Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Gdanskissa

Edullista luxusta

Vieras    04.07.2019    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2019 | Hotelli: Welcome Apartments Old Town (komfort invest)

Täydellinen apartamentos huippu luxus asunnossa. Auto turvaan lukittuun autotalliin. Vuokraaja tulee paikanpäälle antamaan avaimet. Ensimmäinen yö isossa kahden makuuhuoneen uudessa luxus asunnossa vähän yli 100 euroa ja toinen 66 euroa. Useita erikokoisia asuntoja. Useissa parhaat näkymät vanhaan kaupunkiin ja aivan kävelykatujen vieressä. Jatkossa menen aina tänne. Vanhakaupunki, kuin mini venetsia. Alakerrassa joen varressa ravintoloita ja minimarket. Aivan upea. Maailmanpyörä lähellä.

Arvosana hotellille:

Edullista luxusta

Vieras    04.07.2019    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2019 | Hotelli: Welcome Apartments Old Town

Täydellinen apartamentos huippu luxus asunnossa. Auto turvaan lukittuun autotalliin. Vuokraaja tulee paikanpäälle antamaan avaimet. Ensimmäinen yö isossa kahden makuuhuoneen uudessa luxus asunnossa vähän yli 100 euroa ja toinen 66 euroa. Useita erikokoisia asuntoja. Useissa parhaat näkymät vanhaan kaupunkiin ja aivan kävelykatujen vieressä. Jatkossa menen aina tänne. Vanhakaupunki, kuin mini venetsia. Alakerrassa joen varressa ravintoloita ja minimarket. Aivan upea.

Arvosana hotellille:

Liian moderni ja mekaaninen

toffe    11.02.2018    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2018 | Hotelli: PURO Gdansk

Respaa ei löydä kaikkien tietokone taplettien joukosta, ei edes henkilökunnalla ole asuja joista voisi tunnistaa.. Eivät tervehdi..

Avainkortti toimii hississä, ja kun pääset huoneeseen, niin sillä aukeaa tapletti joka taas mahdollistaa muiden avaukset..

Ainoa mistä nuo tähdet annoin oli loistava aamupala mitään ei uupunut ja kaikki oli hyviä..

Kylpylä puoli jäi käymättä.. syy siihen hinnat ja ajat.. 149 slotia 25 min, 249 slotia 55min ja 399 slotia 85 minuuttia.. sian ostat säkissä kun et tiedä mitä odottaa aulan jälkeen.. ja nuo ajat mahdottomat.. tottunut että kylpylässä saa olla ja jos haluat jotain extraa niin siitä maksat lisää.. huone siisti liian moderni.. vessa / kylpyhuone pelkkää lasiruutua..

Arvosana hotellille:

Mukava siisti hotelli

kari-pa-ilm.    10.12.2016    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2016 | Hotelli: Amber Hotel

1.09-8.09.2016 Oli oiken onnistunut reissu kaikinpuolin, hotelli oli hyvä,mutta turhan kaukana keskustasta noin 2,5KM Joten joka päivä ajelin mennen tullen taksilla. Ensikerralla otan majoituksen keskustasta,niin säästyvät taksi kulut,eipä silti taksikyyti oli edullista, kun muistaa käyttää esim. Neptun takseja. Hinta esi m.Lentoasema Hotel Amber 47 Zlotia- Paluumatka 50 Zlotia. Olut 0,5 l Tuoppi maksoi 5-14 Zlotia paikasta riippuen, kauppojen hintoja en tiedä. Syöminen hyvin edullista useimmissa paikoissa. Meinaan lähteä uudestaan ensi Toukokuussa.

Arvosana hotellille:

Pieni siisti Hostelli

toffe    30.11.2015    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2015 | Hotelli: World Hostel

Pieni siisti Hostelli, kivat värikkäät huoneet, meillä oli huoneen nimi Moskova siellä eri kaupungit edustettuna eri huoneissa, aamupala ja turvalokerot kuuluvat hintaan. Eri kokoisia erillaisille matkustajille.

Ainoa että aamupala paikka oli pieni, monet keittivät tai paistoivat munia, jääkaapista löytyi jokaiselle omat lisukkeet voileivän päälle huoneen nimellä. Kaikki muut olivat esillä kyllä siinä oli kaikki tarpeellinen.

Tämä Hostelli on pikku kävelymatkan päässä Hotelli Mercuryn takana.

Sijainti mitä parhain.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä hotelli.

Vieras    01.09.2013    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Hotel Wolne Miasto

Hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla,vanhassa kaupungissa rautatieaseman lähellä.Hyvä aamiainen.Miinusta hotellin arvioon tuo jääkaapin(minibaarin)puuttuminen.

Arvosana hotellille:

Ihan kiva hotelli hyvällä paikalla

Vieras    11.04.2013    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2013 | Hotelli: Dom Muzyka

Erittäin hyvällä paikalla lähellä vanhaa kaupunkia (n. 5-10 minuutin kävelymatka).

Ympäristössä kuitenkin asuin kerrostaloja, pimeän aikaan vähän epämääräistä väkeä liikkeellä.

Huone oli tosi siisti, huone + wc/suihku.

Pieni respa, todennäköisesti auki koko ajan.

Arvosana hotellille:

Keskellä aivan kaikkea, tyylikäs ja pieni

Vieras    01.11.2011    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Holland House Residence

Aukean laidalla..kesän kuumuudesta en tiedä..syysviimalla sopivan lämmintä. Touhua ja menoa läpi yön aukealla, joka ei meitä tosin häirinnyt. Hienoista luksusta, kaunis hotelli, pieni ja idyllinen.

Arvosana hotellille:

Paras sijainti

Vieras    31.07.2011    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Scandic Gdansk

Erinomainen sijainti vastapäätä rautatieasemaa. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu hyvää.

Arvosana hotellille:

pieni hotelli

Vieras    25.04.2011    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Parnas

Sijainniltaan hyvä. Samassa rakennuksessa oleva disco jumputtaa välillä aamukuuteen asti. Näkymä ikkunasta oli ankea. Aamiainen nuuka. Paljon portaita, ei hissiä. Lämmintä vettä ei aina tullut suihkussa. Vessapaperi taisi olla kortilla, itse haettiin täydennystä kaupasta. Huoneen oven lukon kanssa sai olla tosi tarkkana, aukeili itsekseen... Asuttiin täällä viikko ja se riitti tässä elämässä, en menisi toiste.

Arvosana hotellille:

Viehättävä pieni hotelli loistavalla palvelulla

Angora    09.08.2010    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Parnas Old Town

Parnas Old Town on hurmaava pieni hotelli aivan vanhan kaupungin suulla. Toimivat ja siistit huoneet, huippukylppärit, loistava ilmastointi, hyvä sijainti sekä ennen kaikkea todella sympaattinen palvelu. Vanha kaupunki aukeaa aivan kulman takaa, mutta hotelli on kuitenkin sopivasti syrjässä pahimmalta hälyltä. Lähellä kauppa ja taksitolppa, jolle tosin ei löytynyt käyttöä sillä respa soitti aina auliisti ja veloituksetta taksin. Aamiainen on hieman suppea (ei puuroa, pekonia tms. lämmintä ruokaa), mutta maukas ja täyttävä.

Huoneet ja kylppärit todella siistit, majoituimme kahdessa eri huoneessa, joista toinen oli ns. normaalin hotellihuoneen kokoinen ja toinen todella tilava. Hotelli on savuton, mutta seurueemme tupakoivat jäsenet pääsivät paheilleen viehättävälle sisäpihalle. Ko. pihalla leikki usein lapsia eli lapsiperheillekin passeli majoitus, jossa jälkikasvu voi purkaa energiaansa liikenteen ulottumattomissa.

Varasimme hotellin booking.com:in kautta, hintaa hotelliyölle kertyi n. 40 € / hlö, ko. hotelli oli hotellilistauksen edullisimpia. Henkilökunta on erittäin ystävällinen ja palvelualtis, lähtöpäivänä saimme pitää ulko-oven avaimen vielä huoneen luovutuksen jälkeen, joten matkatavarat säilytyksessä ja taksi valmiiksi tilattuna oli huoleton lähteä vielä kiertelemään ennen kentälle suuntaamista. Myös tuttavamme ovat suosineet tätä hotellia jo kahdesti, eikä syyttä - suosittelen itsekin lämpimästi!

www.hotelparnas.pl

Matkakuvissa muutama kuva hotellista.

Arvosana hotellille:

Tasokas hotelli lähella vanhaa kaupunkia, Qubus hotel

Sinisara    20.06.2010    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Qubus hotel ,Gdansk

Neljän tähden hotelli, vajaan puolen kilometrin päässä vanhasta kaupungista. Taso tähtiä vastaava, ilmapiiri ehkä hieman ns. "steriili". Vähän kasvillisuuttta tai muuta pehmeyttä olisi voinut toivoa sisustukseen. Huone oli tilava ja siisteys kiitettävä.

Yllättävää oli, että ikkunat olivat niin korkealla (alareuna rinnan tasolla), että maisemasta ei päässyt nauttimaan kurottelematta! Leveä ikkunalauta haittasi myöskin osaltaan näkyvyyttä.

Rautatieasemalle oli matkaa ehkä 2 km, ja ratikoilla 3,8 ja 9 pääsi oikein sujuvasti. Myös kävellen matka taittui kevyesti.

Maksoimme 3:sta yöstä 255€, runsas aamupala sisältyi hintaan.

Arvosana hotellille:

Hotel Mercure

tour2009    13.03.2009    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Hotelli Mercure Hevelius

Ystävällinen palvelu. Siisti ja rauhallinen. Erinomainen aamiaispöytä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Gdanskissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.