Matkakokemukset - Ostokset Los Gigantesissa

"löytyihän se supermarket viimein"

Vieras    19.04.2009    Los Gigantesin ostokset    Los Gigantes

Matkailimme Los Gigantesissa viikolla 14 koko perhe (lapset 8 ja 12 v). Asustimme apartementos Poblado Marinerossa, joka oli ainakin meidän perheelle sopiva ja siisti paikka. Kohtuullinen varustetaso, 2 makkaria, kylppäri, iso olohuone, keittiö ja terassit edessä ja takana. Siivooja kävi joka toinen päivä. Hotellissa ei ollut omaa uima-allasta, mutta kadun toisella puolella olivat merivesialtaat ( huomioitu myös pienet lapset), jonne pääsi huoneen numerolla. Uimaranta löytyi vähän hassusta vinkkelistä hotellin takaa, mutta aaltojen ääntä seuraamalla pääsi perille. Lapset keräsivät innolla laavakiveä ja simpukoita mustalta hiekkarannalta aaltojen seasta. Hiekka on tosi kuumaa päiväsaikaan, joten sandaalit ovat tarpeen. Näimme myös merisiilin "kuoria"

Asustimme siis kaupungin satamassa, joten kiipeämistä riitti lähti sitten mihin suuntaan tahansa, mutta kun mukana oli rittävästi vettä, aurinkorasvaa ja huumorintajua niin lapsetkin jaksoivat kulkea. Satamassa on jumalaisen hyvä pizzapaikka: Stella Marina. Meidän erittäin nirso 8-v:kin veti koko pizzan hyvällä halulla. Satamasta kun noustaan ylöspäin muutama sata metriä tullaan ravintola Litle Italian kohtaan. Pizzat sielä olivat meille pettymys, mutta paikalliset näyttivät käyvän sielä sunnuntai lounaalla. Italialaisen kohdasta kadun yli löytyi toinen mainio ravintola: Paraiso del Sol. Palvelu ja ruoka erinomaista, kaikki mitä syötiin oli hyvää. Ravintolassa oli erikseen myös lasten lista ja oma snac-listansa lounasaikaan. SUOSITTELEN!

Paraiso del solilta vähän ylöspäin, kadun toiselta puolelta löytyi hyvä supermarket. Kauppa näyttää ulospäin samanlaiselta pineltä mini marketilta kuin kaikki muutkin, mutta on itse asiassa 2 kerroksinen ja valikoimaltaan monipuolinen. Vähän niinkuin meidän HalpaHalli Alkon ja ruokakaupan kera. Myös hintataso oli mielestäni halvempi kuin sataman pikkukaupassa. Jos elämyksiä kaipaatte kokeilkaa paikallisbussia, mutta varustautukaa muovipussilla, jos olette herkkävatsaisia. Terveisin perhe Pohjanmaalta.

Oletko vieraillut Los Gigantesissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.