ssatu: Omat matkat

ssatu

nainen
Uusikaupunki
Liittynyt: 15. helmikuuta, 2009

Tulevat matkat

ssatu ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Nizza
    Lähtö: Kesäkuu 12, 2011
    Paluu: Heinäkuu 23, 2011
    Aaah mä rakastan Nizzaa ! Kävin tietysti myös Monacossa (neljä kertaa) ja Antibesissa
  • Washington D.C.
    Lähtö: Marraskuu 16, 2010
    Paluu: Joulukuu 04, 2010
    Kaveria kävin moikkaamassa Washingtonin lähellä.
  • Washington D.C.
    Lähtö: Heinäkuu 09, 2010
    Paluu: Heinäkuu 23, 2010
    Piti mennä New Yorkiin, mutta se ei onnistunutkaan , niin menin moikkaamaan kaveria Washingtonin lähelle (college park)
  • Fort Lauderdale
    Lähtö: Heinäkuu 02, 2010
    Paluu: Heinäkuu 09, 2010
    kaverin kanssa viikon floridassa :)
  • Nizza
    Lähtö: Huhtikuu 24, 2010
    Paluu: Toukokuu 01, 2010
    kaverin kaa lähetään :) ihanaaaaaa
  • Fort Lauderdale
    Lähtö: Joulukuu 21, 2009
    Paluu: Tammikuu 04, 2010
    perheen kanssa menemme, kun halvalla saadaan :) ihanaa!!
  • New York City
    Lähtö: Kesäkuu 16, 2009
    Paluu: Heinäkuu 16, 2009
    NIIIIIIIIIIN UPEEETA!! new york, baltimore, florida ainakin.. katsotaan sitten mihin päädyn ;)) // Olin viikon NEw Yorkisssa ja 3 viikkoa Fort Lauderdalessa
  • Pariisi
    Lähtö: Toukokuu 09, 2009
    Paluu: Toukokuu 11, 2009
    Kahdeksi yöksi Pariisiin, IHANAA!!
  • Nizza
    Lähtö: Kesäkuu 29, 2008
    Paluu: Elokuu 12, 2008
    Lähdin kielimatkalle 3 viikoksi, mutta kun mulla oli siellä yksi poika niin jäin vielä sinne 3 viikoksi. (löysin tämän pojan edelliskerralla kun olin Nizzassa, mutta se olikin ihan tyhmä!!). Asuin ekat kolme viikkoa isäntäperheessä, he olivat oikein mukavia.. ja tämä poika vuokrasi mulle kämpän, jossa asuin viimiset kolme viikkoa kahden kiinalaisen pojan kanssa :). Reissun aikana oli niin paljon ohjelmaa, etten millään jaksa kirjottaa niin paljoa. Mutta taas otin paljon aurinkoa ja söin TODELLA hyvin nam nam nam!! Jäätelöä söin melkein joka päivä ja viimisenä päivänä ostin 10 palloa, en ihan jaksanut syödä =) Kävin hyvällä kuntosalilla siellä (vesijumpat, jumpat ja kuntosali samaan hintaan, ilman mitään varauksia). Rakastan NIZZAAAAA!!
  • Sofia
    Lähtö: Marraskuu 12, 2007
    Paluu: Marraskuu 15, 2007
    Tämä oli koulujuttu. Sinne lähti 4 oppilasta ja 2 opettajaa.. ja äitini oli yksi opettajista, joten halusin lähteä mukaan. Sofiassa oli 4 oppilasta jotka majoitti meidät ja opettajat asuivat hotellissa. Meijän matka ei alkanut hyvin. Meijän piti lentää turusta helsinkiin ja sieltä budapestin kautta sofiaan. Mutta eka lento oli myöhässä joten ei ehditty helsinki-budapest lennolle ja jouduttiin odottamaan helsingissä melkein 7 tuntia. Ja sit me lennettiinkin berliiniin, ja kun sinne päästiin, kuultiin että sofian lento on just lähtenyt. joten jäätiin yöksi Berliiniin. Saatiin tosi hieno hotelli ja illallinen ja aamupala ja meillä oli hauskaa siellä, joten ei se loppujen lopuksi haitannutkaan. :) Aamulla lennettiin munchenin kautta sofiaan. En paljon tykännyt Sofiasta, se oli aika likanen kaupunki. Mut ihan kiva reissu kun ei kestänyt niin kauaa.
  • Nizza
    Lähtö: Kesäkuu 24, 2007
    Paluu: Heinäkuu 01, 2007
    Juhannuksena lähdettiin äidin kanssa Nizzaan. Äiti lupasi, kun olin seiskalla, että jos otan valinnaisaineeksi ranskan niin se vie mut joku päivä Ranskaan. Tämä oli se matka siis. Meillä oli todella mukavaa aikaa äidin kanssa Nizzassa. Käytiin rannalla, syötiin hyvin, shoppailtiin, kateltiin hyvännäkösiä miehiä ;) Käytiin Monacossa ja St. Tropezissa.
  • Santorini
    Matkan ajankohta: Elokuu 2006
    Samalla porukalla oltiin liikenteessä. Todella mukava pikku saari oli. Taas otettiin paljon aurinkoa ja syötiin hyvää ruokaa. Käytiin tulivuorisaarella ja kuumissa lähteissä! Siskon kanssa ratsastettiin aaseilla ja käytiin kattomassa auringonlasku. Mahtava matka!
  • Kreeta
    Matkan ajankohta: Kesäkuu 2005
    Joskus touko kesäkuun vaihteessa oltiin Kreetalla. Oltiin (minä, sisko ja isä) Plataniaksessa Santa Helena nimisessä upeassa neljän tähden hotellissa. Joka päivä otettiin paljon aurinkoa ja syötiin hyvää ruokaa.. ja myös shoppailtiin! Vuokrattiin auto ja käytiin siellä jossain rotkossa ja myös Haniassa käytiin. Mahtavaa!
  • Alcudia
    Matkan ajankohta: Kesäkuu 2000
    Sama tässä, kun Algarve matkassakin. En muista päivämäärää ja en oo ihan varma vuodestakaan. Joko -00 tai -01. Serkkuni perheen kanssa taas olin.. Muistan, kun oltiin uimassa niin ei voinut laittaa jalkoja pohjaan ku siellä oli sellasia pikkurapuja.. Nähtiin myös yks ilta, kun joku mies pyydysti mustekalan. Mahtava reissu tämäkin!
  • Algarve
    Matkan ajankohta: Kesäkuu 1999
    En muista tota päivämäärää tarkasti, mutta muistaakseni se oli ainakin tona vuonna! Olin serkkuni perheen kanssa ja myös isotätini oli mukana. En paljon muista reissusta ku siitä on niin paljon aikaa, mutta kivaa kuitenkin oli! ja lämmintä. Ja muistan ku aina hyppisin siellä aallokoissa, vaikka nykyään en uskalla edes mennä veteen ku on niin suolasta. :)
Pieni hetki, sivua ladataan.