Kuva: Dreamstime.com
Kuva: Dreamstime.com

Finnmatkoista tulee TUI

Suomen suurin matkanjärjestäjä Finnmatkat vaihtaa nimensä marraskuun ensimmäisenä päivänä TUIksi. Jo 15 vuoden ajan hymyilevän TUI-logon alla toiminut Finnmatkat liittyy nyt myös nimensä osalta osaksi maailmanlaajuista brändiä. Samalla yhtiö laajentaa tarjontaansa ja lisää joustavuutta matkojen pituuteen ja matkustusaikaan.

- Keskittämällä toimintamme yhden brändin alle saamme voimaa kasvuun. Se tarkoittaa sitä, että voimme tarjota suomalaisille matkailijoille paljon entistä laajemman valikoiman matkakohteita, konsepteja ja digitaalisia ratkaisuja. Luvassa on entistä joustavampaa paketointia aina lyhyistä kaupunkilomista risteilyihin, TUIn Suomen maajohtaja Tiina Sirén sanoo.

TUI vastaa asiakkaittensa toiveisiin ja satsaa tulevaisuudessa uusiin hotellikonsepteihin, valmiisiin risteilymatkoihin ja yhdistelmälomiin. Myös matkojen kesto ja matkustusajankohta on jatkossa helpompi määritellä omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Sirénin mukaan perinteisten pakettimatkojen rinnalle on kasvanut valtava tarve aktiivisemmille lomakonsepteille, elämyksille ja ihmisten hyvinvointiin satsaaviin palveluihin. Myös useita sukupolvia yhdistävät lomat sekä "vain aikuisille" suunnatut hotellit ovat nostaneet suosiotaan.

TUI Groupiin kuuluu kuusi lentoyhtiötä, jotka operoivat yli 130 lentokonetta. Lisäksi se omistaa yli 300 hotellia ja 13 risteilyalusta, joista uusimpia rakennetaan parhaillaan Turussa. Suomalaisille matkailijoille uudistus tarkoittaa laajempaa matkakohde- ja hotellivalikoimaa, mutta osana maailmanlaajuista brändiä TUI Finland saa myös lisää lihaksia asiakaspalveluunsa.

Suomalaisuus ja pohjoismaisuus eivät kuitenkaan katoa yhtiöstä nimenmuutoksen myötä.

- Suomalaiset ja pohjoismaiset oppaamme työskentelevät edelleen lomakohteissamme ja Bamse odottaa lapsia leikkimään kuten ennenkin, Sirén lupaa.

Lähde: Finnmatkat / TUI Finland

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.