terhi: Viestit

terhi

nainen
44 vuotta
Liittynyt: 13. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
koira - 24.01.2009 klo 15:14

Oli se possu runo ihan kiva, vaikka omasta päästäs et sitä napannut.Minu isvoveljellä on huomenna synttärit tehtiin kakku tänään moikka!

Yhteinen taulu   
koira - 23.01.2009 klo 13:43

Joo moi tuli 3km käveltyy. En kerinny kirjoittaa kun piti murahdella isovelille. Kun se ärsyttää. Aamullakkii heti kun herääN alkaa ärsyttää. Tosi inhottavaa >:( Moikkelis hetkeks kun en keksi muuta,

Yhteinen taulu   
koira - 23.01.2009 klo 12:56

Moi taas oota hetki...

Yhteinen taulu   
koira - 22.01.2009 klo 21:00

Lyikkäri piti ettii ja moikkelis en jaksa nyt kirjoittaa pitkää. sori kirjoitan huomenna sit

Yhteinen taulu   
koira - 21.01.2009 klo 20:43

Joo ok ymmärään että se on kirjoitus virhe. Ilta mennyt hyvin 30min. meni kynän ettiessä.

Yhteinen taulu   
koira - 21.01.2009 klo 16:02

Ei se haittaa ne sinun sanat kotio pihelle oat hauskoja :D Ne on aina mulle päivän piristys ;)

Yhteinen taulu   
koira - 21.01.2009 klo 16:02

Ei se haittaa ne sinun sanat kotio pihelle oat hauskoja :D Ne on aina mulle päivän piristys ;)

Yhteinen taulu   
koira - 21.01.2009 klo 13:08

Vitsejä palkinnoks sinulle terhi :): Eläimiä,jotka imettävät poikasiaan, sanotaan nisäkkäiksi. Miksikäs voimme sanoa lintuja? Opettaja tahtoi tietää. Munakkaiksi epäili Pikku-Kalle? Pikku-Kalle oli kova piirtelemään autoja ja eräällä kuvaamataidon tunnilla opettaja pyysi oppilaitaan piirtämän tarinan Luomiskertomuksesta. No, Pikku-Kalle vain jatkoi autojen piirtelyä ja opettaja pysähtyi Pikku-Kallen kohdalla ja kysyi, että eikö sinunkin pitäisi piirtää sama aihe kun toisillekin se on annettu? Pikku-Kalle jatkoi vaan autojen piiretelyä ja opettaja sitten hermostui ja jätti Pikku-Kallen arestiin. Arestissakin ollessaan Pikku-Kalle vain piirteli autoja ja opettaja sitten hermostui uudelleen ja kysyi, että etkö nyt voisi piirtää sitä Luomiskertomustarinaa? Pikku-Kalle piirsi auton, sen rattiin partasuisen miehen, auton takapenkille nuorenparin. Miten tämä sitten liittyy Luomiskertomukseen, kysyi opettaja Pikku-Kallelta? Pikku-Kalle vastasi kirkkain silmin opettajaan katsoen, että Herra ajaa Aatamia ja Eevaa pois Paratiisista. Mitä krokotiili sanoo kun näkee surffaajan? - Katsos, lounas tarjottimella! Nalle Puh, Nasu ja Ihaa pelasivat myöhään illalla korttia. Sitten Ihaa haukotteli ja sanoi:" Puhhuijaa". Miten kuusi ihmistä mahtuu henkilöautoon? - Yhdellä on Matti kukkarossa, toisella Yrjö sylissä ja kolmannella Eerikson taskussa. Tietääkö joku miten sade syntyy? - Minä tiedän.Se syntyy, kun maapallo on pyörinyt 24 tuntia akselinsa ympäri. Silloin se on niin rasittunut, että se alkaa hikoilla.

Yhteinen taulu   
koira - 20.01.2009 klo 19:51

Joo on se aika oudon näköstä. Tylsää mennä kouluun. Kuulitko sen kalapuikko jutun sieltä Vantaan koulusta? Aika hassu :D Mutta aika outoo kun lapsia pelotellaan poliiseilla. Ei meidän koulussa ole tuollasta. Meidän koulussa jos ottaa vaikka ylimääräisen kalapuikon niin se pitää syödä sitten loppuun. Täytyy matkii muita että miten ne kirjoittelee. Tälleesti niin sinä. Pelaatkos sitä taitopeliä? Minä pelaan sitä. Nasse pitää tuoda sisälle. Koska siellä on ne 2koiraa samassa. Ajokoira ja beagle. Niin ne eivät anna Nassen syödä yhtään hotkiivat vaan ite ruuat >:( Mokomatkin pihistelijät. Arvaappa mikä on mokomakin hikimaja :) Saat 2yritystä. Palkitsen sitten sinut jos vastaat oikein. Lohdutus palkintokin on luvassa jos et vastaa oikein. Eikai ole niin vaikea kysymys? Katoitko vuoden 2008 euroviisut? Sehän venäjä voitti. Minusta parhain oli se mikä se oli. Se ruskee tukkanen nainen. Sillä oli se pinkki mekko. Ja oli se dreeato drea. Se oli tosi hyvä. Kirjoitetaanko se dreeato drea? En muista kun siitä on pitkä aika. Moikkelis taas :)

Yhteinen taulu   
koira - 20.01.2009 klo 17:18

Joo sori meni nyt kotvasen aikaa enne kun pääsin kirjoittemaan, Maanantaina koulu 8-2, Tiistaina 8-1, Keskiviikkona 8-12 Torstaina 8-12 Perjantaina 8-12 Aika epistä 2 luokkalaisille on Torstaina 10-12 <:( Kun minä olin 2lk, Niin ei ollu nuin lyhyitä päiviä. Tai ei niillä taida enää olla kun... On nyt joululoma eletty ja on muuttunu luku järkät. Kirjoitan allekkain että olisi helpompi luke nämä tekstit. Kun on niin paljon kirjoitus virheitä. Tiiäts että jääkaudella oli 3km pitkä jää? Saman pitkä jää kuin meiltä matka kouluun. (Viinijärven kouluun) Vaikka joku lähettää pitkänviestin sen lukee äkkiä. Sinulla on mukavia viestejä :- ) Moikkelis koikkelis heidou! (hetkeks) (Ainakin siihen asti kun kirjoitellaan)

Yhteinen taulu   
jonin13 - 19.01.2009 klo 21:01

Hoikkelis vuoa, näin tää aika rientää ite kullakin, höh sanon mie, viel ku tietäs mihin se aika tärvääntyy...? Jot sillee... kisulit (nuo kaks pentuu) lähtee nyt alle kahen viikon sissään... ikävä tulee...nyyh... toinen keskimmäiselle pojallei ja toinen työkaverille (ehkä)... Tänne ei sen kummosempaa kuulu kuin työtä ja kesän/kevään odotusta, jot pääsee taas ulostelee ei ku siis ulkoilee, heh..., ois täs viel tietty jotain mieles ollunna, mut ei ny tuu mieleen het koht, kuis teitil, ensin viikonlopun vietto tai yleensäkin, joko kovasti kevät oottelet?, Mukavaa alkanutta työviikkoo siulkii sinne, kyl tää taas tästä (tää kirjuutteluhommeli) mut ain itelläin näkyy tällast aaltoliiket olevan, vaik en ees ite tie mist johtuu... jos hyvii kyssäreit, ja Napsu positiivisel mielel, nii ainakin sillon näytän kirjuuttelevan enempi, tiiä häntä... entäs se sun veispuukki (heh), ookkona jo (nyyh) enemmän siel kun napsus?, siun huumorias nimittäin kaivataan täälläkin, jote älä mee tuhlaamaan niit kaikkee sinne...heko... eli anna palaa frak...vai kuka se ny oli.... heips taas ja mukavii öit ja unei siul ....

Yhteinen taulu   
koira - 19.01.2009 klo 19:15

Joop,

Yhteinen taulu   
koira - 19.01.2009 klo 17:54

Joo kiva runo ootko keksiny ite vai miten? Minä ainaski keksin ite ku söin keksiä palemmin runo luisti.

Yhteinen taulu   
koira - 19.01.2009 klo 17:07

Aikuisena ei ainakaan ole ongelmaa luistimen koossa. Löytää aina just sopivat :) Ilta alkaa jo hämärtää. Terhi kodissaan vaeltaa. Nenä mutrissa. Hiukset kutrissa. suklaa mielessä. ihan vesi kielessä :) Koira meni talon ohi. Katsoi että auki oli oli. Ovesta koira sujahti. Ja mattoon kaatua nujahti. Makkaran tuoksu tuli nennään. Sitä syömään mennään. Talon emäntä sen huomasi. Hän huusi oijoi Nyt koira makkarat kuolasi!! Luuta kädessä. Koiran perässä. Emäntä kiukkusena puhisi. Niin että savu korvista suhisi :D Hihhihi eikös ole hassuja runoja kerron vielä yhden. Tyttö nälissään. Juoksee tiellä hädissään. Häntä väsyttää. Ihan heikottaa. Menen latoon nukkumaan. Aamu sarastaa. Tyttö silmänsä avaa. Hän huomaa itsensä pedistä. Tosi pehmeestä. Tyttö huokaa helpotuksesta. Onneksi se oli unta. Siihen päättyi tytön uni tarina. Sen hän muistaa ainia. LOPPU! Moikkelis koikkelis kun taas kirjoitellaan!.. Ja runoillaan!

Yhteinen taulu   
koira - 19.01.2009 klo 14:45

Joo eihän niitä kaikki osta pitää ekaks harkita että voi pitää alunperin lemmikkejä. Pääsin äsken koulusta en voinu vastata aikasemmin klo.2 Ja isoveli oli koneella vähä aikaa äsken. Oon nyt tottunu kyllä aamulla herämään aikasemmin. Olisin menny yhen kaverin luo mutta isä ei antanu kun se just oli tulossa hakemaan. Ja eilen en päässy vastamaan kun piti tehdä ilta toimet ja ruveta nukkumaan. Luistelu on kivaa mutta kun otin luistimet pois niin oli kauheet hiertymät jaloissa. Ja varpaat olivat ällön lösöt :P yyh kun ajatelen niitä varpaita xP No ei nyt mennä siihen. mutta..... Hyvää päivän jatkoa!

Yhteinen taulu   
koira - 18.01.2009 klo 10:41

Voi anteeks kun olin unohtanut että olisin viestittellyt sinulle. Luulin että olin jo lähettänyt viestin. Mitä olet tehnyt nyt viikon loppuna? Täällä Napsussa on monta minun ikästä. Se on kivaa. On myös aikuisten kanssa kiva puhua kun ne kaikki ovat älykkäitä ja kivoja myös sinä :) On joskus pitäny muutella tuota Profiiliakin kun siihen on tullut virheitä. Ainaskin toi että minun lempi kirjat ovat jokut satukirjat se kuulosti aika lapselliseta :P Onko sinulla lemmikkejä jos en ole pahimmin jo kysynyt sitä. Ekaks koirat ovat parhaimpii lemmikkejä kissa2 kani3 en oikein tiedä neljästä. Mutta ainahan kaikilla on omat mieli piteet. Ei sinulla ole pakko nyt olla koira lempi eläin. Mutta kaveriena me ollan kavereita eikä välitetä muitten mieli piteistä. Kunnnioitan myös sinun mieli piteistä lemmikkejä kohtaan. :ö)

Yhteinen taulu   
koira - 14.01.2009 klo 14:51

Saako tuossa Napsussa lähetettyy vaan yhen kerran palautetta?

Yhteinen taulu   
koira - 12.01.2009 klo 16:10

Et sä muistaakseni viimeks kirjoittanu en oo ainakaa nähny. Joo hyvä

Yhteinen taulu   
koira - 11.01.2009 klo 20:42

harmi ku on niin aikasi työt.

Yhteinen taulu   
koira - 11.01.2009 klo 16:55

Mitä kuuluu ja hyvää päivää, iltaa yötä, huomenta, millon nyt luet tään. Mitäs olet nyt tehnyt? Mä en ole mitään erkoista nyt. Ja huomenna on kouluu 8sta 2teen tosi ärsyttävää >:( Inhottaa mennä kouluun.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.