Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Los Gigantesissa

Loro Parque

Hennali40    28.04.2009    Los Gigantesin nähtävyydet    Los Gigantes

Retki eläinpuistoon oli todella hieno. Kävimme katsomassa jokaisen esityksen, delfiinit, valaat ja merileijonat. Kyllä oli esitysten jälkeen kämmenet hellinä paljosta taputtamisesta :)

Suurin osa eläimistä oli papukaijoja, mutta hienoa oli nähdä mm. gorillat ja pingviinit.

Alue oli onneksi aika suppea eli lasten kanssa käveleminen oli mukavaa ja turhia narinoita ei kuulunut. Välillä pysähdyimme syömään eväitä, joita saattoi nauttia erillisillä picnic paikoilla.

Puiston siisteys oli ensiluokkaista.

Suosittelemme.

Tulivurisaaren jylhissä maisemissa

Vieras    22.02.2008    Los Gigantesin nähtävyydet    Los Gigantes

Vietimme vuoden 2007 hiihtoloman Teneriffalla Los Gigantesin kylässä.

Pidimme erityisen kovasti kylän leppoisasta ilmapiiristä ja kauniista jylhistä maisemista. Saaren musta laavahiekka kiehtoi lapsia kovasti ja rannalta keräiltiin ahkerasti erimuotoisia " laavakökkäreitä "

Yhtenä päivänä vuokrasimme auton ja ajelimme ylös kapeita, kiemuraisia teitä aina Teide-tulivuorelle saakka. Pilvet alapuolellamme ja mahtava Teide vierellämme kohoten ihastelimme luonnon mestariteosta. Maisema ylhäällä oli kuin kuusta! Alaspäin laskeuduimme vuoren toista puolta vehreään Orotavan laaksoon. Puerto De La Cruzissa oli yllätykseksemme pilvistä ja kylmää, toisin kuin saaren toisella puolella, jossa aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko viikon ajan.

Lomamme ehdoton kohokohta oli Loro Parquen retki loppuviikosta. Varsinkin mahtavat miekkavalaat jäivät mieliimme !

Viikko hurahti aivan liian nopeasti ja toinen puoli kauniista saaresta jäi meiltä kokonaan näkemättä, mutta toivottavasti voimme palata Teneriffalle vielä uudestaan!

Oletko vieraillut Los Gigantesissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.