terhi: Viestit

terhi

nainen
44 vuotta
Liittynyt: 13. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

terhi «» tuikku67

terhi - 08.03.2009 klo 10:48

Hello hello ja hyvää naistenpäivää sinnekkin.. Aurinko paistaa ihanasti ja pakkasta on 2.5 =D Pöpöt eliks tää flunssa on jo helittänt täällä päässä, pien nuha vaan on viel riesana. Mie tässä vasta kympin jälkeen heräilin, kun eilen olin yhden kaverin synttäreillä ja kolmen maissa aamusta vasta kotiuduin. Tortilloja ois tarkoitus tänään tehdä. Täytteena jauhelihaa kanasuikaleita, kiinankaalii, juustoraastetta ja mitä kaapista löytyy ja sopii tortilloihin. :D Moikka nyti ja kirjoittelemisiin, toivottelee terhi

tuikku67 - 08.03.2009 klo 10:15

Hyvää NaistenPäivää :-) Ja terkkuja edelleen talvisesta Sipoosta. Taudit on melkein tapettu, mutta koko ajan tuntuu jotain pientä pöpöä nurkassa pyörivän. Kevättä kohti kovaa kyytiä!

terhi - 01.03.2009 klo 21:10

Moi..Meikin tääl vähän flunssaa sairastellaan, mutta ei ole niin paha kun teitillä on ollut. Terveys/ arvauskeskuksessa ne on kyl tosi pihei antamaan saikkuu.. mäkin kerran menin kuumeen/ flunssan takia terkkarille, niin siel ei ois annettu kun seuraava työpäivä saikuksi, mun oli pakko ruinaa, että saisino mitenkään kahta päivää saikkuu, no onneks sit kumminki sain.. Mä olen kuumeen takii ollut viimeks saikussa varmaan neljä vuotta sitten, puuta koputtaa hän tääl. =) - - - - - Ens viikonloppuna mei juhlitaan ukkoin siskon synttäreitä, ukollain on kyl samaan aikaan saunailta,saas nähä miten mei toimitaan asian kanssa.. Mää meen ainaskin sinne syntskyille, heh.. - - - - - Ny on jo kolme viikkoo ainaskin ollut kunnon talvi-ilmat, ei loskaa ei vesisatei, pikku pakkasta ja sillon tällön lunta vain. :) Hyvää maaliskuun jatkoa ja alkukevään odotusta, mun mielestä maaliskuusta melkkest jo kevät alkaapi. ;) Kirjuitellaan taasen, moikkelis.. =D

tuikku67 - 01.03.2009 klo 11:14

Moikkista taas valovuoden jälkeen ;-) Kolmen viikon influenssaepidemia lienee haudattu meidän perheestä. Mä olin menneen viikon niin kipeä, etten tollasta edes muista kokeneeni. Hauskinta oli lääkärissä käynti, ku ei oo nuhaa eikä yskää, ihan hemmetillinen kuume ja se lihassärky oli jotain aivan tolkutonta. Lekuri tuumas, että juu se on influenssaa ja kirjoitti KOLME päivää sairaslomaa! Sit mä taas makasin torstaihin saakka ja perjantaina raahasin itseni takaisin otille ja sain vielä viikonlopun saikkua. Käsittämätöntä toi kolme päivää, oikeesti... Sen verran paikkoja jäyti, että siihen matkaan, jonka mä normaalisti vipelsin kymmenessä minuutissa, meni yli puoli tuntia. Siis yhtä reipasta menoa, kuin kasikymppisellä mummelilla. Ei ollu mammasta huoltsikalle touhuamaan, ei todellakaan. Huomenna mä painelen lopettamaan huonot hiuspäiväni, eli parturiaika on varattuna. Kahden viikon päästä mennään isännän kanssa Hotelli Vantaaseen Egotrippiä kuuntelemaan. En ole koskaan tota bändiä livenä nähnyt, joten nyt se on mentävä, Kuorosodan innoittamana :-) Kumman kuoro mahtaakaan tänään voittaa?? Mä kyllä hiljaa mielessäni veikkaan Kotipeltoa. Mutta nyt kahvia lisää sunnuntain kunniaksi ja kirjoittelemisiin!

terhi - 15.02.2009 klo 12:40

Voi hitsin pimpula kun en ollut eylen koton, eikä äipällä ole tieokonetta..Mutta myöhästyneet ystävänpäivä toivotukset siullekkin, nyti sit kumminnii. :ö)

tuikku67 - 14.02.2009 klo 20:51

Rrrrrrrrrrrrrrrajuja rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrutistuksia Ystävänpäivän kunniaksi!

terhi - 10.02.2009 klo 14:46

Hellurei ja helvatalainen, tuommonen ei ole yhtään kivaa että perhe sairastelloo ja viel pahemmaksi muuttuu jos siekii saat tartunnan.. Onneksi sentäs se iltavuoro sitten juu ettei tarvihe aamul simmut ristis mennä hommiin.. :/ Miulla on tää viikko lomaa ja mie saan onneks naattia siit suht koht terveenä, mutta enpä mie sitten enempi tät asiaa hehkuttelekkaan. Vaatehuone pitäs siivota ja vähän imuria ja moppia näyttää lattioille, pyykkäystä ja lakainoiden vaihtoo jne jne ois täl lomalla tarkotus tehhä ja saaha aikaseksi. Saas nähä kui mun käypi ko pitää muitten asioilla juosta, vaikka sain jo ne asiat hoidettuun. Viel ruoka kauppaan ja korttikauppaan pitäs singahtaa.. Noh koitahan pärjäillä ja hyvää päivän sekä viikon jatkoa.. Moikkis :ö)

tuikku67 - 10.02.2009 klo 12:34

Nyt se on sit kuule kaveri piru irti. Herra viis vee sekä esikoinen 16 kumpanenkin todennäköisesti influenssan kourissa. Kundilla kuume painelee neljänkympin paremmalla puolen. Räkää on reilusti eli runsaasti ja kumpikin yskii siten, että lopulta lentää ykä. Tiedätkö, mikä tässä on parasta?? Mulla on iltavuoroviikko, eli mä saan nukkua vaikka puolille päiville, ku ei tarvii lähteä tarhaan laahustamaan ja lyyli kun on kotona, niin mä pääsen hyvillä mielin lähtemään kahdeks töihin (vaikkei suomeks sanottuna kiinnostais pätkän vertaa). Ei saikkua, ei kiukkuista esimiestä. Meillä kun tehdään töitä kohtuullisen pienellä porukalla, on meitä vissiin 12, ja siitä kun joku jää sairikselle, niin muokkaaminen on melkoista, etenkin ku kaks on nyt talvilomalla... No mutta ei tässä tän kummempia, kunhan aattelin mouruta sairastupa-asiaa. Pitele lippua korkeella, sillä kevättä kohti mennään kovaa kyytiä, luojan kiitos :-)

tuikku67 - 02.02.2009 klo 17:10

Katoppa ku tää tätihän ei koskaan vastaa "en tierä", koska sehän on maailman tyhmin vastaus ;-) Yleensä mulla noi vastaukset lähtee lapasesta ihan pitkän kaavan mukaan ja harvoin pystyn vastaamaan malliin kahdella lauseella. Ujo, arka, hiljainen, sisäänpäin kääntynyt erakkoluonne olen minä. Tai siis oikeesti en mitään noista *nauraa itseään kipeäksi* Kivaa talvimaanantaita sulle. Ihanaa, kun on lunta niinku kuuluuki olla tähän aikaan vuodesta!

terhi - 01.02.2009 klo 19:16

Moiksis.. Ai niin sekkiin ohjelma tulloo, mutta mä rupesin katselemaan kakkoselta Pieni mies Tatea =D . . - - Paappahan nyt oikeen huolella vastaten Napsussa, mutta muista että ei mitti turhia 'en mä tiiä' vastauksii, nee on laittomia tääl,, hih.. Lyhyestä virsi kaunis miulkii eli nyti loppuu tää viesti.. :o)

tuikku67 - 01.02.2009 klo 18:51

Joo, huomasin ton kilpailun heti, kun tieni tänne takaisin löysin. Varokaa Napsuilijat, tää tykittää kipeesti vastauksia... Ei ollenkaan siinnä lahjakortti silmissä, ei toki :-D Nyt tulikin ihan tällainen pikainen ja lyhykäinen viesti, mutta aattelin saman tien kuitata, että täällä ollaan, vaikkei aina näykään! Kivaa sunnuntain jatkoa. Täytyy alkaa asennoitumaan Kuorosodan katseluun!

terhi - 25.01.2009 klo 18:29

Terve vaan ja tervetuloa takaisin,, jeee tuikku is back !!! Napsu on pikkasen muuttunutkin siun poissa olessas, mutta ei paljoon.. Nyt sittten vain pisteitä keräämään, niin pääset siekin matkalahjakortin arvontaan mukaan.. Ohjeet on helpot että ei tarvihe kun oikeestaan vähän pisteitä saada niin on jo muutaman 'arpalipun' ansainnut.. =D Hyvää talven jatkoa sinullekkin, kirjpittelen taasen moi moi..

tuikku67 - 25.01.2009 klo 15:30

Tervepä terve liian pitkästä aikaa. Mulla on ollut kirjaimellisesti raisu koneeton kausi, kun vanha palvelija sanoi työsuhteensa irti ja poksahti. Taas tuli todettua se, että kaikki sähkölaitteet toimii sinisellä savulla. Kun se savu tulee ulos, ei laite enää toimi... Vaan nyt on taas homma järjestyksessä. Viikko siinä meni sähköposteja sun muita kahlatessa ja nyt viimein eksyin tännekin. Eli hengissä, kyllä ja tajuttoman kiireinen, mutta sehän nyt ei ole uutinen. Oikein ihanaa talven jatkoa täältä lumisesta Sipoosta!

terhi - 09.09.2008 klo 13:01

tuikkuu huhuu!! mihnä o oot?? siust ei oo mittee kuulunna napsussa kolmeen viikkoon. ookkona lomareisussa, vai mikä. toivottavasti ei mitään pahaa tai vakavaa oo sattunnu. terhi se täällä napsussa vain tiedustelee sekä huhuilee ja ihmettelee. moikka taas, kait siust sitten joskus kuulluupi. : )

terhi - 24.08.2008 klo 12:26

mie se vasta tossa yhdentoista maissa nousin ja kun kahtoin ulos ni vettähän siellä sato. pinkasin ylös ja ulos ja pyykit pois narulta, jotka olin sinne jättänyt eilen. vai jotta semmonen perhe siulla, mutta sepäs kuulosti hyvältä. ei tuu ainakaan aika pitkäksi kun lapset temmeltää ja vauhkoilee pitkin poikin. : ) miun tarina perheestä on lyhyt. mie ja mieheni ja aamen (naurahdus).. ku on 28 vee ja toi 30 lähenee, ni kyllähän täs pikku taaperoki on ihan tervetullut. ; )

tuikku67 - 24.08.2008 klo 10:27

Haa! Siis mä en ole vielä ehtinyt kertomaan tästä Kiljusen väestä, joka kanssani asustelee. Täällä toki aina silloin tällöin on äijäni, jonka kanssa vietettiin heinäkuussa 18. hääpäivää. Esikoistyttäreni on 15, pääsi kesäkuussa ripille. Sitten on 12-vuotias herra, joka tosissaan välillä kaivelee verta nenästään mun kanssa, isille vaan räpsytellään ripsiä. Kuopusherra täyttää parin viikon päästä viisi ja käy läpi sellaista uhmaa, että tekis oikeesti mieli pöllyyttää silleen pitkän kaavan mukaan. Selkään sitä on itsekin tullut saatua joskus silloin valovuosi sitten ja kyllä Siperia opetti ihan kirjaimellisesti.. Mutta kun nykyään pitää vaan ottaa tiukka katsekontakti ja käyttää matalaa ääntä. Ja pöh, sanon minä ;-) Käsi on ollut koko viikonlopun aivan pöljän kipeä. Onneks mulla on ens viikolla aika sinne fysioon, niin jos ton vaikka hissuksiin sais toimintakuntoon. Ketuttaa olla "kädetön". Mukavaa sunnuntaita sulle. Toivottavasti aurinko paistaa koska täällä ropsii tälläkin hetkellä vettä. Murh.

terhi - 22.08.2008 klo 19:38

eiks sen repliikin pitäs mennä että pojat on poikia. (niin kai ne molemmat ol poikia, ei se repliikki sit sovi) dementtia jo täs iäs, ootko maininna vai etkö ole maininna, että montakos lasta ja tytöi poikii? huomen jos kaanis päevä ni tämä tyttö se pistää matot pihalle ja siivoaa tän huushollin. heh mä osaan mennä asiasta toiseen aika sujuvasti. thi hii.

tuikku67 - 22.08.2008 klo 19:18

Että väärinkäyttäjä??? Ja höpönlöpön! Jumamutteri, nyt alkaa esikoinen ottamaan erää kuopuksen kanssa. Eikä niillä onneks ole kuin kymmenen vuotta ikäeroa. Voi antakaa mun kaikki kestää...

terhi - 21.08.2008 klo 18:56

joo vaik se käsi onki kipee ja ei pysty kunnol kirjottamaan, mutta tässä napsussa on parantavia voimia ; ) että kirjuuttele tääl vaan. hih kyl mie vaan päikkärit nukuin ja hyvin nukuinki. mä tässä yritän miettiä jotain kysymystä tänne napsuun. vaikka tääl pitäski vissiin vain tarvittaessa tehdä kysymyksiä, mut mun mielest on kiva kysyä, joskus ihan vain jotain ``puutaheinää``. ei nyt ihan niin. ja kiva sitten vertailla ja kahtella erillaisia vastauksia. mä muuten taidan olla napsun väärinkäyttäjä. hmm..

tuikku67 - 21.08.2008 klo 18:00

heh, vai vielä päikkärit? Nyt ne tekis kyllä terää. Kävin siellä lekurissa ja läjähti kaks viikkoa lisää sairaslomaa. Sit se kirjoitti mulle semmottisia särkynappeja, että taitaa olla taju kankaalla, ennenku kerkiää petiin ottamisen jälkeen. 4.9 mulla on kontrollikäynti ja sitä ennen on saatava aika fysioterapiaan, koska tämä setä oli sitä mieltä, että kyseessä on rasitusvamma (työstä johtuva). Lisäksi hän ihmetteli, että tk-lääkäri kirjoitti mulle ekalla käynnillä Para-Tabsia (ei pure edes päänsärkyyn) ja viime viikolla sain panacod-reseptin, joka taas laittaa mahassa kiertämään ja pahimmillaan yrjöämään. Menee kuulema viemään itse pyyhekasan tälle ekalle tutkineelle lekurille.. Eli nyt tää on sit yhtä kahvin juontia ja varmaan täälläkin notkumista. Mutta ennenmmin täällä kuin pahan teossa, eikö? :-)

Pieni hetki, sivua ladataan.