Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Chicagossa

Maahantuloviranomaiset

riittainkeri    31.08.2014    Chicagon vaarat ja ongelmat    Chicago

Sain juuri kuulla, etta Yhdysvalloissa on yleisesti tiedossa, etta Chicago on "helpoin" paikka tulla maahan, Yhdysvaltojen maahantuloviranomaisethan saattavat heittaytya todella hankaliksi - meinaan vaan, etta KOKEMUSTA ON !!! Jos eivat muuten vaikeuta tuloasi, voivat kuitenkin pitkittaa vasyneen matkalaisen paasya perille kuulustelemalla ummet ja lammet. Eilinen oli helpoin ja lyhyin kohtaamiseni takalaisen viranomaisen kanssa. Olinhan papereihini jo tayttanyt asianmukaiset kohdat ja vakuuttanut, etta en ole terroristi, en huumekauppias enka ollut natsi vuosina 1938-1945 :):):) Sormenjalkeni ja silmaterani kun olivat erilaiset kun yhdenkaan heidan etsimansa suurrikollisen kanssa, mies vain heitti jotain huulta ja antoi jatkaa matkaa. Eli jos haluatte paasta nopeasti muodollisuuksista, lentakaa maahan Chicagon ei New Yorkin kautta.

Tähän saattaa jäädä koukkuun!

Vieras    17.02.2008    Chicagon vaarat ja ongelmat    Chicago

Ensimmäinen kosketukseni Chicagoon sattui elokuussa 2005 -

The Windy City, kuten Chicagoa kutsutaan, tarjoili parhaat puolensa, lämpöä, aurinkoa, hieman ukkosta ja usvaisia aamuja siten, että uudelleen pitää mennä käymään.

Rannat, niin Navy Pier'ltä, hiekalta tai Sears Towerista katsottuina ovat upeat. Huviveneiden ihailijoille satama on mahtava paikka, eikä yöelämästä ole puutetta.

Mieleenpainuvinta oli kuitenkin kuljeskelu pitkin kaupungin katuja paljain jaloin - ei lasia, roskia tms. vain kuumaa asfalttia!

Kokeilkaa - oma uusintareissuni on tuloillaan elokuussa -08

Oletko vieraillut Chicagossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.