Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Aunuksesta

Aunusjoki

Vieras    05.08.2008    Aunuksen muita vinkkejä    Aunus

Tervehdys. ! Olen useaan otteeseen vieraillut Aunuksessa. Viimeksi Ystävän tätin 80vuotis päivillä 24.7.08.

Aunuksen kaupunki ei ole kovin kaunis rakennusten osalta kuten ei muukaan Karjala. Tietenkin on joitain uusia suht ok rakennuksiakin jo tehty ja ne ovat aika kivan näköisiä.

Its epaikan puitteet ovat erinomaiset.Aunusjoki halkoo koko kaupungin läpi päätyen Laatokan "mereen" alkupäähän yläosaltaan. Yhtymäkohta on viehättävä ja kiva kaunishiekkaiset dyynit ja mäntypuustoa. Hyvä ja matala uida.

Yli 90 % rakennuksista ovat vanhoja ja "ränsistyneitä". Kaupungissa on kohtuullinen "Hotelli Aunus" jossa vierailee jonkun verran kyllä suomalaisiakin.

Matkalla Aunukseen on varsin huonokuntoista päällystetietä Laatokan rantamailla ja pätkä Salmi/Pitkäranta osalla hienoakin tietä. Risteyksestä erkanee myös lähtökohta Suojärvelle.

Yllättäviä kuoppia on kesken varsin pitkää matkaa ko alueelle. Varo ajellessa, älä aja kovaa.

Kaupungissa toimii Pankki, Kauppoja , teknistä jne kalustoa.

kukkakauppa, kampaamo, jne-huonot tiet. "Mafiosot ei ehkä vielä hirveesti tuhonneet systeemiä. Bensaasema, 40 km / t paljon aluetta, muuten 70km / t. max.

Juna asema, bussiasema, taxit toimii. Päivittäinen bussiyhteys Sortavalaan, Petroskoihin, Joen rannoilla paljon taloja, mm Heikki Värtsin isän talo ihan "uuden"sillan kupeessa.

Vodkaakin saa kaupoista. Ei suositella paljon käyttöä.

Tässä jotain infoa. Ymmärtävät jonkun verran suomea paikkakunnalla.

Oletko vieraillut Aunuksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.