Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Parnas Old Town

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Viehättävä pieni hotelli loistavalla palvelulla

Angora    09.08.2010    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Parnas Old Town

Parnas Old Town on hurmaava pieni hotelli aivan vanhan kaupungin suulla. Toimivat ja siistit huoneet, huippukylppärit, loistava ilmastointi, hyvä sijainti sekä ennen kaikkea todella sympaattinen palvelu. Vanha kaupunki aukeaa aivan kulman takaa, mutta hotelli on kuitenkin sopivasti syrjässä pahimmalta hälyltä. Lähellä kauppa ja taksitolppa, jolle tosin ei löytynyt käyttöä sillä respa soitti aina auliisti ja veloituksetta taksin. Aamiainen on hieman suppea (ei puuroa, pekonia tms. lämmintä ruokaa), mutta maukas ja täyttävä.

Huoneet ja kylppärit todella siistit, majoituimme kahdessa eri huoneessa, joista toinen oli ns. normaalin hotellihuoneen kokoinen ja toinen todella tilava. Hotelli on savuton, mutta seurueemme tupakoivat jäsenet pääsivät paheilleen viehättävälle sisäpihalle. Ko. pihalla leikki usein lapsia eli lapsiperheillekin passeli majoitus, jossa jälkikasvu voi purkaa energiaansa liikenteen ulottumattomissa.

Varasimme hotellin booking.com:in kautta, hintaa hotelliyölle kertyi n. 40 € / hlö, ko. hotelli oli hotellilistauksen edullisimpia. Henkilökunta on erittäin ystävällinen ja palvelualtis, lähtöpäivänä saimme pitää ulko-oven avaimen vielä huoneen luovutuksen jälkeen, joten matkatavarat säilytyksessä ja taksi valmiiksi tilattuna oli huoleton lähteä vielä kiertelemään ennen kentälle suuntaamista. Myös tuttavamme ovat suosineet tätä hotellia jo kahdesti, eikä syyttä - suosittelen itsekin lämpimästi!

www.hotelparnas.pl

Matkakuvissa muutama kuva hotellista.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.