Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Helsingissä

Helsinki lähijunalla

Tuli tossa käytyä ajamassa tuo uusi kehärata päästä päähän. Leppoisasti meni, ja oli mukava matkustaa. Hyvä kokemus. Kannataa ottaa kaveritkin mukaan ja näyttää vähän Helsinkiä siis on on ulkopaikkakuntalaisia ystäviä, voi tehdä tuosta 1 Helsinki osion. Tapanilassa otettiin vähän happea, kun vaihdettiin junaa. Niin onhan siellä se Tapanilan erä, siitä on matkavideokin.

Burlesque work-shop oli mahtava kokemus!

Vieras    16.11.2015    Helsingin aktiviteetit ja harrastukset    Helsinki

Nyt on pakko suositella meidän kokemusta viime viikonlopulta Helsingissä, kun me kaveriporukan kanssa kokeiltiin Burlesque work-shoppia! Vetäjät olivat aivan mahtavat ja meno oli todella mukaansatempaava.

Suosittelen kaikille jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja rohkeaa :) tinyurl.com/o8taw4e

SeaLife Helsinki

Kohtuu pettymys tuo Helsingin SeaLife.

Ensinnäkin aukioloajat... näin maaliskuussa 10-17, myös viikonloppuna. Voisi olla pidempään auki, mielestäni ainakin. Olisi kiva mennä kiertelemään myöhemmin niin ettei siellä olisi niin paljon lapsiperheitä.

Tilat ovat kamalan ahtaat. Mitään et oikeastaan näe, tänäänkin väkeä oli aika paljon, eniten suututtaa se, että ihmiset saavat tunkea niille ahtaille käytäville lasten rattaiden kanssa. Mielestäni rattaat pitäisi jättää saapumisaulaan vierailun ajaksi jotta mahtuisi liikkumaan.

Kierroshan ei tosiaankaan ole pitkä. Hinta-laatu-suhde ei yksinkertaisesti kohtaa, aikuisten lippu 16e jos suoraan tiskiltä ostaa, netistä ostettaessa vähän halvempi. Kiersimme 40 minuutin ajan akvaarioita katsellen, mutta mielestäni rahoille ei saanut vastinetta.

Saattaahan joku tuosta saada jotain irtikin, itse olen sitä mieltä ettei enää ikinä. Kerran käyty, niin on tullut nähtyä ihan tarpeeksi.

kinopalatsi

leffatetteri, ei kuitenkaan paras finnkinon teatteri.

Minäkö opperaan, pöh!

-m-    05.11.2010    Helsingin aktiviteetit ja harrastukset    Helsinki

Sanotaan, että kaikkea pitää koittaa ainakin kerran - miten muuten tietää mistä pitää. Sillä periaatteella tilasin liput oopperaan Joutsenlampi-balettiin. Yhdistin siihen vielä hotelliyöpymisen läheisessä hotellissa, niin saimme vaimoni kanssa kauan kaipaamaamme yhteistä aikaa. Olimme baletissa, se oli mielettömän hyvä esitys - siis aikuisten oikeasti, vaan tuskin menemme uudelleen. Seuraavana kun on vuorossa benji-hyppy.

-m-

Malmin uimahalli

Normi uimahalli 3allasta + kylmä-allas+ulkona yksi kahluuallas.

Itäkeskuksen uimahalli

Monipuolinen ja halpa uimahalli. Liukumäkiä,poreallas,altaita,kylmä-allas..jne

Tapanilan erä

Hyvä paikka harrastuksille aina kiipeilystä sählyyn.

Historian havinaa Merihaassa

Kaukolämpöä 70-luvulla Kruununhakaan ja Iho-ja sukupuolitauti klinikan pihalle tuli kalliotunnelin pystykuilu. Siellä avauskaivua tehdessä tuli vastaan ihmisluita. Poliisit ja museo ym asiantutijat tutkivat löydöksen ja antoivat mustia muovisäkkejä, kerätkää luut noihin, että saamme siirrettyä ne siunattuun maahan.

Oli Mustan surman aikainen joukkohauta.

Maa kallion päällä oli hiekkaa joka oli käyvää tavaraa Sörnäisiin jälkitäyttöön. Hommaa jouduimme paljon tekemään yöllä ettei Sörnäisten rantatien liikenne sekoa täysin. Teekaripoika oli yöllä vastaanottamassa kuormia ja hän otti luita sorasta talteen mitkä lähtöpään seulasta pääsi läpi. Mennessäni hänen luonaan käymään oli rivi pääkalloja ladottu rantatien jalkakäytävän reunaan. Nuhtelin ettei varmaan kaikki sulata huumoriasi jotta laita piiloon. Samalla tuli aamuyösta pariskunta rallatellen, nähtävästi kapakasta, nainen kirkaisi hyytävästi ja yritti pompata pilviin. Äijä alkoi tentaamaan mitä nuo ovat? Ne on meidän entisiä miehiä on sen verran kova tahti. Hermostui lopullisesti, onneksi ei ollut vielä kännykät keksitty, koetin rauhoitella että lue eilisestä Helsingin Sanomasta noiden kallojen alkuperä ja marssin matkoihini. Sellaista on rakentaminen joskus Suomenmaassa.


Oma matka

  • Helsinki
    Lähtö: Lokakuu, 1962
    Paluu: Elokuu, 1984

Malminkartano Hill (Jätemäki)

Olen ikäni asunut Suur-Helsingin alueella mutta vasta viime vuonna kävin ensi kertaa Jätemäellä. Tänään lähdin sinne toistamiseen kun aurinko näyttäytyi ja ilma oli mukavan leuto (+1astetta). Ja näkymät olivat upeat kunhan ensin sain taivallettua 426 porrasta ylös. Mukava tapa hoitaa viikon liikunta-annos. Ja huipulta todella näki kuinka vehreää Suomessa on jopa pääkaupunkiseudulla. Kannattaa käydä kun paikalle osuu!

musiikki

Joa    06.08.2008    Helsingin aktiviteetit ja harrastukset    Helsinki

Oletteko koskaan kuunnellut hempeitä biisejä syyssäällä ikkunalaudalla istuen, sateen ropinaa katsellen ja haaveisiin vaipuen?

Oletko vieraillut Helsingissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.