Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Peking

lennot

Etsi lennot

Pekingin artikkelit

Pekingin sääennuste

to 11.8.

Kosteaa ja puolipilvistä päivän aikana.
32°C | 23°C
2 m/s

pe 12.8.

Kosteaa ja enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
32°C | 23°C
1 m/s

la 13.8.

Sadetta illalla ja yöllä.
28°C | 22°C
2 m/s

su 14.8.

Sadetta ja kosteaa päivän aikana.
27°C | 21°C
1 m/s

ma 15.8.

Selkeää päivän aikana.
31°C | 21°C
3 m/s

ti 16.8.

Selkeää päivän aikana.
31°C | 21°C
2 m/s

Matkakohteita Pekingin lähellä

 • Harrastajan paikka.

  Beijingissä voi harrastaa lähes mitä tahansa (Suomessa laillista tai laitonta) ja aina pulpahtaa esiin jotain uutta. Harrasteita voi olla kovin monia, joten lisää ottamalla yhteyttä.

  Kohde: Peking, Kiina Kategoria: Pekingin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 17.07.14 Lähettäjä: TravelerWillem
 • Taksit kusettavat, kauppiaat myös ja melkolailla kaikki muutenkin.

  Taksit kannustavat ureaa erityisesti maasta poistuessa. Kuitti ja muu vastaava virallisempi pelleily ei estä moista. Menetetyt summat taksissa ovat usein suomalaiselle pieniä. Kaupoissa taas... voivat olla suurempia. Tinkaaminen on kaikkialla suotavaa ja kiinan osaaminen vielä enemmän. Lisää tietoa sopii kysellä. Asumiskokemusta on kyseisestä maasta ja visiteerattu on muutakin kuin Beijing.

  Kohde: Peking, Kiina Kategoria: Pekingin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 17.07.14 Lähettäjä: TravelerWillem
 • Hotelli lupaa enemmän kuin tarjoaa

  Hotelli: Beijing Traditional View Hotel

  Hotelli lupaa enemmän kuin tarjoaa. Ja luvattuja palveluja saa aika tiukasti vaatia ja respan joidenkin miestyöntekijöiden palveluasenne oli ala-arvoinen, esim. naureskeltiin halveksivasti vanhemmille naisille, kun he kyselivät internetin käytön mahdollisuudesta. Lupauksena oli taksin tilaus rautatieasemalle tai lentokentälle, mutta vasta kiinankielen taitoinen henkilö sai asian hoidettua, englantia ei jostain syystä "ymmärretty". Hotellin vastaanotto ei suostunut tilamaan ambulanssia eikä taksia jonkinlaisen sairauskohtauksen saaneelle länsieurooppalaiselle nuorelle!!! Ravintolapalveluina oli ainoastaan aamupala, ei muuta. Hedelmätarjoilna oli aina vaan vesimelonia, vaikka kaupoissa oli vaikka mitä hedelmiä.. Tosin kävelyetäisyydellä oli hyviä ravintoloita, joten se ei ollut iso puute. Televisiossa oli ainoastaan kiinankielisiä televisiokanavia, vaikka Kiinan muurin oppaamme sanoi, että Kiinassa on myös englanninkielisiä kanavia... Ja en huomannut englanninkielisiä lehtiä missään...  Lisää...

  Hotelli lupaa enemmän kuin tarjoaa. Ja luvattuja palveluja saa aika tiukasti vaatia ja respan joidenkin miestyöntekijöiden palveluasenne oli ala-arvoinen, esim. naureskeltiin halveksivasti vanhemmille naisille, kun he kyselivät internetin käytön mahdollisuudesta. Lupauksena oli taksin tilaus rautatieasemalle tai lentokentälle, mutta vasta kiinankielen taitoinen henkilö sai asian hoidettua, englantia ei jostain syystä "ymmärretty". Hotellin vastaanotto ei suostunut tilamaan ambulanssia eikä taksia jonkinlaisen sairauskohtauksen saaneelle länsieurooppalaiselle nuorelle!!! Ravintolapalveluina oli ainoastaan aamupala, ei muuta. Hedelmätarjoilna oli aina vaan vesimelonia, vaikka kaupoissa oli vaikka mitä hedelmiä.. Tosin kävelyetäisyydellä oli hyviä ravintoloita, joten se ei ollut iso puute. Televisiossa oli ainoastaan kiinankielisiä televisiokanavia, vaikka Kiinan muurin oppaamme sanoi, että Kiinassa on myös englanninkielisiä kanavia... Ja en huomannut englanninkielisiä lehtiä missään.. tosin kadulta saattoi ostaa englanninkielisen China Dailyn.. Päivittäinen siivous oli sitä, että roskakorit tyhjennettiin, käytetyt pyyhkeet vaihdettiin ja pari puolen litran vesipulloa täydennettiin. Lattiaa ei toki luututtu,, Vessapaperit piti laittaa pöntön vieressä olevaan roskakoriin, että viemäriputket eivät menisi tukkoon. Hampaat oli syytä pestä pullovedellä.. Plussaksi voi sanoa, että lutikoita en nähnyt ja vessan lattialla näin kai vain yhden sokeritoukan tapaisen. Eli menettelihän tuo, mutta toista kertaa en mene...

  Kohde: Peking, Kiina Kategoria: Pekingin hotellit
  Lisätty: 12.10.12 Lähettäjä: Vieras
 • lentokentän vieressä

  Hotelli: CITIC Hotel Beijing Airport

  Aivan lentokentän tuntumassa ja hyvänä asiana non-stop kuljetukset hotellin ja lentokentän välillä jos tarvitsee yöpyä esim. ennen aamun aikaista lentoa niin on jo melkein kentällä, eikä tarvitse Pekingin ruuhkassa matkustaa. Tavallisempi ja ehkä länsimaisempi hotellihuone, mutta ajoi hyvin asiansa vain välietappina. Aulatilat siistit ja hienot. Ruokailu kallista ja suihkun vesi haisi pahalle. Henkilökunta osasi englantia, mutta hymy ei irronnut täällä. Nopea ilmainen kuljetus lentokentälle.

  Kohde: Peking, Kiina Kategoria: Pekingin hotellit
  Lisätty: 20.09.11 Lähettäjä: Vieras
 • hotelli keskellä Pekingiä

  Hotelli: Zhaolong Hotel

  Hieno, siisti ja luksusmaisesti sisustettu ns. business-hotelli. Huone oli tilava kahdelle ja valtava vuode, mutta kova niinkuin Kiinassa sängyt ovat. Lämmintä vaatetta yöpymiseen myös suosittelen, sillä syksyllä oli kylmä. Liikenteen melu ja jatkuvat tööttäykset kuuluivat huoneeseen. Henkilökunta osasi englantia sen verran, että kommunikointi sujui riittävästi. Tosin unohtivat kuitenkin jo edellisenä iltana sovitun ja varatun retken aamulla, ja sitä sitten selviteltiin, mutta kiitettävästi henkilökunta sai asian lopulta ratkeamaan ja retkelle päästiin. Todella palvelualtista henkilökuntaa. Sisään- ja uloskirjautumisessa kesti aika kauan länsimaalaiseen nopeaan tietokoneaikaan tottuneelle. Aamupala ei kuulunut huoneen hintaan ja oli kallis. Vieressä kuitenkin Starbucks kahvila ja iso ostoskeskus Pacific center yms. Myös Pekingin- ankkaravintola ihan kadun toisella puolen johon tosin oli valtava jono.

  Kohde: Peking, Kiina Kategoria: Pekingin hotellit
  Lisätty: 20.09.11 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Pekingissä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Pekingissä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Pekingiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

ekku71

Kohde: Peking
Ajankohta: Tammikuu 16, 2016 - Tammikuu 22, 2016

TravelerWillem

Kohde: Peking
Ajankohta: Tammikuu 2010
Kommentti: Asuminen, bisnes, julkkisten ja ökyjen tapaaminen ja muuta mukavaa ennen TW perustamista.

marianna

Kohde: Peking
Ajankohta: Syyskuu 09, 2011 - Syyskuu 17, 2011
Kommentti: Peking jo jonkin aikaa ollut ajatuksissa, ja nyt olemme menossa sinne. Kiinan muurin haluan nähdä.

etskimo

Kohde: Peking
Ajankohta: Maaliskuu 03, 2006 - Maaliskuu 14, 2006

ekku71

Kohde: Peking
Ajankohta: Heinäkuu 18, 2011 - Heinäkuu 30, 2011

Oletko vieraillut Pekingissä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Pekingistä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kiina
Englanninkielinen nimi: Beijing
Etäisyys Helsingistä: 6326 km
Lentoaika-arvio:[1] 7h 50min
Rahayksikkö: yuan renminbi
Valuuttakurssi (1 EUR): 6,93 CNY

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +8
Aikaero Suomeen: +5

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  C  I  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +86
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 120
Palokunta: 119
Poliisi: 110

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kiina
Suomen suurlähetystö Kiinassa
Kiinan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Peking
Suomenkielinen Wikipedia: Peking
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kiina
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Peking
Pieni hetki, sivua ladataan.