Talvikaudella 2017-2018 Meksikon Puerto Vallartaan pääsee suorilla lennoilla Finnairin uusilla A350-koneilla. Kuva: Dreamstime
Talvikaudella 2017-2018 Meksikon Puerto Vallartaan pääsee suorilla lennoilla Finnairin uusilla A350-koneilla. Kuva: Dreamstime

Aurinkomatkojen uusi kohde talvelle 2017: Meksikon Puerto Vallarta

Mariacheja ja tequilaa – pian Suomesta pääsee suorin lennoin aitoon Meksikoon! Aurinkomatkat aloittaa marraskuussa 2017 lennot Meksikon länsirannikolle Puerto Vallartaan.

Karibianmeren rannalla sijaitseva Cancun on monelle tuttu, etenkin amerikkalaisten turistien suosima lomakohde. Aurinkomatkojen ensi talven uusi kohde, 350 000 asukkaan Puerto Vallarta sijaitsee Meksikon länsirannikolla ja tarjoaa vastapainoksi aidon meksikolaista tunnelmaa. Kaupunki on värikäs, hyväntuulinen, kulinaarisia elämyksiä tarjoava ja upeasta luonnostaan syystäkin ylpeä.

Puerto Vallarta on erinomainen kävelykaupunki ja aurinkovarma lomakohde. Sen valtteja ovat mm. henkeäsalpaavan kauniit auringonlaskut ja loivasti syvenevät rannat. Kaupungin tuntumassa on hyvätasoisia golf-kenttiä, surffareiden rantoja ja mielenkiintoisia retkikohteita, kuten Unescon perintökohde Tequilan alue sekä Mariachi-muusikoista tunnettu Guadalajaran kaupunki.

Puerto Vallartaan lennetään 19.11.2017 - 18.3.2018 Finnairin suorilla reittilennoilla, kerran viikossa uusilla A350-koneilla. Lentoaika on noin 13 tuntia.

Kesän uutuuksina Korfu, Menorca, Gozo ja Kroatian helmiä

Aurinkomatkojen uutuus kesällä 2017 on Korfun kaunis ja tunnelmallinen saari Kreikassa. Se sopii lomakohteeksi niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin. Korfulle lennetään kerran viikossa ajalla 7.5. - 24.9.2017.

Toinen uutuuskohde on Menorca, Mallorcan kaunis ja idyllinen pikkusisar Välimerellä. Lomakausi Menorcalla alkaa 21.5.2017 ja päättyy 1.10.2017. Finnairin suora lento vie Menorcan saarelle neljässä tunnissa.

Kolmas uutuuskohde on Gozon saari puolen tunnin laivamatkan päässä Maltalta. Gozolla on verkkaista maalaistunnelmaa ja kuvankaunista luontoa. Aurinkomatkoilla Gozon lomansa voi valita myös yhdistelmälomana, johon kuuluu 3 yötä Gozolla ja neljä yötä Maltalla.

Kroatian suosio on Aurinkomatkoilla kasvanut ja matkojen määrä on tuplaantunut viimeisen kahden vuoden aikana. Uusia Kroatian kohteita Aurinkomatkoilla on tänä vuonna tarjolla peräti seitsemän, mikä tekee matkanjärjestäjän Kroatian valikoimasta Suomen suurimman. Lomakohteissa on kaunis luonto, kirkkaat sukellusvedet ja pieniä kauniita kyliä. Kesäkaudella Kroatiaan lennetään Finnairin lennoilla Dubrovnikiin, Splitiin ja Pulaan. Lentomatka on noin 3 tuntia. Matkustuskausi on 15.4.2017–21.10.2017.

Lähde: Aurinkomatkat

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.