Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Central Park, New York
Central Park, New York

Näkymät kohdillaan - viisi vinkkiä täydellisen romanttisiin kohteisiin

National Geographic on koonnut yhteen listan maailman romanttisimmista kohteista. Kirjana julkaistava kooste tarjoaa romantiikkaa sekä nuorille pareille että jo pidempään yhdessä olleille. Yhteistä kohteille on, että ne ovat kauniita sekä sopivat erinomaisesti pariskunnille.

Lijiang, Kiina

Lijiang, Kiina
Lijiang, Kiina

Lijiang, Yunanin provinssissa Kiinassa tarjoaa hurmaavia kanaaleja, erinomaista ruokaa ja tunnelmallisia mukulakivikatuja lyhdyillä valaistuna. Tusinoittain ravintoloita ja hotelleja kaikille budjeteille, sekä historiaa ja vilkasta iltaelämää yhdistelevä kaupunki on ihanteellinen kohde pariskunnille.

Kaupunki sijaitsee korkealla merenpinnasta, ja sen talvet ovat kuivia ja aurinkoisia. Kaupunki hurmaa historiaa huokuvalla vanhalla kaupungillaan, joka on Unescon maailmanperintökohde.

Machu Picchu, Peru

Machu Picchu, Peru
Machu Picchu, Peru

Luonnosta ja ulkoilusta kiinnostuneet voivat suunnata Peruun Andien harjanteille. Machu Picchu on lumoavan kaunis inkakaupunki, ja yksi maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä. Sen huimat näkymät vetävät sanattomaksi, ja aamuauringossa paikalla on myös rauhallisempaa.

Tarvitaan rakas matkakumppani ja sopivasti hyvää kuntoa - kohteessa kävely sekä kiipeily eivät sovi liikuntarajoitteisille. Paras ajankohta saapua on kuivalla kaudella toukokuusta lokakuuhun.

New York, Yhdysvallat

New York, Yhdysvallat
New York, Yhdysvallat

New York syksyllä on ihanteellinen paikka pariskunnille. Central Park vaihtaa värinsä sykkivän kirkkaiksi, kesän helleaalto on vain muisto ja Broadway tarjoaa uusia näytelmiä ja musikaaleja illan ratoksi.

Suurkaupunki tarjoaa tasokkaita ravintoloita, näytelmiä, ostosmahdollisuuksia, mutta myös rentoja kahviloita ja eräitä maailman parhaista museoista. Tässä kaupungissa ei tylsisty koskaan.

Islanti

Islanti
Islanti

Islanti on hieno matkakohde pariskunnille jotka haluavat tehdä asioita omatoimisesti. Ulkoilmasta nauttivien kannattaa vuokrata auto, ja suunnitella ajomatka pitkin Islannin huikeita maisemia, rentoutua lämpimissä luonnonlähteissä, ihastella laavakenttiä ja vaikka mennä naimisiin jäähotellin iglussa jos siltä tuntuu.

Useat hotellit tarjoavat ulkopaljuja, romanttisia tuokioita ihastellen tähtitaivasta ja hierontoja vieraille.

Japani

Japani
Japani

Tuskin mikään voittaa kevätaikaa Japanissa. Kukkaan puhkeavat kirsikkapuut henkivät romanttista tunnelmaa niin, että sitä on vaikea voittaa.

Temppelialueet ja ruokakulttuuri tarjoavat matkaajille ihastuttavia elämyksiä pitkien kävelymatkojen välissä - Japanin kevät on lämmin. Tunnelma on välitön mutta kohtelias.

Lähde: dailymail.co.uk

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.