Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Helsingistä

Kokemuksia Paper Soap-saippuasta

Pasaatituuli    09.03.2010    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Natural Products Ltd:n valmistama Paper Soap on todella kätevä ja kevyt saippuapakkaus.

Kokeilemani pakkaus sisälsi 30 kappaletta 5x3 cm:n kokoista saippualehteä. Käyttö on helppoa: kostutetaan kädet ja laitetaan yksi "lehti" käsien väliin hieroen sitä. Saippualehti sulaa ja muodostunut saippua on käytettävissä esim. kasvojen pesuun, johon sitä pääosin käytin hyvällä menestyksellä.

Valmistajalla on muitakin käteviä kevyestä matkalaukusta unelmoivaa matkailijaa miellyttäviä tuotteita.

Itäkeskus

Eve-Minttu    11.09.2009    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Suurin osa on käynnyt Helsingin itäkeskuksessa. Siellä on todella monia hyviä liikkeitä, ja edullisiakin tarjouksia.

Kuningatar Elisabet II saapuu

jumppis    05.06.2009    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Rakensimme Laivasillankadun alle jätevedenpumppaamoa Eteläsatamaa varten. Valtiovierailun edellä kävi ihmeellisiä tiukkailmeisiä juippeja tutkimassa työmaatamme. Eräs oli sen verran fiksu että pyysi luvan käydä sisällä katsomassa. Minähän heti vastaavan ominaisuudessa esittelin mitä siellä oli. Sitten hyvästellessämme tokaisin eikö olisi hyvää kk-pesäke? Mies tuli heti skarpiksi alkoi tentata (supo) no rauhoittui ja antoi toimintaohjeet vierailupäivälle.

Vierailupäivän aamuna poliisit kärräsi rantamiehiä pois maisemista kun menin työmaale ennen klo 7. Olivat viemässä tylppänokka mersu kuormurin kuskia autoonsa. Huusin stop se on ainoa mies näillä kulmilla joka saa tuon mersun liikkeelle tuosta. Sen jälkeen poliisit kävi arvioittamassa jokaisen pultsarin; onko sinun miehiäsi?

Ennen klo 9 tuli TV:n ulkolähetysauto työmaamme eteen ja "lakeijat" rullasi punaisen maton laiturilta suoraan työmaatamme kohti. Saapuihan se kuninkaallinen huvipursi Britannia aikanaan kanuunain laukausten saatelemana. Sanoin miehilleni että työt on seis puoleen päivään katselkaa touhua. Minä lähden tuonne Tuuliviiri kahvilaan Eteläsatamaan lukemaan lehtiä ja lappamaan murua rinnan alle jos joku kyselee. Ehdin sitten illalla TV:stä katsella tärkeimmät.

Nyt muistui mieleen ja tarkkasilmäiset näkee työmamme YLEn Elävänarkiston filmistä:

www.yle.fi/player/player.jsp...%2F00457_2


Oma matka

  • Helsinki
    Lähtö: Lokakuu, 1962
    Paluu: Elokuu, 1984

Radisson SAS:it laadukkaita

Hansu    21.01.2009    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Kaikki Radisson SAS hotellit ovat erittäin laadukkaita hotelleja.

Jos haluaa varmasti hyvän hotellin niin sellaiseen kannattaa kaikkialla:)

päivä helsingissä

joo92    24.12.2008    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Olimme helsingissä, kiertelimme keskustassa toreilla, ja ajoimme busseilla ja metroilla ja raitiovaunulla. en ollut ikinä ennen ollut niissä ja asun itse maalla. se oli todella mahtava kokemus. kannatta koikeilla itsekin jos ei ole ikinä käynyt siellä tai vaikka olisikin käynyt

Marskin yö

Gabriella    04.08.2008    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Olin mennyt kahdatoista yökkö nukkumaan. Kun olin nukahtanut, heräsin veljeni huutoon. Hän huusi, että oli tulipalohälyytys. Puoliunessa kiskoin siskoni ylös ja menimme käytävään. Vähän ajan kuluttua saimme tietää että se oli väärä hälyytys. Kolmannessa kerroksessa oli tapahtunut jotakin mikä sai hälyytykssen soimaan. Me oltiin seitsemässä kerroksessa.

Lomasuomi-portaalista monenlaista tietoa

matkalainen    13.06.2008    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Kotimaan kesämatkaa suunnitteleva löytää korvaamatonta tietoa Lomasuomi.fi-portaalista. Yhdestä osoitteesta löytyvät satojen Suomen lomakohteiden nähtävyydet, majoitusmahdollisuudet, tapahtumat ja jopa säätilat. Kannattaa tutustua!

www.lomasuomi.fi/

Helsinki juhlii 12.6.

matkalainen    09.06.2008    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Helsingissä vietetään 12.6. kaupungin omaa merkkipäivää, Helsinki-päivää. Luvassa on ohjelmaa aamusta iltaan aina lasten luontoretkistä rock-konsertteihin.

www.helsinki.fi/fi/index/mat..._2008.html

Rauhallista

Heidi    28.05.2008    Helsingin muita vinkkejä    Helsinki

Helsingin elämänrytmi on paikoin todella sielutonta ja rauhatonta, mutta rauhaa etsivä ihminen voi löytää sieltä myös omat paikkansa. Mm. Töölönlahdella on kaunis picnik paikka, jossa voi viettää ihanaa aikaa ystävien kanssa.

Oletko vieraillut Helsingissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.