PateT: Omat matkat

PateT

nainen
Helsinki ;Gård
Liittynyt: 15. maaliskuuta, 2009

Tulevat matkat

PateT ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Cappadocia
    Lähtö: Toukokuu 11, 2013
    Paluu: Toukokuu 18, 2013
    Patikointimatka Cappadociaan,ensiksi 2yötä Istanbulissa ja sitten kallioiden ja laaksojen hiljaisuuteen monimijoonaisesta kaupungista,kulkemaan yhdessä ja erikseen kallioden lomitse ja kuulemaan purojen solinaa ja tuulen huminaa...
  • Berliini
    Lähtö: Syyskuu, 2009
    Paluu: Syyskuu, 2009
    Sain tarjoushinnalla lennot HEL-TXL Berlin,tuttu paikka,mutta niin monipuolinen;lyhyt lento,hienoja museoita,hyviä ruokapaikkoja,kivoja shoppauspaikkoja erilaisissa kaupunginosissa,helppo liikkua ja tuttu kulttuuri.Vihdoin ja viimein kunnon currywurstia kera saksalaisen oluen,sillä currywurstia en ole Suomesta löytänyt en edes saksalaisesta kaupasta(L);Prost!
  • Bordeaux
    Lähtö: Syyskuu, 2009
    Paluu: Syyskuu, 2009
    Loistava kaksi viikkoinen lähes eteläisessä Ranskassa,ison meren rannalla ja viinialueilla helteisen auringon lämmittäessä ja sulotuoksujen ympäröidessä.
  • Martinique
    Lähtö: Tammikuu 07, 2009
    Paluu: Helmikuu 10, 2009
    Paratiisisaari,ihanat kristallinkirkkaat vedet,valkoista hiekkaa,ranskalaista kulttuuria,ihanaa ruokaa ja rentoa oloa.Olin purjehtimassa hienoilla ja turvallisilla vesillä vuokraveneellä,valuutta tuttua euroaluetta,ilmasto mahtava,lämmintä kosteutta ei paahtavaa kuumuutta.Täydellinen paikka!
Pieni hetki, sivua ladataan.