Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Arctic World of Santa Claus -elämystila.
Arctic World of Santa Claus -elämystila.

Arctic World of Santa Claus -elämystila avautui Helsinki-Vantaalla

Suomi100 -juhlavuosi käynnistyi Helsinki-Vantaan lentoasemalla äskettäin, kun Arctic World of Santa Claus avattiin. Elämystila on pikapyrähdys suomalaisen kulttuurin, taiteeseen, designiin ja luontoon.

Avajaisteemana on arktinen Suomen talvi ja sekä talvimatkailun edistäjä joulupukki.

Vaikka tila on nimetty joulupukin mukaan, se muuntautuu vuodenaikojen mukaan. Siellä esitellään, mitä Suomessa tehdään talvella, mitä kesällä syödään ja annetaan tuntumaa syksyn ruskaan.

Tilassa on esillä myös muita suomalaisia teemoja, kuten designia, teknologiaa ja taidetta.

Suomalaisista desing-brändeistä esitellään niitä, jotka eivät ole vielä niittäneet mainetta maailmalla. Tilassa nähdään myös vaihtuvia, nuorten suomalaisten valokuvaajien näyttelyitä.

Taiteen ja desingin parissa työskenteleville pienyrittäjille lentoasema tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen näyttely- ja myyntipaikkaan. Lentoasemalle puolestaan saadaan ainutlaatuista tarjontaa, kerrotaan Finavialta.

Elämystilan yhtenä tavoitteena on, että yhä useampi vaihtomatkustaja kiinnostuisi Suomesta matkakohteena tai suosittelisi tätä tuttavilleen. Näe ja koe Suomi 15 minuutissa -ajatuksella lanseerattu elämystila sijaitsee portilla 28.

Lähde ja kuvat: Finavia

Päivitetty:

Poimintoja Napsusta

Pieni hetki, sivua ladataan.