Los Gigantesin matkakokemukset ja vinkit

Viikko riitti

Vieras    25.01.2016    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2016 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Hotelli ulkopuolisin siisti ja kivan tuntuinen. Allas alue ja istutukset hyvin hoidettu. Kotoisa tunnelma, mutta huonekalut jo aikansa eläneet. Äänieristys lähes olematon eli kaikki äänet kuuluvat huoneeseen. Yöllä lattioilla löytyy torakoita ja keittiön pöydällä liikkuu pikkuruisia mustia ötököitä. Astiat kannattaa ennen käyttöä pestä, lasit aivan harmaita.

Plussana on ehdottomasti hotellin henkilökunta joka tekee parhaansa lomailijoiden viihtyvyydeksi. Ohjelmaa on monenlaista niin päivällä kuin illalla. Ei välttämättä ihan eka vaihtoehto jos menisin uudestaan Los Gigantesiin.

Arvosana hotellille:

Todella hyvä hotelli upealla paikalla

smjardu    02.01.2015    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: vigilia park

Vigilia Park on loisto paikalla Puerto de santiagon keskustassa. Hotellin siipirakennukset muodostavat pienen ostoskadun, jossa on mm. "krääsä kauppoja", baareja ja pieni marketti. Hotellin sisäpihalla on lämmitetty uima-allas, allasbaari ja biljardipöytä. Kattoterassilla on toinen uima-allas, lastenallas, pieni pore-allas ja allasbaari. Kattoterassin "ylimmällä tasolla" on paljon tilaa auringon ottoa varten ja sieltä löytyy pingispöytä. Kaiken kruunaa ihastuttavat näköalat Los Giganteksen kallioille ja merelle! Hotellin 4. kerroksesta löytyy pieni minigolfrata ja lapsille leikkitila. Olimme 4 hengen huoneistossa, joka sijaitsi 4. kerroksessa. Huoneemme oli 2 kerroksinen: alhaalla oli vessa, olo-huone ja pieni keittiö sekä pieni parveke kohti paikallista katua. Yläkerrassa oli toinen vessa, kaksi makuuhuonetta, ja parveke, josta oli upeat näköalat merelle! Hotellin aamupala oli ihan hyvä. Siellä oli mm. leipiä, leikkeleitä, hedelmiä, munia, myslejä yms. Leivokset ja välillä leivätkin olivat aika kuivia, mutta kyllä niitä söi! Hotellilla on kuntosali ja sauna. Saunat ovat pieniä ja kuntosali ei ole kovin monipuolinen, mutta kyllä ne kelpasi! Aivan hotellin läheltä voi löytää hyviä ruokapaikkoja ja pienen matkan päässä on myös tuttu ja tuvallinen Lidli. Los Giganteksessa on muutamia erikokoisia laavahiekka rantoja, joista kaikille on jonkinverran matkaa, mutta kävellessä oli mukavaa ihastella kohdetta tarkemmin. Mielestäni Los Gigantes on todella ihana ja rauhallinen kohde, koska siellä kaikki on niin aitoa ja paikallista. Vigilia Park on viihtyisä ja siellä on myös todella ystävällistä henkilökuntaa! Suosittelen lämpimästi tätä kohdetta!

Arvosana hotellille:

Upea hotelli parhaalla paraati paikalla

Vieras    25.07.2014    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Barchelo Santiago

Tässä hotellissa voi viihtyä pitempäänkin .Heti kun astut tulo aulaan sinut otetaan

arvokkaasti vastaan. Hyvää ruokaa ,vaihteleva menu , meillä ALL INCLUSIVE joka

toimi ainakin meillä hyvin ja eri kansalaisuuksille löytyy omat aamiaiset ja makumieltymykset ja noita

herkkupöytiä joista sai kerätä oli useita . Iltaohjelma hauska ja mukaansa tempaava ja päivisin myös

altaalla mukavia pelejä ja leikkejä aikuiseen ja lapsienkin makuun . Ja jos sadepäivä yllättää löytyy

siihenkin hotellin järjestämää ohjelmaa . Huoneet siistit ja toimivat . Hotelli aikuiseen makuun , mutta löytyy siellä lapsillekin oma paikkansa /ohjelmansa .Henkilökunta pitää asiakkaistaan hyvää huolta . Huikeat maisemat parvekkeelta , lähiympäristössä kylläkin haasteellinen maasto joten

ei huonojalkaisen paikka . Suosittelen lämpimästi.

nimimerkillä

Los Gigantos fani vuodesta 2007

Arvosana hotellille:

4 tähden hotelli

Vieras    30.01.2014    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2014 | Hotelli: costa los gigantes resort

Hotelli ei minun mielestä ansaitse kuin kolme tähteä.Asuin"Sviitissä"joka oikeasti oli kaksio.Olohuoneeseen oli avattu 2 heggen sohva.Odotin kyllä jotain tasokkaampaa!Kaikki muu palvelu ruokineen,allasalueineen oli kuitenkin täyden kympin luokkaa.Kaikekaikkiaan suosittelen kuitenkin tätä hotellia ! T.Heikki

Arvosana hotellille:

Päällisin puolin ok ....mutta !

Vieras    23.02.2013    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Saimme vastaanotosta huoneavaimen, siis kortin ja olimme iloisia että saimme huoneen neljännestä kerroksesta eli ylimmästä. No, avain ei toiminut, kolme kertaa sai ravata vaihtamassa avainta ennenkuin se lopulta toimi ja pääsimme sisään. Huone ok, tilaa oli. Allasalueet ihan hyvät, aamiainenkin menetteli.

Illalla alkoi meteli, ensin englantilaiset huusivat ja mellastivat. Sitten paikalliset jatkoivat huutamista ja autojen tönimistä, että hälyttimet soi moneen kertaan yössä, joka ilta yli klo yhteen asti. Nukuttua sai klo 4:ään asti ja sitten alkoi tavaran kuskaus hotellille, siinä rullakot tärisi pitkin ritilätasoja ja kuorma-auton lavat ja laidat paukkui.

Huoneen äänieristys täysin olematon, ikkunoissa ei ollut edes lasia, puuritilä vain !

Joka yö sama juttu, unta vain muutama tunti !

Onneksemme oli vain viikon "loma" ja pääsi sitten kotiin nukkumaan.

En tule koskaan enään viemään perhettäni tähän hotelliin, me haluamme nukkua yömme.

Eikä Finnmatkatkaan saa meiltä ruusuja, opaspalvelu oli aika onnetonta,

myös Tomas Cookin lentokone oli ahtain ja varmaan vanhin kone, jolla olemme lentäneet .

Kiitosta annan samassa korttelissa oleville ruokapaikoille, siellä palveltiin ja hyvin !

t. Aurinkomatkat mielestämme paras !

Arvosana hotellille:

Terveiset Tamaimosta!

Vieras    11.02.2013    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Hotelli Tamaimo Tropikal, kokemus helmikuuun alusta:

melko hyvää:

- ihan kivan näköinen paikka, ei mikään betonikolossi

- paljon uima-altaita, aurinkotuolit täyttyvät, varaajia on paljon, mutta uimaan mahtuu hyvin. Varsinkin lämmittämättömiin mahtuu, mutta suomalainenhan niissä juuri tarkenee.:) Vesi on raikasta, puhtaamman tuntuista kuin lämmitetyssä

- ei torakoita

- tuhti aamupala, sitä perusmättöä, mutta ei mitään persoonallista tai yllättävää

- henkilökunta etäisen asiallista

- jokaisella samanlainen parvele, mahtuu muovipöytä ja kaksi tuolia

ei niin hyvää:

- iso hotelli, jossa sisäpihat ja luhtimaiset sisäänkäynnit. Äänet kaikuvat ja kimpoilevat, todella huono äänieristys. Ota mukaan korvatulpat! Tanskalaiset ja britit mekastivat omatoimisesti joka ilta. Hotellilla saattaa olla joku "rauhanturvaaja", koska meteli vaimeni aina jossain vaiheessa.

- huoneet ovat elämää nähneitä, petivaatteet nukkaisia, verhoissa ja pyyhkeissä reikiä, ovet vinksallaan, vessa vuosi

- sängyt aivan järkyttävän kovia jousirojoja, lonkat tulessa viikon jälkeen, huonekalut muutenkin sellaista 80-luvun mökkikalustoa

- mikropieniä hyönteisiä

- keittön varustelu aika ankea, ei kahvinkeitintä

Tästä listasta voi vetää johtopäätöksen, että parempiakin vaihtoehtoja varmaankin on.

Los Gigantes:

- ei uimarantatarjontaa

- portaita

- perähikiä, eläkeläisiä suurin osa (brittejä, tanskalaisia ja saksalaisia). Hotellin lähellä ei ole niin yhtikäs mitään. Muutama kauppa ja ravintola. Sataman suunnassa on enemmän elämään, samoin jos kävelee Playa Arenaan. Siellä jopa uimaranta.

- ostoksiin ei mene yhtään rahaa :)

- Meille oivallinen vaihtoehto olisi kohde jostain Gigantesin ja Los Cristianoksen väliltä. Ei hirveää härdelliä, mutta jotain elämää kuitenkin.

Los Gigantes on kerralla nähty.

Mutta sää on aivan huippu! Aurinko, ihana aurinko! Sortseissa tarkeni koko viikon aamusta iltaan, pilvisyyttä vain parina päivänä.

Arvosana hotellille:

Perhehotelli

Elmoee    03.02.2013    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2013 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Iso hotelli rauhallisella alueella. Tämän kaupungin osan elämä löytyy läheltä, koska Tamaimo tropical on korttelin mittainen ja kaikki tarpeellinen löytyy sen varrelta. Rauhallinen paikka, jossa ei yöelämää juurikaan kello 12 jälkeen ole, joten erittäin käytännöllinen lapsiperheille. Hotellista huomaa, että on all inclusive paikka, eikä sinne välttämättä kannata mennä ellei ole valmis maksamaan all inclusive palveluista. Huone siivotaan kerran päivässä, tai tarkoittaen sängyn petausta ja pöllyjen pyyhintää, joten ei mikään siisteyden mekka. Lisäksi erittäin pienet mustat ötökät häiritsevät omaa ruuan laittoa keittiössä. Mikäli unohdat esimerkiksi voipaketin 5min auki pöydälle on se jo täynnä noita ötököitä. Mikäli et itse tee ruokaa hotellissa, ei noista ole mitään haittaa eikä sen suurempia haittoja huoneistossa ole. Kaksi uima-allasta, joista yksi lämmitetty, erittäin hyvät allas alueet, suosittelen ! Los gigantes ei itsessään ole mikään bailaajan menomesta vaan rauhallinen ja viihtyisä lomanvietto paikka. Mitään rantalomaa ei myöskään kannata tänne lähteä viettämään, koska kyseessä on kivikkoinen vuoristo kaupunki. Suomalaisiakin turisteja löytyy, mutta ei mitenkään huomannut, että olisi turistirysä suomalaisine baareineen ja lentolehtisineen, vaan oli erittäin viihtyisä. Jos haluaa suomalaisuutta lomalta kannattaa suunnata ennemmin Playa de inglesiin tai Playa de las Americasiin.

Arvosana hotellille:

Tuoreet!

Vieras    15.12.2012    Los Gigantesin muita vinkkejä    Los Gigantes

Hei!

Mieluusti kuulisimme tuoreita mielipiteitä hotelli Tamaino Tropicalista?!

Onko lähellä hyvää supermarkettia josta saa myös vauvan vaipat sun muut tarpeelliset pikkuiselle? Onko hyvää edullista super markettia koko Gigantesissa???

Loistava hotelli lapsiperheille

Vieras    27.03.2012    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: costa los gigantes resort

Täyden kympin hotelli niin kuin toinen arvostelija kirjoitti. Odotukset oli sen luettuamme kovat, mutta hotelli todellakin täytti ne :) Oli erittäin onnistunut loma.

Arvosana hotellille:

Monipuolinen Teneriffa

Vieras    26.03.2012    Los Gigantesin muita vinkkejä    Los Gigantes

Olimme Helmikuussa 2012 Los Gigantesissa, Teneriffalla. Meitä oli 10 hengen porukka: nuorimmat 12 vuotiaita, teinejä, aikuiset ja mummokin mukana. Sää suosi: aurinko paistoi ja meressäkin tarkeni hyvin uida.

Hotellimme Poblado Marinero oli vaatimaton huoneistohotelli, mutta perusasiat olivat kunnossa. Kuka sitä hotellihuoneessa lomansa viettää! Huoneistot olivat isot, suihkut toimivat, vaikkakin yhdessä huoneessa ammeen välistä vesi valui koko kylppärin lattialle. Hotelliin tulo oli iltapäivällä, meillä oli yhteensä 5 kpl 2hengen huonetta. Kahta huonetta jouduttiin odottamaan muutaman tunnin siivouksen vuoksi. Ja itseasiassa yksi huone oli kolmio, kaksion hinnalla : )

Vuokrasimme myös autot ja kävimme Playa de las Americasissa shoppailemassa ja Siam Park-vesipuistossa. Ajomatka oli alle tunnin. Matkalla pysähdyimme myös kamelisafarille.

Tietenkin Teidellä tuli käytyä, vuokra-auto oli siihenkin reissuun paras vaihtoehto.

Autonvuokraus oli helppoa, mutta hinta ei ihan ollut esitteen mukainen: esitteessä 70€/3 vrk , mutta lopullinen summa 135€/3vrk + bensat. Vuokrasimme kaksi autoa. Bensa oli noin euron per litra.

Los Gigantesia mainostetaan varttuneemman väen lomakohteena, samaa mieltä olivat nuorisomme: varmasti paremmat "bailu-paikat" löytyvät muualta, mutta ei nuoriso kuitenkaan "tylsyyteenkään kuollut".

Uskomattomat maisemat, myös mereltä Flipper Uno-risteilyltä katsottuna! Ihania aaltoja mustalle hiekkarannalle! Miinusta kylmä merivesiuima-allas, siinäkin kuitenkin tarkeni uida.

Lähtisin ehdottomasti uudelleen, paljon jäi näkemättä! Nuoriso lähtisi kyllä Teneriffalle, muttei Los Gigantesiin.

kymppiplussan hotelli

Vieras    03.02.2012    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: costa los gigantes resort

Vietettiin aivan mahtava loma tammikuun 13. pvä 2012 alkaen viikon ajan finnmatkojen costa los gigantes resortissa perheen kanssa johon kuului 2 aikuista ja 3 lasta (2,5,8-vuotiaat).

olimme toista kertaa perheen kanssa Teneriffalla, aikaisemmin muutama vuosi sitten kohteena oli playa de las americasin lähellä oleva costa adeje. silloin aurinkomatkojen hotellissa nimeltä familyhotel isabel.

Päädyttiin kohteeseen oikeastaan hotellin perusteella. Etsittiin hotellia joka olisi tasokas sekä sieltä löystyisi kaikki ajatellen lapsiamme. Aikaisemmin muutaman vuoden takaa olimme paljon hotellilla joten sen täytyisi vastata odotuksiamme (hyvät lämmitetyt altaat, paljon altaita, vesiliukumäki, ohjelmaa lapsille, all inclusive, kulkuyhteys vesipuistoon/eläinpuistoon, ranta, isot ja tilavat sekä siistit huoneet, parveke/patio, hissillinen hotelli jossa helppo liikkua rattaiden kanssa).

Saavuimme tulopäivänä lentokentälle jossa ainut miinus oli matkallamme että finnmatkojen opas vain opasti bussille muttei lähtenyt mukaan bussiin. normaalistihan on tottunut että opas tulee bussiin kertomaan hieman kohteesta. Lentokentältä matkaa Gigantesiin oli n tunnin verran. Saavuimme hotellille myöhään illalla ja heti nopean checkin:n jälkeen hotellivirkailija kutsui laukunkantajan hakemaan meitä. Pääsimme lakkuinemme ja lapsinemme avinaisen sähköauton kyydissä omalle huoneelle. Huoneemme oli muutaman portaan päässä jalkakäytävältä mikä ei ollut ongelma vaikka meillä rattaat olikin.

Huoneen ensisilmäys oli mahtava!!! Huone oli todella siisti ja taso oli sviitin luokkaa. Baarikaappikin täytettiin joka päivä; ovella kävi aamupäivisin hotellintyöntekijöä joka kysyi mitä haluamme (olutta, virvoitusjuomiksi mehua, limpparia, vettä) taikka jos ei ollut paikalla niin baarikaappi oli täytetty puolesta ja siellä oli aina juomista. Huoneessa oli iso olohuone, jossa taulutv sekä iso makuuhuone jossa myös iso taulutv. iso, huoneistonlevyinen parveke, jolta rajaton näkymä atlantille sekä la gomera-saari joka siinsi keskellä merta!! hulppeaa!!! Wc:ssä oli iso kylpyamme suihkuineen, käsienpesualtaat, wcpönttö sekä wcallas?..liekö alapesuallas vai mikä oli? isot valkeat pyyhkeet, hiustenkuivain sekä joka päivä täytetyt shampoot, hoitoaineet, kampa, laseja, hiussuojus yms pientä ja ylellistä.

Meillä suht iso perhe niin huone oli meille juuri sopiva. Vaatekaappeja oli ruhtinaallisesti ja saimme kaikki vaatteemme viikon ajaksi kaappeihin, mihin sai halutessaan laittaa tuoksun jotta vaatteet tuoksuivat puhtaalle ja hyvälle. Makuuhuoneen vaatekaapissa myös kassakaappi jonka sai lukita omalla numeroyhdistelmällä. Myös eteisessä runsaasti kaapitilaa. Sen lisäksi huoneistossa kaksi kirjoituspöytää laatikoineen ja kaappeineen. Makuuhuoneessa meillä oli lastensänky sekä muhkea iso parivuode 160-180 cm. Olohuoneessa oli sohva levitetty valmiiksi ja pedattu vuoteeksi isommille lapsille. Sen lisäksi olohuoneessa lasinen rottinkipöytä kahdella pehmustetulla rottinkinojatuolilla. Parvekkeelta löytyi kaksi makuuasentoon taipuvaa parveketuolia pehmusteilla.

Hotellin all inclusive oli hulppea. Iltaisin oli illallispuffet. Miehethän eivät saaneet osallistua tänne sandaaleiss aja sortseissa. Mutta sai osallistua esim tennareissa tai muissa siistimmissä kengissä sekä siisteissä sortseissa. Ruokateema vaihtui päivittäin ja ruoka ei todellakaan ollut samanlaista. Useita kokkeja teki suoraan ruokaa lautasille, ruuan tarvikkeet sai itse valita. esim. pastaa + lisukkeita; oma pasta-annos tehtiin suoraan paitsinpannulta lautaselle. Ruokaa oli valtavasti!!!! Jonoja ei ollut koska tarjoilupöytiä oli niin paljon. Heti puffettiin tultaessa tarjoilija oli vastass aja ohjasi sopivaan pöytään. Kaikki pöydät oli keskeisellä paikalla ja joka paikasta pääsi kätevästi hakemaan ruokaa. Pöytiin tarjoiltiin ruokajuomat, eli heti pöytään saavuttaessa tuli uusi tarjoilija ottamaan saman tien ruokajuomatilauksen, viiniä sai pöytään pullollisen, olutta tarjolla sekä vettä ja virvokejuomia, maitoa mitä vaan halusi.

päivisin oli myös puffet käytössä sekä uima-altaalla oli snackbaari missä tarjoiltiin ranskalaisia, nugetteja (kala+kana), sai tehdä omia hampurilaisia täyttäen niitä itse, erilaisia pizzapaloja, saalaatteja yms. juomia mitä vaan. toiselta uima-altaalta löytyi myös drinkkejä, tältä sncakbaarilta sai olutta, sangriaa, puna-ja valkoviiniä, limppareita, mehuja, vettä ym ym. Hotellin aulassa oli myös suuri baari mistä sai tilata ilmaiseksi tietenkin erilaisia drinkkejä ja juomia. niin ja snackbaarista sai myös jäätelöä.

Aamupalapuffet oli myös loistava; sielläkin kokkeja teki oman maun mukaan munakkaita...muista herkuista puhumattakaan.

Niin ja aivan valtavat valikoimat aina hyvän ruuan vastapainoksi herkkuja, leivoksia, hedelmiä ym mitä vaan voi kuvitella!!!

Niin ja illallisja lounaspuffetiss akokit paistoivat milloin mitäkin pihvejä suoraan lautaselle liekittäen ems.

uima-altaat oli lämmitettyjä kaikki (27-32 asteista vettä). Oli yksi iso uima-allas, jossa koko ajan kopissaan valvoja lifeguard tarkkailemassa. Sitten keskellä vielä isompi uima-allas, tämä taisi olla aktiiviallas, jolla järjestettiin jos minkälaisia ohjelmia, mm ilmalla täytetty lavitsa mitä pitkin sai kävbellä veden päällä yms yms. vesijumppaa, tikanheittoa, kilpailuja. Sekä sitten vielä tosi lämmin uima-allas, jossa erotettu aidalla matala pää sekä hieman syvempi pää. Tähän altaaseen laski vesiliukumäki. Vesiliukumäki oli yllättävän pitkä ja siitä ei sanaut aikuiset laskea. Meillä 8- ja 5 vuotiaat kyllä nauttivat suuresti laskiess akellukkeilla mäkeä.

ja sitten oli vielä lastenallas.

Aurinkotuoleja oli paljon ja aina löytyi vapaita tuoleja koko perheellemme. Allaspyyhkeet oli ihanan pehmeät ja suuret. Ne sai panttia vastaan viikoksi respasta.

Hotellilta kulki oma bussi hotellivieraille ja sillä pääsi vesipuisto siam parkiin costa adejeen sekä los cristianokseen. Bussi maksoi 3e / menopaluu. Meisänkin piti ensin vuokrata auto mutta se ei ollut tarpeellista koska hotellin bussilla pääsi minne tarvitsikin. Sekä finnmatkojen retkille olisi myös päässyt. Opas oli tavattaviss ajoka päivä klo 10-15 muistaakseni vai olikohan se 10-13. sekä guide onnline toimi hyvin ja oppaille sai soiteltua ja kyseltyä tarpeellista.

Hotellin henkilökunta oli aivan ihanaa ja ystävällistä.

Lapsille oli paljon ohjelmaa, sekä aikuisillekin. Päivisin oli lasten kerho missä askarreltiin ym järsjetettiin kaikkea ohjelmaa. Hotellin sienällä oli suuri taulu ja aikataulu missä oli lueteltu lasten ja aikuisten ohjelmat. Siletä oli hyvä aina käydä tarkistamass ajos oli ohjelmaa vaille.

Joka ilta oli jonkunlainen show lasten minidiscon jälkeen, jossa laulattivcat ja naurattivat useita ohjaajia. lapset nauttivat discoista missä ohjelma oli aina ohjattua, oli yheisiä tansseja joihin myös aikuiset pääsivät mukaan. Ohjaajat olivat kehittäneet myös näytelmiä ja erilaisia leikki- ja visailuja.

Iltaisin oli myös aina se jokin show. milloin oli paikalla kotkia kera isäntänsä.kotkat lensivät pitkin salia ja hauskuttivat yleisöä. Välillä taas oli ohjelmass apapukaijashow sekä käärmeshowtakin oli ohjelmassa. lasten näytelmä oli aivan ihana! tosi hyvää iltaohjelmaa. lapsille oli omia drinkkejä alkoholittomia ja aikuisille sitten alkoholillisia.

hotellilla oli tenniskenttä ja minigolf-rata. Sen lisäksi oli tosi iso ja monipuolinen leikkialue ulkona. kuin hoplop kuten meidän lapset asian ilmaisivat.

niin ja paikallinen ranta oli ihan pienen kävelymatkan päässä, playa arena. siellä oli ihanaa ja hienoa mustaa hiekkaa ja se oli juuri sopivat kokoinen. aurinkotuoleja sai paikan päältä ja varjoja pientä korvausta vastaan. ihanat aallot olivat ihmetyksen aiheita! rnatakatu oli myös kiva käppäillää

kävimme myös los gigantesin keskustass akatsomassa kallioita kävellen rattaiden kanssa, mutta aikamoista kiipeämistähän se oli.

siivous oli joka päivä, pyyhkeet vaihdettiin joka öpäivä sekä tarvittavat tarvikkeet jotka oli loppu.

eli kymppiplus arvosanaksi tästä reissusta ja ennen kaikkea hotellista jossa oli aivan kaikki!!!!!!!!

niin ja vielä se pelihalli mikä oli lapsille hotellilla, jos kiinnostaa pelit...meitä ei niinkään.

Arvosana hotellille:

Vaatimaton hotelli

Vieras    25.04.2011    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Negatiiviset asiat:

- Patjat, tyynyt ja muut petivaatteet todella kuluneita etteivät näyttäneet enää edes puhtailta!

- Siivous lähinnä roskisten tyhjentämistä ja jonkinlainen lattioiden pyyhkäisy. Lattia tuntui silti aina likaiselta.

Positiiviset asiat:

- Todella ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu.

- Hyvät allas-alueet.

- Rauhallinen hotelli.

- Ruoka oli ok. Meillä oli all inclusive ja olin ihan tyytyväinen. Eväät sai tilata edellisenä päivänä jos oli tarvetta.

Meidän kuuden hengen porukalle tosi hyvä juttu!

Olen yleensä vähään tyytyväinen, mutta petivaatteiden huono kunto harmitti eniten, muuten voisin valita saman hotellin uudestaankin.

Arvosana hotellille:

Rauhaisan kiva hotelli

Vieras    13.01.2011    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Helmikuussa taas menoksi! Jo toistamiseen ollaan menossa tamaimo hotelliin ja odotukset ovat korkealla. Kolmisen vuotta sitten olimme samaisessa hotellissa ja viihdyimme todella hyvin tulivuoren juurella ihaillen jylhiä maisemia ja eksoottisen mustia ranta hietikoita. Los Gigantes on kiva rauhallisuutta kaipaaville, ilman suurempia yökerhon ääniä! Toivottavasti sää suosii ja lämpöä riittäisi edes pienen rusketuksen verran...

Arvosana hotellille:

Matkakokemuksia

Vieras    25.11.2010    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Kertokaahan tuoreita kokemuksia Tamaimo Hotellissa lomailleet! Hotelli näkyy jakavan aika radikaalisti mielipiteet puolesta ja vastaan..itse menossa sinne viisihenkisen perheen voimin tammikuussa. Entä millaista säätä voi odottaa tuolloin? Kiitokset jo etukäteen :)

Arvosana hotellille:

Loppuun kulutettu ja heikkotasoinen

Vieras    22.01.2010    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Kohtalaisin odotuksin, nettisivujen selailun perusteella, tuli valittua 70-luvun "ajattoman tyylin" säilyttänyt,

remontin tarpeessa oleva, sokkelokompleksi majapaikaksi.

Vessa lorisi, hanat vuotivat ja niin olkkarin sohva, tuolit kuin sängyt olivat tarjonneet parhaansa viime vuosituhannella.

Pimeä ruokailutila, jota ravintolaksi kutsuttiin, tarjosi kielitaidottomia kiinalaisia, möykkääviä britteja ynnä

sekalaisen ruokapuolen, jossa makunautinnoistaan kuuluisa englantilainen fish and chips vaikutteinen

koostumus hallitsi rasvaa tirisevien pekoneitten ja makkaroitten kera.

Itse hotellin sijainti jees, perustoiminnoiltaan menettelee, mutta kun allasbaarissa pyysi ison tuopin olutta,

pint lager, please , kouraan ilmestyi 2 dl kertakäyttömukillinen ja hintaakin pyydettiin hakijasta riippuen 2-4 euroa!

No, valinta oli oma, joten sitä piti yrittää muuttaa ts. lähteä lätkimään . Ja lähdettiin , oikeeseen luokituksen

mukaiseen hotelliin .

No, matkojen järjestäjille tällaiset ovat kultakaivoksia , sillä suomalaiset suurelta osin tyytyvät siihen mitä

nenän eteen kannetaan ja rutistaan sitten kotona reissun jälkeen.

Sitähän tämäkin on, mutta ensisijainen tarkoitus hiukkasen varoitella.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Los Gigantesissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.