marianna: Omat matkat

marianna

nainen
Liittynyt: 28. kesäkuuta, 2009

Tulevat matkat

marianna ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Edinburgh
    Lähtö: Lokakuu 17, 2011
    Paluu: Lokakuu 21, 2011
    Ihana, positiivisesti yllättänyt Edinburgh! Ihana, kun kaikki osaa puhua englantia. Ihmiset älyttömän ystävällisiä, vanhat rakennukset kauniita. Linna upea ja Royal Mile paras katu. Etsimäni paras kohde löytyi vihdoin! Olen jonkun verran matkustellut, ja olen aina miettinyt, mistä löytäisin oman paikkani ja nyt se löytyi. Sivistyneet ja ystävälliset ihmiset ihania. En osaa sanoin enempää kehua. Edinburgh vei sydämeni. Ehdottomasti takaisin joskus. Ihmettelen, ku en ole aikaisemmin älynnyt matkustaa sinne, vaikka olen lukenut kirjoja Skotlannista ja ajatellut usein matkaa sinne.
  • Peking
    Lähtö: Syyskuu 09, 2011
    Paluu: Syyskuu 17, 2011
    Peking jo jonkin aikaa ollut ajatuksissa, ja nyt olemme menossa sinne. Kiinan muurin haluan nähdä.
  • Sisilia
    Lähtö: Kesäkuu 21, 2011
    Paluu: Kesäkuu 28, 2011
    Lomailimme Sisiliassa Naxoksessa. Hotellin nimi oli Sant Antonio. Puutteet jääkaappi. Aamupala hyvä ja monipuolinen. Vierailimme Taorminassa sekä teimme reissun Savoccan kylään. Retken nimi oli Kummisedän jalanjäljillä. Naxos oli kaunis, mutta aika pieni. Helppo liikkua ja sopivan lämmintä. En palanut tällä kertaa edes. Englanninkielentaito puutteellinen kohteessa, mutta hyvin selvisimme joka paikassa. Aika kallis paikka.
  • Agia Napa
    Lähtö: Helmikuu 26, 2011
    Paluu: Maaliskuu 05, 2011
    Kausi ei vielä kunnolla alkanut. Aika lämmintä jo.
  • Platanias
    Lähtö: Syyskuu 10, 2010
    Paluu: Syyskuu 17, 2010
    Plataniakseen jälleen kerran. Tällä kertaa majoitumme hotelli Evropiin, Plataniaksen yläkylään. Hotelli oli mukava ja isäntäperhe samoin. Knossoksen reissukin tuli vihdoin tehtyä. Aurinkomatkojen opas Soiluvan Kalle oli erittäin miellyttävä ja mielenkiintoisesti kertoi Kreetan menneisyydestä matkalla. Kaiken kaikkiaan onnistunut viikko. Pääsi kivasti arkea pakoon. Aksioksessakin tuli käytyä pariin kertaan. Tutustuttiin Leskisen Artoon ja Maijaan. Varmasti tulee mentyä uudelleen. Matka jonnekin suunntteilla kesäkuussa. Saattaa olla joku toinen paikka tällä kertaa, mutta viimeistään syyskuussa mieli halajaa Länsi-Kreetalle.
  • Agia Marina
    Lähtö: Kesäkuu 18, 2010
    Paluu: Kesäkuu 25, 2010
    Kreetan Hanian länsipuoli avautui uudella tavalla, kun vanha tuttu Platanias vaihtuikin tällä kertaa Agia Marinaan. Agia Marinassa kaikki pienempää, ja jotenkin paikalliset ihmiset tulivat tutummiksi helpommin. Hotellimme oli perhehotelli Popi yläkylässä. Ihana perhe omistaa sen. Hietä jäi kaipaamaan. Popin lähistöllä on mahtava ruokapaikka Horiatiko sekä Skala -baari, jossa kävimme usein iltaisin. Baarin pitäjä oli mukava englantilainen nainen. Toivottavasti palaamme vielä joskus Agia Marinaan.
  • Wien
    Lähtö: Maaliskuu 31, 2010
    Paluu: Huhtikuu 03, 2010
    Olemme lähdössä kahden ystäväni kanssa Wieniin. Ensimmäinen matka kyseiseen paikkaan. Varmasti mielenkiintoinen kohde.
  • Bukarest
    Lähtö: Lokakuu 12, 2009
    Paluu: Lokakuu 15, 2009
    Romaniaan ensimmäistä kertaa. Bukarest kiinnostaa nähdä.
  • Bukarest
    Lähtö: Lokakuu 12, 2009
    Paluu: Lokakuu 15, 2009
    Kaupunki positiivinen yllätys. Ihmiset ystävällisiä ja kaikkialla suhteellisen halpaa. Hotelli Tempossa henkilökunta todella ystävällisiä. Ehkä palaan vielä sinne joskus.
  • Paleohora
    Lähtö: Heinäkuu 10, 2009
    Paluu: Heinäkuu 17, 2009
    Lähdössä ensimmäistä kertaa Paleohoraan. Plataniaksessa ollut 4 kertaa.
  • Paleohora
    Lähtö: Heinäkuu 10, 2009
    Paluu: Heinäkuu 17, 2009
    Ihana matkakohde, olimme viikon ja hotelli jossa lomailimme oli Villa Relax. Mukava hotelli ja lähellä todella upea ja edullinen taverna. Paleochorassa oli mahtava kävellä pitkiä kävelylenkkejä. Lämmintä oli, ehkä kuumempaa kuin muissa Kreetan muissa kohteissa.
Pieni hetki, sivua ladataan.