Matkakokemukset - Hotelleja Los Gigantesissa: Sivu 2

Koko perheen hotelli

Hennali40    28.04.2009    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Ensimmäinen matka ulkomaille lasten kanssa ja heti onnistunut reissu. Hotelli oli todella mukava ja siisti.

Lapsille oli uima-altaalla ohjelmaa päivittäin, illalla koko perhe viihtyi hotellin discobaarissa, jossa tarjolla oli joka illaksi erillaisia esityksiä.

Valitsimme matkalle Allinclusiven ja olimme ratkaisuun todella tyytyväisiä. Ruoka tarjonta oli erinomaista eli tällaisille "nirsoille" löytyi myös syötävää :). Helppoa lapsillekkin, koska juomat, snackyt ja jäätelöt kuuluivat hintaan. Retkille sai pyydettäessä myös eväät mukaan. Ja voi niitä ihania jälkiruokia nam, nam...

Parasta oli perheelliselle, että baarit ja discot suljettiin sekä hotellissa, että kaduilla klo.24,00.

Hotellin henkilökunta oli mukavaa ja palvelut pelasivat.

Arvosana hotellille:

Onnistunut loma !!!

Vieras    06.04.2009    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Meidän nelihenkinen vietti viikon loman los gigantesissa Tamaimo Tropicalissa. Hotelli oli meidän mielestämme siisti ja sopii hyvin lapsiperheille. Omat lapsemme ovat 2v ja 4v. Allasalue hyvä...Löytyy kaksi lastenallasta ja kolmesta aikuisten altaasta yksi oli lämmitetty! Henkilökunta erittäin ystävällistä. Voisimme lähteä samaan hotelliin uudestaankin!!!

Arvosana hotellille:

Siisti hotelli

sun77    14.03.2009    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: vigilia park

Vietimmi viikon maaliskuun alussa 2008 kyseisessä hotellissa (2 aikuista ja 2 lasta ). Meillä ainikin huone olisi siisti ja palvelut pelasivat hyvin. Huone oli siivottu aina päivän aikana siistiksi. Hotellin läheisyydessä oli hyviä ruokapaikkoja ja ruokakauppa hotellin alakerrassa. Suosittelen ainakin tätä hotellia lämpimästi lapsiperheille.

Rannalle on jonkin verran matkaa mutta itse menimme kävellen sai samalla katsella paikallisia paikkoja mutta tulimme taksilla takaisin koska sieltä on aikamoinen nousu takaisin taksi maksoi noin 2 €. Jos etsi meno paikkaa missä bailata tämä paikka ei ole sitten etsimäsi. Kokemukset lomasta olivat pelkästään positiivisiä voisin mennä toisenkin kerran tänne.

Arvosana hotellille:

meluisa alue

Vieras    09.12.2008    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2006 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

EI LAPSIYSTÄVÄLLINEN MELUISUUDEN TAKIA ERÄÄN MAAN KANSALAISTEN HÄIRIOKÄYTTAYTYMISEN TAKIA YOTA MYOTEN .HOTELLI EI PUUTTUNUT ASIAAN MITENKAAN.LIIAN PAJON HUONEITA VARJOISALLA PUOLELLA. EMME PALAA HOTELLIIN EMMEKA SUOSITTELE HOTELLIA SELLAISILLE JOTKA HALUAVAT KOHTUULLISTA RAUHAA LOMALLAAN.HUONE KOHTUULLINEN HINTATASOON NAHDEN. YKSI TORAKKA LOYTYI POYDALTA.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Los Gigantesissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.