Matkakokemukset - Muita vinkkejä Los Gigantesista

Tuoreet!

Vieras    15.12.2012    Los Gigantesin muita vinkkejä    Los Gigantes

Hei!

Mieluusti kuulisimme tuoreita mielipiteitä hotelli Tamaino Tropicalista?!

Onko lähellä hyvää supermarkettia josta saa myös vauvan vaipat sun muut tarpeelliset pikkuiselle? Onko hyvää edullista super markettia koko Gigantesissa???

Monipuolinen Teneriffa

Vieras    26.03.2012    Los Gigantesin muita vinkkejä    Los Gigantes

Olimme Helmikuussa 2012 Los Gigantesissa, Teneriffalla. Meitä oli 10 hengen porukka: nuorimmat 12 vuotiaita, teinejä, aikuiset ja mummokin mukana. Sää suosi: aurinko paistoi ja meressäkin tarkeni hyvin uida.

Hotellimme Poblado Marinero oli vaatimaton huoneistohotelli, mutta perusasiat olivat kunnossa. Kuka sitä hotellihuoneessa lomansa viettää! Huoneistot olivat isot, suihkut toimivat, vaikkakin yhdessä huoneessa ammeen välistä vesi valui koko kylppärin lattialle. Hotelliin tulo oli iltapäivällä, meillä oli yhteensä 5 kpl 2hengen huonetta. Kahta huonetta jouduttiin odottamaan muutaman tunnin siivouksen vuoksi. Ja itseasiassa yksi huone oli kolmio, kaksion hinnalla : )

Vuokrasimme myös autot ja kävimme Playa de las Americasissa shoppailemassa ja Siam Park-vesipuistossa. Ajomatka oli alle tunnin. Matkalla pysähdyimme myös kamelisafarille.

Tietenkin Teidellä tuli käytyä, vuokra-auto oli siihenkin reissuun paras vaihtoehto.

Autonvuokraus oli helppoa, mutta hinta ei ihan ollut esitteen mukainen: esitteessä 70€/3 vrk , mutta lopullinen summa 135€/3vrk + bensat. Vuokrasimme kaksi autoa. Bensa oli noin euron per litra.

Los Gigantesia mainostetaan varttuneemman väen lomakohteena, samaa mieltä olivat nuorisomme: varmasti paremmat "bailu-paikat" löytyvät muualta, mutta ei nuoriso kuitenkaan "tylsyyteenkään kuollut".

Uskomattomat maisemat, myös mereltä Flipper Uno-risteilyltä katsottuna! Ihania aaltoja mustalle hiekkarannalle! Miinusta kylmä merivesiuima-allas, siinäkin kuitenkin tarkeni uida.

Lähtisin ehdottomasti uudelleen, paljon jäi näkemättä! Nuoriso lähtisi kyllä Teneriffalle, muttei Los Gigantesiin.

aurinko

loma    24.03.2009    Los Gigantesin muita vinkkejä    Los Gigantes

Olimme maaliskuussa-09 los giganteksessa ja oltiin kaikin puolin tyytyväisiä sekä hotelliin että paikkaan.Huone siivottiin joka päivä ja ruokaa oli yllin kyllin.Meidän aikana ei ollut minkäänlaista häiriötä ja yöt olivat rauhallisia.Ihmiset olivat ystävällisiä ja kelitkin olivat hyvät.aurinko paistoi joka päivä ja lämmintä +22C!

Lastenrattailla olisi aika hankalaa liikkua siellä koska oli korkeita mäkiä ja portaita.jylhät maisemat.Suosittelemme sellaisille jotka haluavat rauhallista lomaa ja lapsiperheille.All inclusive vaihtoehdon kannattaa ehdottomasti ottaa koska silloin ei tarvitse huolehtia ruokilusta mitenkään muuten kun mennä valmiiseen pöytään.Jos rantaelämää haluaa viettää niin ei ole välttämättä paras paikka.ei ollut kuin 3 rantaa ja pieniä ja ei voinut ainakaan lapset meressä uida kovan merenkäynnin takia.

ilmastosta

Vieras    19.12.2008    Los Gigantesin muita vinkkejä    Los Gigantes

jos menee marraskuussa,kannattaa varutua pilviin,aurinko paistoi vain yhtenä päivänä..muutoin jyihät maisemat ja tosi rauhallinen paikka,uida vaan ei voinut meressä kovan tuulen takia,kannattaa kiertää saarta,puerto de la cruz kylmä paikka ja saaren pääkaupunki ei todellakaan mikään turistipaikka...play de las americanos taas turistirysä...vanhat brittirouvat kovia juomaan....

Oletko vieraillut Los Gigantesissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.