Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Näillä vinkeillä olo pysyy hyvänä ja mieli virkeänä, myös matkalla.
Näillä vinkeillä olo pysyy hyvänä ja mieli virkeänä, myös matkalla.
· Skye Borg

Viisi vinkkiä: Voi hyvin myös reissussa

Matkustaminen on välillä kropalle rankkaa. Tässä vinkkejä, joilla voit hyvin myös matkalla.

Reissaaminen on rankkaa, ja varsinkin paljon esimerkiksi työkseen matkustavat huomaavat pian kuinka se kuluttaa sekä kroppaa että mieltä. Terveys on ensiarvoista jaksamisen kannalta, joten pidetään siitä huolta myös lomilla.

Näillä viidellä vinkillä matkustaminen on hieman helpompaa, ja mikä parasta, terveys ei rapise stressin ja aikaerojen vuoksi.

Älä pelkää pyytää sitä mitä haluat. Ravintolat ovat olemassa asiakkaita varten. On siis täysin hyväksyttyä pyytää keittiötä pistämään esimerkiksi kastikkeen erilliseen kaatoastiaan, jättämään se pekoni pois lautaselta, tai ylipäätään pyytämään olemassa olevista annoksista terveellisempi versio.

Hyväksy että asiat menevät joskus pieleen. On turhaa hermostua suunnattomasti pitkistä turvatarkastusjonoista, siitä ettei käytäväpaikkoja ole enää koneessa vapaana tai muista toisinaan vastaan tulevista vastoinkäymisistä. Vielä turhempaa on purkaa turhautumista työntekijöihin - hengitä syvään, ole ystävällinen ja rauhoitu. Ystävällisyyteen vastataan hyvällä palvelulla ja säästät itseltäsi turhan stressin.

Pakkaa aina mukaan täytettävä vesipullo. Lentäminen kuivattaa tunnetusti elimistöä ja ihoa, ja kuivuminen pahentaa aikaerosta johtuvaa väsymystä. Yleensä vesipullon voi täyttää myös lentokoneessa, ja useammin vessaan juostessa tulee ainakin verryteltyä samalla kroppaa ja välttää näin lennon aiheuttama jumitus.

Pysy liikkeessä, myös reissussa. Maksimoi liikuntasi määrä myös lentokentällä: älä käytä itsestään liikkuvia "jalkakäytäviä" joita kentillä näkyy, lennon myöhästyessä tee rivakka kävelylenkki toiseen terminaaliin jos mahdollista ja kyllä, kiipeä portaita ja tee vaikka venytyksiä ja punnerruksia.

Osallistu tunneille ja urheile matkalla. Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat trendikkäitä. Siksi liikuntatunteja löytyy oikestaan jokaisesta matkakohteesta ja lajeja on joka lähtöön. Mene joogatunnille tai kiipeilemään myös lomasi tai työmatkasi aikana. Osallistu spinningtunnille ja varmista että hotellissasi on uima-allas. Paitsi että tapaat uusia ihmisiä, pysyt kunnossa ja saat veren kiertämään.

Lähde: Well & Good

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.