Costa de la Luz, Espanja
Costa de la Luz, Espanja

Paratiisirannikko Costa de la Luz – Romanttinen uutuuskohde Atlantin rannalla

ILMOITUS Espanjan Aurinkorannikko on monille suomalaisille tuttu, mutta Espanjalla on rannikkoa Atlantinkin puolella. Aivan Portugalin rajan tuntumassa, Costa de la Luzissa, sijaitsee Isla Cristinan viihtyisä pieni kalastajakylä yhdellä Espanjan upeimmista rannoista. Tätä TUIn uutuushelmeä suosittelemme erityisesti rauhaa ja romantiikkaa lomaltaan kaipaaville pariskunnille.

3 SYYTÄ VALITA ISLA CRISTINA

1. Sevillalaista tunnelmaa

140 kilometrin päässä Isla Cristinasta sijaitseva Sevillan suurkaupunki on koko eteläisen Espanjan kulttuurin, taiteen ja liike-elämän keskus. Kaupunki on ehdoton retkikohde niin kulttuurin kuin jalkapallonkin ystävälle. Aito espanjalainen tunnelma on vahvasti läsnä Isla Cristinan kylässäkin, sillä se on suosittu lomakohde Sevillan asukkaiden keskuudessa.

2. Pinjametsiä ja lintubongailua

Isla Cristinan alue on tunnettu runsaista pinjamäntymetsistä, jotka tuovat mielenkiintoisen kontrastin valkoisen hiekan rinnalle. Luonnonystävän ja lintubongarin kannattaa tehdä retkiä lähiympäristöön. Esimerkiksi luonnonsuojelualue Marismas de Isla Cristinan kosteikolla pesii harvinaisia lintuja.

3. TUI Sensimar -hotelli aikuisille

Aikuisille suunnattu TUI Sensimar Isla Cristina Palace & Spa -hotelli tarjoaa täydelliset puitteet rauhalliseen yhdessäoloon. Tarjolla on paljon eri tapoja rentoutua rannalla löhöilystä spa-hoitoihin ja teemaillallisista lobbybaarissa jutusteluun. Mikä voisi olla romanttisempaa kuin kävellä käsi kädessä pitkin kilometrien pituista hiekkarantaa ja poiketa välillä polulle pinjametsän siimekseen?

Näkymä TUI Sensimar Isla Cristina Palace & Spa TTTT+ -hotellista läheiseen metsikköön, valkohiekkaiselle rannalle ja taustalla siintävälle Atlantin valtamerelle.
Näkymä TUI Sensimar Isla Cristina Palace & Spa TTTT+ -hotellista läheiseen metsikköön, valkohiekkaiselle rannalle ja taustalla siintävälle Atlantin valtamerelle.

Lue lisää TUI Sensimar Isla Christina Palace & Spa -hotellista »

Lähde: TUI - Kuvat: Peter Malmrup, TUI

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.