terhi: Viestit

terhi

nainen
44 vuotta
Liittynyt: 13. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

terhi «» koira

koira - 27.04.2009 klo 18:09

ystävät on tärkeitä!!!!! ღღღღღღ......................ღღღღღღ ..ღღღღღღღღღ............ღღღღღღღღღ ღღღღღღღღღღღღ....ღღღღღღღღღღ ღღღღღღღღღღღღღ.ღღღღღღღღღღ ..ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ ....ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ ........ღღღღღღღღღღღღღღღღღ ..............ღღღღღღღღღღღღღ ....................ღღღღღღღღღ ........................ღღღღღღ ...........................ღღღღ ............................ღღღ .............................ღღ ..............................ღ ............................ღ .........................ღ ......................ღ ..................ღ .............ღ .........ღ ......ღ ....ღ ......ღ.......................ღ....ღ ..........ღ..............ღ...............ღ ..............ღ......ღ.....................ღ ...................ღ........................ღ ................ღ.......ღ..............ღ ..............ღ.............ღ....ღ .............ღ ...........ღ ..........ღ .........ღ .........ღ ..........ღ ..............ღ ...................ღ ..........................ღ ...............................ღ .................................ღ .................................ღ ..............................ღ .........................ღ ..................ღ .............ღ .........ღ .....ღ ...ღ .ღ.............................ღ....ღ ღ..........................ღ...........ღ .ღ......................ღ................ღ ..ღ...................ღ..................ღ ...ღ....................................ღ .....ღ................................ღ ........ღ.........................ღ ...........ღ...................ღ ..............ღ..............ღ ..................ღ.......ღ .....................ღ..ღ .......................ღ 0-4 ystäväsi huomaa että olet huono ystävä 5-10 saat kokeesta 8½ 11-19 saat uuden ystävän 20-30 sinä olet hyvä ystävä 30-50 kamusi huomaa että olet hyvä ystävä josya kannattaa pitää kiinni 51-100 sinulla on monta ystävää,hyvä tulevaisuus,ihastuksesi pyytä sinut trefeille.

terhi - 10.04.2009 klo 09:30

Hyvää Pääsiäistä!! :ö)

koira - 08.04.2009 klo 19:24

Moi vaan! Kiva kun on vapaata >():-) Meillä ei oo Perjantaina eikä maanantaina koulua hyvä :) Ainaskin minusta. Saa nukkua pitempään. Kun aamulla väsyttää aina hirveesti. Moikkaa!

koira - 03.04.2009 klo 17:31

Niinpä koska pääsiäinen on jo sunnuntaina. Me ei laitettu ku meillä ois ollu tipuja sinne raeruohon sekaan. No nyt taitaa olla minulla liian myöhäistä muttta mitäpä tuosta. Saa ainakin pääsiäisena nami namia :P,,:;, Toi ei ollu sellanen että ois ollu ällöö vaan nuolasu huulille. Kiva hiiri sulla minu koitan tehä oman hiireni ootas --():>* Aika huono tuli vai mitä? Ei sun tarttee kirjoitella niin kauheen pitkiä riittää vaan pieni rivi.

koira - 25.03.2009 klo 21:43

Oohoo! Voi pelle! Olen tyystin unohtanut sinut! :,O!........ No tässä selitys:Kissa lainasi kieltä pari päivää niin että sori. Ja nyt pelottaa nukkuu yksin kun mamma on yö vuorossa ja isoveli yötä yhe luona. Ja pappa nukkuu yläkerrassa ja mie pimmessä peiton alla vapisten yritän saada unta pelottaa että ikkunasta kurkistaa mörkö tai mörkö tulee yö kylään! Huih mua pelottaa ihan hirveesti nytkin kun oon ihan yksin isä koiruuksii ruokkimassa. Pimmeetä mä myös pelkkeen. Huih T.koira

koira - 19.03.2009 klo 18:26

No moikka! Otitko kovat löylyt? Minä aina otan kovat löylyt. Kerran kun menin saunaan oli jotakin 70 astetta lämpöö tai jotakin 80 kymmentä, niin kun heitin koko kauhallisen kuulu vaan kiljahdus ja yritin mennä saunan ovesta ulos ja kun saunan ovi oli lukossa piti mennä äkkiä kylmään suihkuun ;) Ei nyt oikein maistu kirjoittaa napsussa on hiipunu napsuttelu himoisuus.

terhi - 18.03.2009 klo 19:30

Mitä se ästee kupi tarkoittaa, vai tarkoittako oikeen mitään, mietin täällä, hmm. Se on siis lempinimi, toivottavasti ei ivanimi? Ivailu ja nimittely ei ole kivaa. :( - - - Mä tulin äsken saunasta ja nytten juon kahvia ja syön näkkäriä, kohta alkaa Salkkarit ne pitää katsoa,, moikkista taas.. :ö)

koira - 18.03.2009 klo 16:40

Okei Mua kututaan koulussa ästee kupiks aika hassu sana-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

koira - 13.03.2009 klo 21:12

Joo tosi kiva vaikka sanonkin, Koko luokka nauro sille. hihiih!

koira - 12.03.2009 klo 18:07

Hmm.... Koulussa oli Äidinkielen tehtävänä kirjoittaa runo vihkoon. Mä sanon sen runon jonka kirjoitin osaan sen ulkoa, öhöm, Kettu huokaa olisipa ruokaa. Mulla on oma kolo mutta vähän nälkäinen olo. Lapset syöttää ketulle ruokaa. Ketun leuka luut vaan lappaa. On tullu kesä nyt, Lintu taas on pesinyt. Ota ketttu kulta lakka ja tee sitten kakka. Nyt ketulla on hyvä olo ja oottaa kettua lämpimä kolo. Siinä se oli. Toivottavasti pidit.

terhi - 12.03.2009 klo 15:33

Moikka, miun naistenpäivän vietto oli vaan olemista :D Nukuin päikkärit, söin hyvää ruokaa, katselin telkkaria jne.. :) Olikos hauska loma? Tais olla kun kouluun lähtökin tuntui oudolta. Aina jos mulla menee loma mukavasti, niin ei töihin edes haluis takas, mutta kyllä se sitten taas alkaa se työkin maistumaan kun eka viikko on loman jälkeen kulunut. Mä tässä odottelen että ruoka valmistuis, menu on lihakastiketta ja perunoita, nam nam. - - - Kirjoittelen taas, runoilehan sä jotakin kivaa, jookos niitä on kiva lukea. Heips taas hei :ö)

koira - 10.03.2009 klo 20:22

Moi mitenkäd juhlit naistenpäivää? Minä juhlin mummolassa and kotona. Tuntu aika huljulta mennä kouluun pitkästä aikaa -.-

terhi - 03.03.2009 klo 16:05

Sinusta vois tulla satukirjailija, kun noin hyviä tarinoita keksit. Mielikuvitusta ainaskin piisaa, hyvä hyvä.. =) Hauskan vaalea tuo koira tossa kuvassa, oletko ottanut sen netistä, vai onko kenties kaverin koira? :) - - - Mites on tiistai päivä sujunut? Täällä on satanut lunta koko päivän tihuttaen, mie kävin äsken kolaamassa vaikka ei ole kuin kolmisen senttiä tullut. Toi piharisteys on hyvä heti kolata, kun aura ajaa siihen aina kinoksen lunta. :)

koira - 03.03.2009 klo 10:45

Ja mä keksin ton ihan ite mitä vaan nyt tuli päähän niin sitten sen laitoin. Lähetin ton kaikille mun kavereille. Tarinat ovat tarinoita.

terhi - 02.03.2009 klo 20:29

Hui olipas se surullinen tarina, vaikkakin tyttö, äiti ja isä sitten lopulta taivaassa eli onnellisena. :'(: Surunaama/ hymynaama hymiö.

koira - 02.03.2009 klo 17:47

Tyttö nimeltä Nanna meni metsään. Hän oli suuttunut vanhemmilleen koska ne olivat sanoneet tyttöä kurittomaksi kakaraksi. Tyttö ajatteli vihaisena, minä en ikinä enää palaa kotiin!Mitä syvemmäksi tyttö meni, sitä kauheammaksi metsä muuttui, Kunnes hän huomasi eksyneen. Tyttö istui kivelle ja alkoi itkemään. Sitten hän näki pienen valopallon, joka alkoi kasvaa. Ja sitten hän näki haltioita jotka alkoivat soittaa viulua ja huilua. Yksi suurimmista haltioista joka oli suunilleen ihmisen kokoinen. Johdatti Tytön suureen saliin. Sali oli täynä kultaisia maljoja. Tyttö ei saanut sanottua suustaan mitään.Mutta hän ajatteli, Täällä asuu varmasti haltiat.Sitten he menivät huoneeseen jossa oli hyvin kaunis lintu. Haltija asetti tytön linnun päälle ja lintu alkoi lentämään. Lintu vei tytön kotiin. Tyttö laskeutui oman kodin ovelleen ja meni sisään. Hän arvaisi että vanhemmat toruisivat häntä mutta toisin oli. Oli hyvin hiljaista. Hän meni vanhempiensa makuu huoneeseen. Edelleen hiljaista.Sitten hän näki järkyttyynenä isän ja äidin kuoleena maakaamassa sängyssä. Tyttö suri ja eli yksin valmisti ruuan siivosi ja teki kaikkea. Oli tullut talvi tytön koira oli jäänyt auton alle. Tyttö oli hirveän surullinen. Sillä koira oli hänen kaikkensa. Tyttö meni vetämään vanhempiaan kylmään talveen koska hänen piti viedä vanhemmat kirkkoon haudattavaksi. Tytöllä ei ollut kunnollisia vaatteita koska hän oli hyvin köyhä. Mitä pitemmäksi tyttö tiellä eteni sitä raskaamalta ja surulliselta askelet tuntuivat. Tyttö saapui kirkkoon ja kaatui ja henkensä siihen heitti. Vaikka tämä tuntui surulliselta lopulta tämä oli silti onnellinen sillä... Vielä tänäkin pävänä tyttö elää onnellisesti vanhempiensa kanssa.Loppu

terhi - 02.03.2009 klo 14:28

Hello, ei ole mulla lapsia,viel ainaskaan siunautunut, niinkun sanonta kuuluu, heh.. voi sinua kun et enään kaneja saa, ne on kivoja loikkijoita. mulla kans ollut muutama vuosi sitten kaksi kania, molemmat kuoli vanhuuteen. Talvet ne oli sisällä ja kesät ulkona, niil oli tehty semmoinen piha-aitaus ja ne nukkui semmoisessa ulkohäkissä, jossa niillä oli turvallista, kun se oli puoliksi häkkiä ja puoliksi puuta se heitin kotinsa. Siis erikseen oli sitten se möksä aidattu, että niil oli liikkumatilaa kans vähän. - - - - Työpäivä meni ihan mukavasi, vaikka pääsin vasta kahden maissa tänään. Kuinkas on mennyt sun eka lomapäivä? :ö) Moikka taas..

terhi - 01.03.2009 klo 21:59

Heippa ja hyvää ens viikon lomaa sulle, pidä hauska loma. =) Minä rupeen nyt tekemään huomisia eväitä ja hampulit pitää pestä, sitten nukkumaan pukkumaan.. Huomenna mulla aikainen herätys ja sulla ei hyvä niin. :ö) Moikkis taas.

koira - 01.03.2009 klo 12:50

Moi terhiliini :) Hyvää Sunnuntaita huomenna onneksi ei alakkaan kouluu saapi nukkuuu puoli 3 iltapäivällä. Mikäs se elukuva oli jota katoit? Oliko hyvä? Napostelitkos samalla? Kysy multa jotakin myös.

terhi - 01.03.2009 klo 09:24

Moikka koiruli =) No nyt siulla on uusi kuva tuo on tosi kiva. Onko tuo teitin koiran kuva, hmm.. Mitäs rotuja teil taas olikaan, mäyräkoira, ajokoira ja Beagle, eli tuo ei voi olla teidän koira.. Nyt mietit että miten muistin kaikki teitin 3 koiraa, nooh kävin katsomassa vanhoja viestejä mitä siulta oli tullut ;) - - - - Vai alkaa sulla hiihtoloma jee tosi hausaa =D, mie olen talvilomani jo pitänyt, seuraavaksi lomailen varmaan toukokuussa. No nyt en pidemmin kirjoittele, kun mulla on leffan katselu kesken, heippa nyti :ö)

Pieni hetki, sivua ladataan.