Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Clarion Hotel Helsinki
Clarion Hotel Helsinki

Clarion rantautui Helsinkiin

Suomen ensimmäinen Clarion-hotelli avautui 17.10.2016 Helsingin Jätkäsaaressa. Toinen Clarion avattiin muutamia päiviä myöhemmin Aviapolikseen, muutaman kilometrin päähän Helsinki-Vantaan lentoasemasta.

Jätkäsaaren Clarion-hotellin 16-kerroksinen uudisrakennus pitää sisällään 425 huonetta, 6 sviittiä, Kitchen & Table -ravintolan, oleskelutilan, kahvilan, kuntosali, kattouima-altaan saunoineen ja Sky Room -baarin. 78 metrin korkeuteen kurkottava näyttävä, kahteen erilliseen torniin jakautuva rakennus on julkisivuiltaan komposiittialumiinilevyä, jota rytmittään huoneiden lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Toisen tornin huoneet on sisustettu vaalein sävyin, toisen tummin.

Hotellin valoisa vastaanottotila on kalustettu desing-huonekaluin, ja aulassa voi istahtaa muun muassa Alvar Aallon suunnittelemaan Tankki 400 -tuoliin. Sisustuksessa on käytetty monipuolisesti sekä suomalaista että kansainvälistä muotoilua ja metsän elementtejä. Näyttävät valaisimet, kauniit yksityiskohdat, vehreät kasvit ja tilanjakajina toimivat koivunrungot luovat raikkaan yhdistelmän hotellin ilmeeseen.

16. kerroksen Sky Room -näköalabaarissa drinkkien naukkailua siivittää dj keskiviikkoisin ja perjantaisin aina klo 02 asti. Ylimmässä kerroksessa pääsee myös pulahtamaan ulkoilma-altaaseen, joka on katettu talvisaikaan. Hotellissa on myös 1000 hengen tapahtumakeskus.

Aviapolisin Clarion-hotelliin pääsee lentoasemalta kätevästi junalla, kävellen matkaa kertyy noin kaksi kilometriä. Hotellissa on 258 huonetta, 12 kokoustilaa, Kitchen & Table -ravintola, Living Room Bar, kuntosali ja sauna.

Kuvia Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevasta Clarion Helsingistä:

Clarion rantautui Helsinkiin

Clarion rantautui Helsinkiin

Clarion rantautui Helsinkiin

Kuvat: Clarion Hotel Helsinki / Nordic Choice Hotels

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.