terhi: Viestit

terhi

nainen
44 vuotta
Liittynyt: 13. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
yuide - 23.04.2010 klo 15:24

Moikka Terhi! En olekkaan pitkään aikaan ollut täällä napsussa, oletko sinÄ?

Yhteinen taulu   
koira - 27.04.2009 klo 18:09

ystävät on tärkeitä!!!!! ღღღღღღ......................ღღღღღღ ..ღღღღღღღღღ............ღღღღღღღღღ ღღღღღღღღღღღღ....ღღღღღღღღღღ ღღღღღღღღღღღღღ.ღღღღღღღღღღ ..ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ ....ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ ........ღღღღღღღღღღღღღღღღღ ..............ღღღღღღღღღღღღღ ....................ღღღღღღღღღ ........................ღღღღღღ ...........................ღღღღ ............................ღღღ .............................ღღ ..............................ღ ............................ღ .........................ღ ......................ღ ..................ღ .............ღ .........ღ ......ღ ....ღ ......ღ.......................ღ....ღ ..........ღ..............ღ...............ღ ..............ღ......ღ.....................ღ ...................ღ........................ღ ................ღ.......ღ..............ღ ..............ღ.............ღ....ღ .............ღ ...........ღ ..........ღ .........ღ .........ღ ..........ღ ..............ღ ...................ღ ..........................ღ ...............................ღ .................................ღ .................................ღ ..............................ღ .........................ღ ..................ღ .............ღ .........ღ .....ღ ...ღ .ღ.............................ღ....ღ ღ..........................ღ...........ღ .ღ......................ღ................ღ ..ღ...................ღ..................ღ ...ღ....................................ღ .....ღ................................ღ ........ღ.........................ღ ...........ღ...................ღ ..............ღ..............ღ ..................ღ.......ღ .....................ღ..ღ .......................ღ 0-4 ystäväsi huomaa että olet huono ystävä 5-10 saat kokeesta 8½ 11-19 saat uuden ystävän 20-30 sinä olet hyvä ystävä 30-50 kamusi huomaa että olet hyvä ystävä josya kannattaa pitää kiinni 51-100 sinulla on monta ystävää,hyvä tulevaisuus,ihastuksesi pyytä sinut trefeille.

Yhteinen taulu   
koira - 08.04.2009 klo 19:24

Moi vaan! Kiva kun on vapaata >():-) Meillä ei oo Perjantaina eikä maanantaina koulua hyvä :) Ainaskin minusta. Saa nukkua pitempään. Kun aamulla väsyttää aina hirveesti. Moikkaa!

Yhteinen taulu   
yuide - 04.04.2009 klo 16:15

Ai mutta täällä kyllä on 10 ja 9 vuotiatakin tyttöjä joten hyvää tyttöjen ja naisten päivää! :)))

Yhteinen taulu   
koira - 03.04.2009 klo 17:31

Niinpä koska pääsiäinen on jo sunnuntaina. Me ei laitettu ku meillä ois ollu tipuja sinne raeruohon sekaan. No nyt taitaa olla minulla liian myöhäistä muttta mitäpä tuosta. Saa ainakin pääsiäisena nami namia :P,,:;, Toi ei ollu sellanen että ois ollu ällöö vaan nuolasu huulille. Kiva hiiri sulla minu koitan tehä oman hiireni ootas --():>* Aika huono tuli vai mitä? Ei sun tarttee kirjoitella niin kauheen pitkiä riittää vaan pieni rivi.

Yhteinen taulu   
ryppy - 29.03.2009 klo 23:18

Heippistä hei! Mitäpä sinulle kuuluupi? Kesä-aikaan on siirrytty ja nyt odotellaan että lumet sulaa..toivottavasti ei tule minkäänlaisia takatalvia. minä niin tykkään keväästä kun aurinko paistaa ja sitten joskus kun ne lumet sulaa ja tulee kuivat ilmat =) ..minä en tykkää vaan siitä että se kuralieju raahautuu meitin koiran tassusissa sisälle saakka, eipä tosin koiruuskaan pidä siitä että sitä kuivataan. Mullat olen kukkiin jo vaihtanut..nyt odotellaan mikä kukka ei pitänyt siitä toimenpiteestä. meillä on kaikki viherkasveja (sanon niitä näköjään kukiksi) meitin isäntä kun on allerginen kukkivien kukkien tuoksuille. Onneksi saan parvekkeelle laittaa sit kesäkukkasia. Kevät antaa virtaa myös että innostuu kotona touhuumaan melkeinpä ylenpalttisesti..jos näin voisi sanoa. Ikkunat odottavat pesua, no verhoja olen tässä jo pessytkin. Olen myös yrittänyt sisustella niin että pääse auringon valo sisälle ja olisi täällä kämpässä valoisampaa. Makuuhuoneesta tulee vaaleansinivalkoinen suurpiirtein..tekisin mielelläni tapetinvaihtoa ja entisöisin ikkunapokat kun maali hilseilee niistä ja kaikkea remppaisin jos asunto olisi oma. Noh mutta tiuku veivaa jo jonninverran joten tarttee lopetella.. heippa

Yhteinen taulu   
koira - 25.03.2009 klo 21:43

Oohoo! Voi pelle! Olen tyystin unohtanut sinut! :,O!........ No tässä selitys:Kissa lainasi kieltä pari päivää niin että sori. Ja nyt pelottaa nukkuu yksin kun mamma on yö vuorossa ja isoveli yötä yhe luona. Ja pappa nukkuu yläkerrassa ja mie pimmessä peiton alla vapisten yritän saada unta pelottaa että ikkunasta kurkistaa mörkö tai mörkö tulee yö kylään! Huih mua pelottaa ihan hirveesti nytkin kun oon ihan yksin isä koiruuksii ruokkimassa. Pimmeetä mä myös pelkkeen. Huih T.koira

Yhteinen taulu   
koira - 19.03.2009 klo 18:26

No moikka! Otitko kovat löylyt? Minä aina otan kovat löylyt. Kerran kun menin saunaan oli jotakin 70 astetta lämpöö tai jotakin 80 kymmentä, niin kun heitin koko kauhallisen kuulu vaan kiljahdus ja yritin mennä saunan ovesta ulos ja kun saunan ovi oli lukossa piti mennä äkkiä kylmään suihkuun ;) Ei nyt oikein maistu kirjoittaa napsussa on hiipunu napsuttelu himoisuus.

Yhteinen taulu   
koira - 18.03.2009 klo 16:40

Okei Mua kututaan koulussa ästee kupiks aika hassu sana-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Yhteinen taulu   
koira - 13.03.2009 klo 21:12

Joo tosi kiva vaikka sanonkin, Koko luokka nauro sille. hihiih!

Yhteinen taulu   
koira - 12.03.2009 klo 18:07

Hmm.... Koulussa oli Äidinkielen tehtävänä kirjoittaa runo vihkoon. Mä sanon sen runon jonka kirjoitin osaan sen ulkoa, öhöm, Kettu huokaa olisipa ruokaa. Mulla on oma kolo mutta vähän nälkäinen olo. Lapset syöttää ketulle ruokaa. Ketun leuka luut vaan lappaa. On tullu kesä nyt, Lintu taas on pesinyt. Ota ketttu kulta lakka ja tee sitten kakka. Nyt ketulla on hyvä olo ja oottaa kettua lämpimä kolo. Siinä se oli. Toivottavasti pidit.

Yhteinen taulu   
koira - 10.03.2009 klo 20:22

Moi mitenkäd juhlit naistenpäivää? Minä juhlin mummolassa and kotona. Tuntu aika huljulta mennä kouluun pitkästä aikaa -.-

Yhteinen taulu   
Sippe72 - 09.03.2009 klo 20:29

Naistenpäivä meni Lahden Kärkkäisellä shoppaillen kaverin kanssa. Mitens sulla meni?

Yhteinen taulu   
ryppy - 08.03.2009 klo 21:59

Hyvää naistenpäivää myös sinulle. On ollut niin paljon tekemistä kotona ja koiran kanssa heitetty pitkiä lenkkejä kun aurinkokin paistoi niin en ole kerennyt koneella olemaan..

Yhteinen taulu   
tuikku67 - 08.03.2009 klo 10:15

Hyvää NaistenPäivää :-) Ja terkkuja edelleen talvisesta Sipoosta. Taudit on melkein tapettu, mutta koko ajan tuntuu jotain pientä pöpöä nurkassa pyörivän. Kevättä kohti kovaa kyytiä!

Yhteinen taulu   
koira - 03.03.2009 klo 10:45

Ja mä keksin ton ihan ite mitä vaan nyt tuli päähän niin sitten sen laitoin. Lähetin ton kaikille mun kavereille. Tarinat ovat tarinoita.

Yhteinen taulu   
koira - 02.03.2009 klo 17:47

Tyttö nimeltä Nanna meni metsään. Hän oli suuttunut vanhemmilleen koska ne olivat sanoneet tyttöä kurittomaksi kakaraksi. Tyttö ajatteli vihaisena, minä en ikinä enää palaa kotiin!Mitä syvemmäksi tyttö meni, sitä kauheammaksi metsä muuttui, Kunnes hän huomasi eksyneen. Tyttö istui kivelle ja alkoi itkemään. Sitten hän näki pienen valopallon, joka alkoi kasvaa. Ja sitten hän näki haltioita jotka alkoivat soittaa viulua ja huilua. Yksi suurimmista haltioista joka oli suunilleen ihmisen kokoinen. Johdatti Tytön suureen saliin. Sali oli täynä kultaisia maljoja. Tyttö ei saanut sanottua suustaan mitään.Mutta hän ajatteli, Täällä asuu varmasti haltiat.Sitten he menivät huoneeseen jossa oli hyvin kaunis lintu. Haltija asetti tytön linnun päälle ja lintu alkoi lentämään. Lintu vei tytön kotiin. Tyttö laskeutui oman kodin ovelleen ja meni sisään. Hän arvaisi että vanhemmat toruisivat häntä mutta toisin oli. Oli hyvin hiljaista. Hän meni vanhempiensa makuu huoneeseen. Edelleen hiljaista.Sitten hän näki järkyttyynenä isän ja äidin kuoleena maakaamassa sängyssä. Tyttö suri ja eli yksin valmisti ruuan siivosi ja teki kaikkea. Oli tullut talvi tytön koira oli jäänyt auton alle. Tyttö oli hirveän surullinen. Sillä koira oli hänen kaikkensa. Tyttö meni vetämään vanhempiaan kylmään talveen koska hänen piti viedä vanhemmat kirkkoon haudattavaksi. Tytöllä ei ollut kunnollisia vaatteita koska hän oli hyvin köyhä. Mitä pitemmäksi tyttö tiellä eteni sitä raskaamalta ja surulliselta askelet tuntuivat. Tyttö saapui kirkkoon ja kaatui ja henkensä siihen heitti. Vaikka tämä tuntui surulliselta lopulta tämä oli silti onnellinen sillä... Vielä tänäkin pävänä tyttö elää onnellisesti vanhempiensa kanssa.Loppu

Yhteinen taulu   
koira - 01.03.2009 klo 12:50

Moi terhiliini :) Hyvää Sunnuntaita huomenna onneksi ei alakkaan kouluu saapi nukkuuu puoli 3 iltapäivällä. Mikäs se elukuva oli jota katoit? Oliko hyvä? Napostelitkos samalla? Kysy multa jotakin myös.

Yhteinen taulu   
tuikku67 - 01.03.2009 klo 11:14

Moikkista taas valovuoden jälkeen ;-) Kolmen viikon influenssaepidemia lienee haudattu meidän perheestä. Mä olin menneen viikon niin kipeä, etten tollasta edes muista kokeneeni. Hauskinta oli lääkärissä käynti, ku ei oo nuhaa eikä yskää, ihan hemmetillinen kuume ja se lihassärky oli jotain aivan tolkutonta. Lekuri tuumas, että juu se on influenssaa ja kirjoitti KOLME päivää sairaslomaa! Sit mä taas makasin torstaihin saakka ja perjantaina raahasin itseni takaisin otille ja sain vielä viikonlopun saikkua. Käsittämätöntä toi kolme päivää, oikeesti... Sen verran paikkoja jäyti, että siihen matkaan, jonka mä normaalisti vipelsin kymmenessä minuutissa, meni yli puoli tuntia. Siis yhtä reipasta menoa, kuin kasikymppisellä mummelilla. Ei ollu mammasta huoltsikalle touhuamaan, ei todellakaan. Huomenna mä painelen lopettamaan huonot hiuspäiväni, eli parturiaika on varattuna. Kahden viikon päästä mennään isännän kanssa Hotelli Vantaaseen Egotrippiä kuuntelemaan. En ole koskaan tota bändiä livenä nähnyt, joten nyt se on mentävä, Kuorosodan innoittamana :-) Kumman kuoro mahtaakaan tänään voittaa?? Mä kyllä hiljaa mielessäni veikkaan Kotipeltoa. Mutta nyt kahvia lisää sunnuntain kunniaksi ja kirjoittelemisiin!

Yhteinen taulu   
koira - 27.02.2009 klo 19:37

Jee hiihto loma alkaa!!! Nyt on se rasittava päivä ohi.... Siis oikeest.... Siel oli kaikkee riehuntaa ja kaikkee.... Kyllä ne ovat sellasii näppi tautei et.... Äg.... Väsyttee niin ette oikkee nukutteee. Huoh... Dori ku oon näin väsyny et e jaksa kirjoittaa oikeib. Kohta nukahan tähän mutta en mä nyt nukaha kyllä mä meen nukkkumaan. Piti koulun jälkeen viel mennä joensuuhun.- Ja sit oltiin kotona, Sori ku en kerinny vastata ku vaan ilta myöhään klo.19.36 kun tiiät tään päivän juoksemisen ja eilen olin kaverin luona yötä (taas). Moikka jutellaan myöhemmin.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.