Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Chicagossa

Matka Tukholmasta Lincolniin

riittainkeri    02.09.2014    Chicagon lennot & liikenne    Chicago

Kone Tukholmasta Chicagoon lahti tasan kaksi tuntia myohassa. Koneen jarruissa oli kuulemani mukaan ollut jotain vialla. Suurin osa koneen matkustajista lensi Chicagoon vain jatkaakseen matkaa sielta muualle Yhdysvaltoihin tai Kanadaan. Tama tarkoitti sita, etta suurin osa naista matkustajista missasi jatkolentonsa myohastymisemme takia. Todella upeasti se hoidettiin, silla n. tunti ennen kuin aloimme laskeutua, meille kuulutettiin ja kerrottiin, etta olemme kaikki"rebooked already" ja etta meidan tulisi vain menna SAS:n virkailijan luo sinne ja sinne kuullaksemme, mille lennoille meidat oli buukattu. Pitka lento meni hyvin, muta totta kai on tosi rankkaa vasyneena menna kaikkien maahantulomuodollisuuksien lapi, tulliin oli 200 metrin jono ja Chicagon kentalla (Atlantan jalkeen USA:n liikennoidyin kentta) etaisyydet ovat niin mielettomat, etta pelkastaan sirtyminen terminaalista toiseen on kuin siirtyminen kaupungista toiseen. Tulin Omahaan 2,5 tuntia myohassa. Ystavattareni oli siis saanut odottaa minua kentalla useamman tunnin. Plus, etta han v. 2006 loukkasi tapaturmaisesti silmansa niin, etta han menetti nakokyvyn oikeasta silmastaan eika han voi eika saa ajaa autoa pimean aikaan Interstate-teilla. Ja koska pimea oli juuri laskeutumassa, jouduin mina viela ajamaan Omahasta Lincolniin. Auto on melkein tulitera, iso Nissan, joten siihen kylla sai kaasuttamalla vauhtia, mutta taytyy sanoa, etta loppumatkasta olin niin vasynyt, etta minun oli pakko avata auton sivuikkuna, jotten nukahtaisi irattiin. Kuitenkin viela ennen nukkumaan menoa kavimme Taco Bellissa syomassa oikeat, kunnon tacot. )

Tupakoija lentokoneessa

riittainkeri    31.08.2014    Chicagon lennot & liikenne    Chicago

Tupakoijille paras vinkki pitkille lentomatkoille: Ostakaa Nicoretten imeskelytabletteja. Katevassa kayttopakkauksessa on 20 imeskelytablettia.Niita on eri makuja. Itse ostin "jaaminttua" eli icemint-makua. Lentomatka Tukholmasta Chicagoon meni taysin kivuttomasti ja mukavasti. Matkan aikana soin nelja hyvanmakuista "hengityksenraikastajaa" eika

tehnyt tupakkaa lainkaan mieli. Paatin jopa etsia vastaavia taalta jenkkilasta ja alkaa niiden avulla ainakin radikaalisti vahentaa polttamista (siihen menee liikaa rahaa). Nicorette-purkan syominen ja jauhaminen on tyolasta: siina tulee leukaperat kipeaksi, ja nikotiinilaastarissa taas nikotiini tulee tasaisesti koko ajan eli tabletilla vain katkaiset sen "piikin"tupakanhimossa\nikotiinintarpeessa.

Ennakointi kannattaa Chicagon Greyhound-terminaalilla

Pasaatituuli    17.10.2009    Chicagon lennot & liikenne    Chicago

Yhdelle lähtöportille kokoontuu yleensä useammalle samoihin aikoihin lähteville bussille meneviä henkilöitä, jotka saattavat blokata kulun juuri minun vuorolleni. Näin ollen hyvissä ajoin jonottamaan, muuten joutuu järjestämään lipun uudelleenkirjoituksen, mikä ei tunnu olevan arkipäivää toimistohenkilökunnalle - tiedän kokemuksesta.

Oletko vieraillut Chicagossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.