Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Gdansk

Menossa Gdanskiin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Gdanskiin. Oletko sinä menossa Gdanskiin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Gdanskissa

Oletko sinä käynyt Gdanskissa? Ilmoita siitä muille!

Memuli_81

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Marraskuu 28, 2018 - Marraskuu 30, 2018

Mettalajessica

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Lokakuu 2018
Kommentti: Kylmä ilma lokakuussa, ei pärjää ohkaisella takilla. Ostoskeskuksissa likimain samanhintaista kuin Suomessa. Ruoka halpaa, 10€ syö ja juo hyvin. Pitkät välimatkat, mutta ratikalla pääsee hyvin rynek glowny->galeria baltycka->ww2 museon välillä. Jakdojade sovelluksella saa maksettua ratin/bussin, sekä katsottua reitit ja aikataulut.

sadey80

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Joulukuu 04, 2017 - Joulukuu 07, 2017
Kommentti: Kolmas reissu, johon lähden ilman matkakaveria. Jos sitä jouluostoksilla kävisi...

Mettalajessica

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Lokakuu 2017
Kommentti: Kauniita vanhoja taloja, kannattaa kävellä alkumatkat lähiöissä. Madisonin ostoskeskus oli hotellin vieressä missä saa pari h kulumaan. Semi lähellä fontanna neptunus(suihkulähde/nähtävyys), joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Täällä saa kulumaan hyvin toiset pari h. Samalla paikkaa myös maailman suurin tiilestä muurattu katedraali bazylica mariacka, mikäli kirkot kiinnostaa. Keskitysleirille(stutthof) 50km, jonne oli vähäiset yhteydet.

toffe

Kohde: Gdansk
Ajankohta: Marraskuu 26, 2015 - Marraskuu 28, 2015
Kommentti: Yllätys lähtö halu nähdä jotain muutakin paikkaa kuin kesällä.. pikavisiitti siis..
Pieni hetki, sivua ladataan.