Korista lomalla? Napsu listasi matkanjärjestäjien hotellit, joissa on mahdollisuus pelata koripalloa.
Korista lomalla? Napsu listasi matkanjärjestäjien hotellit, joissa on mahdollisuus pelata koripalloa.
· Napsun toimitus

Korishuumaa Napsussa - koripallohotelli löytyy nyt helposti

Napsun valmismatkahausta voi nyt etsiä lomia myös koripallo-hakukriteerillä. Yhdellä klikkauksella löytyvät näin ollen kaikki ne valmismatkat, joissa pääsee pelaamaan korista.

– Omasta ja lasten korisinnostuksesta tämä ajatus lähti. Koris on kivaa ja lasten mielestä sitä pitäisi päästä pelaamaan koko ajan. Lomalla siihen on kaikilla aikaa, Napsun toimitusjohtaja Sami Leinonen perustelee hakukriteerin lisäämistä.

Aikaisemmin Napsun valmismatkahaussa on pystynyt etsimään hotellit, joissa on mahdollista pelata golfia tai tennistä. Hakuja on voinut tehdä myös yleisemmällä sporttihotelli-teemalla.

Matkailussa suositaan nykyisin enemmän ja enemmän toiminnallisia lomia. Tähän matkanjärjestäjät ovat reagoineet hyvin lisäämällä aktiivilomien ja -hotellien tarjontaa.

Edellisen kerran hakukriteerejä lisättiin vuosi sitten. Silloin valmismatkojen lajittelumahdollisuuksiin lisättiin esteettömät sekä isoja huoneita tarjoavat hotellit, käyttäjiltä tulleiden toiveiden mukaisesti.

Napsun suosituimpia hakukriteerejä matkoihin ovat lämpötilaennuste sekä perheystävälliset ja all inclusive -hotellit.

Valmismatkahaun koripallohotelleihin pääset tutustumaan tästä.

Koripallo pinnalla juuri nyt

Koripallo on ajankohtainen puheenaihe myös syksyllä pelattavien EM-kisojen johdosta. Suomi isännöi yhden alkulohkoista Helsingin Hartwall Arenalla. Lohkossa pelaavat Suomen Susijengin lisäksi Ranska, Kreikka, Slovenia, Islanti ja Puola. 

Maailmalla suomalaista koripalloa tekevät tunnetuksi erityisesti huikeaa kautta Arizona Wildcatsissa pelaava 19-vuotias superlupaus Lauri Markkanen, sekä Espanjan liigassa pelaavat Petteri Koponen ja Sasu Salin.

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.