Helsingin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 5

Helsingin jäätelötehdas

llauraa-    08.02.2009    Helsingin ravintolat ja baarit    Helsinki

Varsinkin kesähelteellä tekee mieli jäätelöä - VALTAVAA jäätelöä. Helsingin jäätelötehtaan kioskeista saa tunnetusti kaupungin isoimmat pallot. Makuja on 18 erilaista, ja jokaista itse syöneenä voin sanoa, että valitsit sitten minkä tahansa, et pety!

www.helsinginjaatelotehdas.fi

Nepalilainen ravintola Himalaya

llauraa-    08.02.2009    Helsingin ravintolat ja baarit    Helsinki

Taivaallisen hyvää ruokaa viihtyisässä ravintolassa! Plussaa myös erittäin ystävällisestä henkilökunnasta. Ravintola sijaitsee Ratakadulla.

www.himalaya.fi/

Kaupungin paras salaattibuffet!

llauraa-    08.02.2009    Helsingin ravintolat ja baarit    Helsinki

Aleksanterinkadun Aleksi13-tavaratalon 6-kerroksessa sijaitsevaa Cafe Ursulaa saattaa olla vaikea löytää, mutta yritys palkitsee. Ravintola on kuuluisa salaattibuffetistaan, jonka täytteet vaihtuvat joka päivä. Hyllyjä on kolme: ylimmällä mm. krutonkeja ja hunaja-kookoshiutaleita, keskimmäisellä esim. vesimelonia, äyriäisiä ja artisokansydämiä ja alimmalla täyttävimmät lisukkeet kuten kana ja feta. Yksi salaatti on todella täyttävä, terveellinen ja maksaa alle kymmenen euroa. Suosittelen!

Kummisedän kaima tarjoilee Kampissa

Söin juuri eilen varsin herkullisen salaatin, jossa oli kolme jättikatkarapua, paahdettuja vihanneksi sekä tuoreita vihaneksia. Oikein maittava salaatti, tarjoilu nopeaa, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä, asiallista toki. Hinta oli reipas 14 egeä ja risat. Talon valkoviini oli raikasta ja salaattiin sopivaa, sopivan kylmää myös.

Tunnelma ei ollut erityisen mafiamainen, nimestä - Don Corleone - huolimatta.

RAUTATIEASEMA

munkki    24.01.2009    Helsingin vaarat ja ongelmat    Helsinki

PYRIN VALTTAMAAN SINNE MENOA OISEEN AIKAAN

Radisson SAS:it laadukkaita

Hansu    21.01.2009    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Kaikki Radisson SAS hotellit ovat erittäin laadukkaita hotelleja.

Jos haluaa varmasti hyvän hotellin niin sellaiseen kannattaa kaikkialla:)

Laadukas olutravintola

Niin keskellä ja niin piilossa

Helsingissä aivan Senaatintorin tuntumassa on varsin mallikas olutkellari alan harrastajille ja miksei ihan tunnelmaa hakevalle amatöörillekin.

Valikoimassa on lähes 200 erilaista olutta ja siideriä. Erikoisuutena Real Ale - tuoreolutta. Tämän lisäksi löytyy laadukkaita viinejä sekä maistuvaa pikku purtavaa. Myös mallasviskien valikoima on kiitettävä, lähes kuusikymmentä merkkiä mistä valita omansa.

Ravintola Olutkellari Helsinki

www.olutkellarihelsinki.fi

Avoinna su-to 14-01(03) ja pe-la 14-03

Hallituskatu 3

00170 Helsinki, Finland

Malminkartano Hill (Jätemäki)

Olen ikäni asunut Suur-Helsingin alueella mutta vasta viime vuonna kävin ensi kertaa Jätemäellä. Tänään lähdin sinne toistamiseen kun aurinko näyttäytyi ja ilma oli mukavan leuto (+1astetta). Ja näkymät olivat upeat kunhan ensin sain taivallettua 426 porrasta ylös. Mukava tapa hoitaa viikon liikunta-annos. Ja huipulta todella näki kuinka vehreää Suomessa on jopa pääkaupunkiseudulla. Kannattaa käydä kun paikalle osuu!

Perinteikäs keskustahotelli Helsingissä

Kultaranta    04.01.2009    Helsingin hotellit    Helsinki
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2006 | Hotelli: Solo Sokos Hotel Torni

Perinteikäs hotelli keskeisellä sijainnilla. Tarjolla eri tyyliin sisustettuja huoneita, ravintola sekä baareja. Aamiainen lähempänä keskitasoa kuin hyvää. Hotellissa on mahdollisuus myös Day Spa palveluihin.

Arvosana hotellille:

Pohjoismaiden paras Helsingissä

Kultaranta    29.12.2008    Helsingin hotellit    Helsinki
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Hotel Kamp

Mikäli etsit laadukasta ja tasokasta hotellia, jossa palvelu huippuluokkaa, on ainoa oikea valintasi viiden tähden hotelli Kämp.

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, Kluuvikadun ja Pohjois Esplanadin kulmassa, Helsingin keskustassa.

Arvosana hotellille:

päivä helsingissä

joo92    24.12.2008    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Olimme helsingissä, kiertelimme keskustassa toreilla, ja ajoimme busseilla ja metroilla ja raitiovaunulla. en ollut ikinä ennen ollut niissä ja asun itse maalla. se oli todella mahtava kokemus. kannatta koikeilla itsekin jos ei ole ikinä käynyt siellä tai vaikka olisikin käynyt

Viihtyisä paikka , mielyttävä henkilökunta

Keskeinen sijainti, siisti ja viihtyisä miljöö, mielyttävän ystävällinen henkilökunta ja kohtuullisen hyvät valikoimat sekä olen että viinien ystäville kompensoi jossain määrin kovaa hinnoittelua. Kannattaa pistäytyä yhdellä ilman muuta.

________________

Ooster olut- ja viinihuone

Elielinaukio 3,

00100 Helsinki

Puh: 0307 229 60

Viihtyisä odotushuone

Rautatieaseman perinteinen ravintola on muuttunut Baari/Pubiksi jossa on hyvät olutvalikoimat ja katto tarpeeksi korkealla. Mukavilla sohvilla odottelee junanlähtöä vaikka pidempäänkin ja jos sattuu myöhästymään, niin tuleehan niitä aina uusia...

__________________

Pullman Bar

Rautatieasema, Kluuvi, Helsinki

kursailematon oluthuone

Helsingin yndinkeskustaa myllätään jatkuvasti. Toisinaan rakennuspölyn seasta putkahtaa esiin jotain hyvääkin. Kalevan kadulle ilmestyi hieno olutkapakka. Sen lisäksi että hanoista ja pulloista löytyy kaikki merkittävät kotimaiset panimot, niin myös suolapaloissa on mielenkiintoinen valikoima (esim. savuporolastuja, rieskaa, neulamuikkuja jne.) mutta eihän sinne syömään mennä.

__________

Suomalainen Olutravintola Villi Wäinö • Kalevankatu 4 • 00100 Helsinki

Tel. 010 - 3872 350 • [email protected]www.villiwaino.fi

Avoinna su-to 12-02, pe-la 12-04

Laaukas lounaspaikka - mahtava alkupalapöytä

valperi    08.10.2008    Helsingin ravintolat ja baarit    Helsinki

Ravintola Hausberg, seisova alkupalapöytä ja loput tarjoiltuna.

Alkupalapöytä pistää minkä tahansa paikan salaattipöydät häpeämään, tosi laadukasta tarjontaa ilmakuivatusta kinkusta lähtien.

Pääruokana villisikaa, sekin parasta laatuaan mitä matkanvarrella on tullut syödyksi. Kaiken kukkuraksi henkilökunnan asenne just oikea, ei turhan jäykkä muttei millään tavalla tekopirteä ja tekoystävällinen niinkuin nykyään valitettavasti on tapana monissa paikoissa. Miljöö viihtyisä, vähän vaikea löytää jos ei tunne kaupunkia.

Tosi laadukas ateriapaikka

www.hausberg.fi/

Oletko vieraillut Helsingissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.