Gdanskin matkakokemukset ja vinkit

Oli hyvä majapaikka jossa oli parveke,minne pääsi tupakalle.

Vieras    18.09.2019    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Kiva reissu kaikinpuolin,sää oli suosiollinen,eikä ollut mitään ongelmia missään.Tulen varmasti uudelleen ensi keväänä. Terv. Kari

Edullista luxusta

Vieras    04.07.2019    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2019 | Hotelli: Welcome Apartments Old Town (komfort invest)

Täydellinen apartamentos huippu luxus asunnossa. Auto turvaan lukittuun autotalliin. Vuokraaja tulee paikanpäälle antamaan avaimet. Ensimmäinen yö isossa kahden makuuhuoneen uudessa luxus asunnossa vähän yli 100 euroa ja toinen 66 euroa. Useita erikokoisia asuntoja. Useissa parhaat näkymät vanhaan kaupunkiin ja aivan kävelykatujen vieressä. Jatkossa menen aina tänne. Vanhakaupunki, kuin mini venetsia. Alakerrassa joen varressa ravintoloita ja minimarket. Aivan upea. Maailmanpyörä lähellä.

Arvosana hotellille:

Edullista luxusta

Vieras    04.07.2019    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2019 | Hotelli: Welcome Apartments Old Town

Täydellinen apartamentos huippu luxus asunnossa. Auto turvaan lukittuun autotalliin. Vuokraaja tulee paikanpäälle antamaan avaimet. Ensimmäinen yö isossa kahden makuuhuoneen uudessa luxus asunnossa vähän yli 100 euroa ja toinen 66 euroa. Useita erikokoisia asuntoja. Useissa parhaat näkymät vanhaan kaupunkiin ja aivan kävelykatujen vieressä. Jatkossa menen aina tänne. Vanhakaupunki, kuin mini venetsia. Alakerrassa joen varressa ravintoloita ja minimarket. Aivan upea.

Arvosana hotellille:

Liian moderni ja mekaaninen

toffe    11.02.2018    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2018 | Hotelli: PURO Gdansk

Respaa ei löydä kaikkien tietokone taplettien joukosta, ei edes henkilökunnalla ole asuja joista voisi tunnistaa.. Eivät tervehdi..

Avainkortti toimii hississä, ja kun pääset huoneeseen, niin sillä aukeaa tapletti joka taas mahdollistaa muiden avaukset..

Ainoa mistä nuo tähdet annoin oli loistava aamupala mitään ei uupunut ja kaikki oli hyviä..

Kylpylä puoli jäi käymättä.. syy siihen hinnat ja ajat.. 149 slotia 25 min, 249 slotia 55min ja 399 slotia 85 minuuttia.. sian ostat säkissä kun et tiedä mitä odottaa aulan jälkeen.. ja nuo ajat mahdottomat.. tottunut että kylpylässä saa olla ja jos haluat jotain extraa niin siitä maksat lisää.. huone siisti liian moderni.. vessa / kylpyhuone pelkkää lasiruutua..

Arvosana hotellille:

Gdanskissa ei kuole nälkään

Vieras    04.10.2017    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Gdanskissa on monipuolinen ravintolatarjonta. Vanhassa kaupungissa on niin puolalaisia kuin ulkomaalaisia ravintoloita. Henkilökohtaiseksi suosikikseni jäi Kubicki. Se on ilmeisesti kaupungin vanhin ravintola. Seillä palvelu pelaa! Ateriat tosi ylellisiä ja maukkaita! Suosittelen!

Taxfree Lentoasema

Vieras    30.04.2017    Gdanskin ostokset    Gdansk

Kävin viime syksynä Gdanskissa,unohtui katsoa paljonko LM kartonki maksaa lentoaseman taxfreessä? Muistaako kukaan.

vierailla Gdansk

Vieras    06.04.2017    Gdanskin nähtävyydet    Gdansk

Suorat junayhteydet lentokentälle ja vain gdanskin.Vanhaan kaupunkiin kauneus. Suosittelemme polkupyörä Pyöräretki Gdańsk - Sopot . hinta 12 euro.

Pylväät on ystävällistä ja avuliasta. Vanhaan kaupunkiin SUPER.

nähdä

touristpointgdansk.pl/?lang=en

Mukava siisti hotelli

kari-pa-ilm.    10.12.2016    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2016 | Hotelli: Amber Hotel

1.09-8.09.2016 Oli oiken onnistunut reissu kaikinpuolin, hotelli oli hyvä,mutta turhan kaukana keskustasta noin 2,5KM Joten joka päivä ajelin mennen tullen taksilla. Ensikerralla otan majoituksen keskustasta,niin säästyvät taksi kulut,eipä silti taksikyyti oli edullista, kun muistaa käyttää esim. Neptun takseja. Hinta esi m.Lentoasema Hotel Amber 47 Zlotia- Paluumatka 50 Zlotia. Olut 0,5 l Tuoppi maksoi 5-14 Zlotia paikasta riippuen, kauppojen hintoja en tiedä. Syöminen hyvin edullista useimmissa paikoissa. Meinaan lähteä uudestaan ensi Toukokuussa.

Arvosana hotellille:

Harmia lippuautomaatista ostetusta lipuista

Vieras    23.06.2016    Gdanskin lennot & liikenne    Gdansk

Matkoillamme haluamme aina matkustaa lentokentältä kaupunkiin paikallisella bussilla. Gdankin lentokentällä ostimme liput automaatista. Jäimme odottamaan bussia. Siirryimme bussin keskiovesta autoon. Ostamamme liput eivät käyneet bussin lipunlukijaan, lukijan vieressä istunut nuori nainen pyysi lippua nähtäväksi, sanoi, its ok, luotimme naiseen. Bussin lähdettyä nainen laittoi tekstiviestin, seuraavalla pysäkillä nousikin autoon kontrolli, hämäykseksi kontrollimiehet, 2 kpl, kävivät tervehtimässä bussin kuljettajaa. Lähes heti "syöksyivät" meidän luokse, liput nähtyään huonolla englannin kielellä, sakko on 130 pln per hlöä. "Tarkastuksen" jälkeen poistuivat nopeasti, kirjoittivat kyllä kuitin. Nainen oli "pahoillaan" kun ei katsonut lippua tarkasti. Epäilykseni heräsi, konrollimiehet, nainen ja bussikuski tekivät bisnestä. Olimme saaneet bussipysäkin vieressä olevasta automaatista junaliput, joka ei kyllä pienestä lipusta mitenkään näkynyt ja hintakin oli sama bussiliikenteen kanssa, 3,50 pln. Olkaa varovaisia ostaessaan lippuja automaatista. "Harmistuneet matkailijat"

Asuntomajoitus loistava vaihtoehto

Vieras    06.02.2016    Gdanskin muita vinkkejä    Gdansk

Kannattaa ottaa myös ydinkeskustan hyvin varustellut asunnot huomioon, säästö on mittava ja asunnot todella hyviä ja turvallisia. Paras tähän mennessä kävelykadulla herttaisen pariskunnan Bozenan ja Darekin asunto, jossa kaksi tod tilavaa huonetta ja täydellinen varustus, hiljainen ja paraatipaikalla.

www.wimdu.fi/offers/EHFXSY4S..._back=true

Palvelu oli mahtavaa ja huolenpito, tuovat ja vievät lentokentälle, suosittelevat kampaamoita ja kauppoja. Säästö oli budjettiin iso, huoneistoon mahtuu helposti 4 henkeä, ihana jokinäkymä.

Gdynian Riviera ostoskeskukseen kandee mennä junalla myös, siellä parhaat kaupat. Pian uudestaan siis :D

Teinien kanssa liikkeellä

Vieras    24.01.2016    Gdanskin muita vinkkejä    Gdansk

Keräsin tänne hieman paikkoja joissa reissullamme käytiin.. Toivottavasti auttaa jotain: goo.gl/Grf7a7

Valloittava ja vieraanvarainen Gdansk

Vieras    17.01.2016    Gdanskin muita vinkkejä    Gdansk

Tammikuinen kolmen päivän Gdanskin matkamme, ei ollut seurueemme ensimmäinen Puolan matka, olimme kiertäneet Etelä-Puolassa,vaeltaneet Tatra-vuoristossa, kapunkilomailleet Krakovassa jne. Mutta Gdansk oli kyllä ilmapiiriltään kaikista miellyttävin Puolan kohteemme. Johtuneeko se historian kulusta, mutta Gdanskissa tapasimme todella avuliaita ja sosiaalisia puolalaisia. Apua pystyi saamaan julkisissa kulkuneuvoissa englanniksi nuorilta miehiltä.Heillä oli motivaatiota auttaa englanninkielellä, mikä oli ihailtavaa. Koko kaupunkia leimaa mielestäni helppous, jota aiemmilla Puolan matkoillani en valitettavasti pystynyt löytämään. Gdanskiin liittyy varmasti eräänlainen kansainvälisyyden ja sosiaalisuuden leima puolalaisuudessa, jonka koin vieraanvaraisuutena turisteja kohtaan. Ei varmasti jää ainoaksi kerraksi, kun tulen Gdanskiin, vaikka Varsova on vielä nähtävänä. Kiitos kuuluu gdanskilaisille, olette huippuja.

Vaateostokset

toffe    30.11.2015    Gdanskin ostokset    Gdansk

Shoppailua harrastimme hallissa, pikkukaupoissa ja Madisonissa.

Saimme paljon ostoksia mukaamme vaatteita todella edulliseen hintaan.

Olin siis Joululahja ostoksilla lapsenlapsille, vaatteet todella hyvälaatuisia, suosittelen..

Mieheni ja poikani ostivat vaatteita Madisonista ja Hallista, Hallista ostivat Coretexin laskettutakin 220Zlotia eli 55€..

Liikenne jalankulkijalle

toffe    30.11.2015    Gdanskin lennot & liikenne    Gdansk

Siellä ei tarvitse henkensä puolesta pelätä autoilijoita. Autoilijat todella fiksuja ja pysähtyvät jo kun huomaavat jotta olet menossa suojatielle.

Todella vähän liikennevaloja.

Lentokenttä

toffe    30.11.2015    Gdanskin lennot & liikenne    Gdansk

Mennen tullen kaikki sujuu kitkattomasti on todella selvä kenttä, ei pienintäkään ongelmaa edes kielitaidottomalle.

Huom. Todella tarkkaa että ehdit portista joten ole ajoissa kentällä.

Oletko vieraillut Gdanskissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.