Belgialaiset saavat parhaat huoneet rannan läheltä ja muut joutuvat kauas rannasta oleviin huoneisiin, jossa esim. Beanuts Barin kovahko muusiikki häiritsee illalla huoneessa oloa. Belgialaiset maksavat vierailustaan myös selvästi vähemmän kuin muut. Ho...  Lisää...

  Suomesta ei ole El Gounassa sijaitsevaan Rihanna Inn / Resort hotelliin päässyt valmismatkana noin 4 vuoteen. Lensimme sinne nyt 2018 tuokokuussa Istanbulin kautta. Olemme käyneet kyseisessä hotelissa menneinä vuosina 4-5 kertaa. Silloin koko El Gounan alueella homma on hanskassa. Nyt 2018 siellä vallitsee hiljaisuus. Esim. suuressa Sheraton hotellissa oli vain muutama asiakas. Rihanna Resortissa oli sentään väkeä kohtuullisen hyvin, vaan lähinnä belgialisia eläkeläisiä, jotka ovat vakioasiakkaita kyseisessä hotellissa. Rihannassa oli myös jonkinasteinen yskä/köhä-epidemia, joka kolmas asiakas oli nuhassa/köhässä tms. Suomalaiselle ei oikein palvelu pelannut, sillä laguunirannssakin olivat rantapaikat varattu näille vakioasiakaille. Belgialaiset saavat parhaat huoneet rannan läheltä ja muut joutuvat kauas rannasta oleviin huoneisiin, jossa esim. Beanuts Barin kovahko muusiikki häiritsee illalla huoneessa oloa. Belgialaiset maksavat vierailustaan myös selvästi vähemmän kuin muut. Hotelli ilmoittaakin olevansakin "koti" vakioasiakkaille", hotelli elää näiden asiakkaiden mukaan. Pakettihinta Suomesta nyt 2018 syys/talvi esim 1 viikko 2 ihmiselle hintaan noin 1800 EUR on kyllä liikaa, sillä El Gounassa itsessään ei ole enää paljonkaan tekemistä ja Rihanna Inn / Resort on alueen ainoa kohde, jossa asiakkaita on kuitenkin, vaan varsin yksipuolisesti eli belgialaisia. Minulle ja vaimolleni, vaikka olemme hotellissa käyneet jo noin 5 kertaa, tämän vuoden käynti jää nyt kyllä viimeiseksi.

  Kohde: El Gouna, Egypti Kategoria: El Gounan hotellit
  Lisätty: 13.06.18 Lähettäjä: Vieras
 • Mukava keidas

  Hotelli: Moevenpick Resort & Spa El Gouna

  Vietimme 13-henkisen ryhmän perhe-lomaa viikon verran huhtikuussa. Tekemistä riitti niin 13- kuin 80-vuotiaalle. Monipuoliset ravintolat - Thai, kala, Italialainen, buffet + poolbaarit - tarjosivat hyvää ruokaa. Henkilökunta piti myös huolen n 23 - 32 vuotiaista. Iltamenotkin järjestyi halukkaille. viihtyisä paikka.

  Kohde: El Gouna, Egypti Kategoria: El Gounan hotellit
  Lisätty: 23.04.12 Lähettäjä: Vieras
 • Siisti hotelli

  Hotelli: The Three Corners Rihana Inn

  All-Inclusive paketti Finnmatkojen kautta Rihana Inn hotelliin oli todella edullinen. Hotelli on hyvin laaja ja alueella on paljon palveluja (baareja, kauppoja, Spa) ja alue on sokkeiloisuudestaan huolimatta (tai siitä johtuen?) hyvin rauhallinen. Palvelu oli erittäin hyvää ja hotellialueen kauppiaiden kanssa asioiminen miellyttävää. Huoneet ovat pelkistetyt, mutta siistit, ilmastointilaite toimii talviseen kylmään aikaan myös lämmittävänä, mikä on hyvä. Tuulisella säällä tuntui vetoa huoneissa. Ruokailussa tuntui alkuun ruoka todella monipuoliselta, mutta viikon kuluessa aika monet asiat tuntuivat maistuvan samalle. Salaattipöytä ja tuoreet sämpylät plussaa, hanassa ollut talon viini oli myös maistuvaa. Illanvietoihin oli kaksi eri tyyppistä ravintolaa, rauhallisempaa seurustelua ja lautapelien pelailua varten toinen ja baarityyppisempää tanssimista / musiikin kuuntelua varten toinen. Retkistä testasimme delfiinisafarin, joka oli snorklausreissuna Thaimaan jälkeen pieni pettym...  Lisää...

  All-Inclusive paketti Finnmatkojen kautta Rihana Inn hotelliin oli todella edullinen. Hotelli on hyvin laaja ja alueella on paljon palveluja (baareja, kauppoja, Spa) ja alue on sokkeiloisuudestaan huolimatta (tai siitä johtuen?) hyvin rauhallinen. Palvelu oli erittäin hyvää ja hotellialueen kauppiaiden kanssa asioiminen miellyttävää. Huoneet ovat pelkistetyt, mutta siistit, ilmastointilaite toimii talviseen kylmään aikaan myös lämmittävänä, mikä on hyvä. Tuulisella säällä tuntui vetoa huoneissa. Ruokailussa tuntui alkuun ruoka todella monipuoliselta, mutta viikon kuluessa aika monet asiat tuntuivat maistuvan samalle. Salaattipöytä ja tuoreet sämpylät plussaa, hanassa ollut talon viini oli myös maistuvaa. Illanvietoihin oli kaksi eri tyyppistä ravintolaa, rauhallisempaa seurustelua ja lautapelien pelailua varten toinen ja baarityyppisempää tanssimista / musiikin kuuntelua varten toinen. Retkistä testasimme delfiinisafarin, joka oli snorklausreissuna Thaimaan jälkeen pieni pettymys. Delfiinit näimme, mutta snorklauspaikkana riutta ei ollut paras mahdollinen, olisi soveltunut paremmin sukeltamiseen. Jälkimmäisellä riutalla snorklauksessa oli enemmän nähtävää. Veden kylmyyden vuoksi märkäpuku tuli tarpeeseen. Toisena retkenä kävimme mönkijäsafarilla. Itse mönkkärillä ajaminen oli hohdokasta vähän vähempi kokeneelle, mutta hieman tylsää vauhtia ja vaarallisia tilanteita kaipaavalle. Retken aikana nähty beduiinikylä (ja kameliratsastus) jätti rahastuksen maun, mutta vesipiipun polttomahdollisuus / teen juonti myöhemmin korvasi tätä vähän. Kohteena El Gouna on erittäin siisti ja rauhallinen.

  Kohde: El Gouna, Egypti Kategoria: El Gounan hotellit
  Lisätty: 23.03.12 Lähettäjä: Vieras
 • ei ikinä enään

  Tähän loppui Egyptin matkailuni. Kaikki karseeta alusta loppuun, huijausta,pettymyksiä, matkanjärjestäjä aivan karsea. Kaikki piti ottaa selvää ja moneen kertaan, aina eri vastauksia. KIITOS EI EGYPTI, airfinland!

  Kohde: El Gouna, Egypti Kategoria: El Gounan muita vinkkejä
  Lisätty: 14.01.12 Lähettäjä: Vieras
 • Reissu kokemuksia Gounasta.

  Kerrassaan mahtava koekemus oli Egyptin El Gouna. Hotelliksi valikoitui Arena Inn joka oli aika pelkistetty hotelli mutta täytti ne vaatimukset jotka sille oli asetettu. Aamianen oli perus hotelli aamiainen ja muuten ei siellä ensimmäistä iltaa lukuun ottamatta syötykkään. Oli sen verran huono sapuska. Kauppiaat tuntuivat yli-innokkailta ensin mutta kun käytiin Hurghadassa ostoksilla niin ei ne Gounan kauppiaat enää tuntuneet yhtään pahalta. Rannat oli todella hyvät ja etenkin zeytuna beatchin korallit oli hienoa nähtävää. Sitä ei hirveästi ollut mutta kannatti katsella. Tosin Giftun saaren snorklausretki oli koko matkan kohokohta. Se oli jotain mitä ei pystynyt sanoin kuvaamaan. Antinal on pakko ostos joka matkaajalle sillä vatsatauti ei ole kovinkaan harvinainen matkakumppani mutta ko.lääkkeellä siintäkin pääsee eroon helposti. Tippiä saa kyllä olla jakamassa jaka paikassa mutta se kuuluu kulttuuriin ja se ei tule kalliiksi kun muutaman punnan antaa juomarahaksi....  Lisää...

  Kerrassaan mahtava koekemus oli Egyptin El Gouna. Hotelliksi valikoitui Arena Inn joka oli aika pelkistetty hotelli mutta täytti ne vaatimukset jotka sille oli asetettu. Aamianen oli perus hotelli aamiainen ja muuten ei siellä ensimmäistä iltaa lukuun ottamatta syötykkään. Oli sen verran huono sapuska. Kauppiaat tuntuivat yli-innokkailta ensin mutta kun käytiin Hurghadassa ostoksilla niin ei ne Gounan kauppiaat enää tuntuneet yhtään pahalta. Rannat oli todella hyvät ja etenkin zeytuna beatchin korallit oli hienoa nähtävää. Sitä ei hirveästi ollut mutta kannatti katsella. Tosin Giftun saaren snorklausretki oli koko matkan kohokohta. Se oli jotain mitä ei pystynyt sanoin kuvaamaan. Antinal on pakko ostos joka matkaajalle sillä vatsatauti ei ole kovinkaan harvinainen matkakumppani mutta ko.lääkkeellä siintäkin pääsee eroon helposti. Tippiä saa kyllä olla jakamassa jaka paikassa mutta se kuuluu kulttuuriin ja se ei tule kalliiksi kun muutaman punnan antaa juomarahaksi. Kertakaikkiaan mahtava reissu oli ja en voi kuin suositella muillekkin.

  Kohde: El Gouna, Egypti Kategoria: El Gounan muita vinkkejä
  Lisätty: 09.04.11 Lähettäjä: jaffa77

Oletko käynyt El Gounassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi El Gounassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa El Gounaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

PetraCL

Kohde: El Gouna
Ajankohta: Tammikuu 2010

Nasty

Kohde: El Gouna
Ajankohta: 2009

marde

Kohde: El Gouna
Ajankohta: Tammikuu 20, 2005 - Tammikuu 27, 2005

Baksu

Kohde: El Gouna
Ajankohta: Helmikuu 09, 2006 - Helmikuu 16, 2006
Kommentti: El Gouna on mitä ilmeisimmin puhtainta aluetta Egyptissä. Ruoka oli loistavaa ja meri oli kirkas. Uimme Punaisella merellä Delfiinien kanssa. Loistoreissu. Muuten lentokenttämuodollisuudet ja ihmisten kanssakäyminen monimutkaista ja sekavaa.

Oletko vieraillut El Gounassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa El Gounasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Egypti
Englanninkielinen nimi: El Gouna
Etäisyys Helsingistä: 3710 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 50min
Rahayksikkö: Egyptin punta
Valuuttakurssi (1 EUR): 18,63 EGP

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +2
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +20
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 123
Palokunta: 180
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Egypti
Suomen suurlähetystö Egyptissä
Englanninkielinen Wikipedia: El Gouna
Ulkoministeriön matkustustiedote: Egypti
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): El Gouna
Pieni hetki, sivua ladataan.