Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Aunuksessa

Vaatimaton, ulkoa kaunis

Vieras    26.06.2015    Aunuksen hotellit    Aunus
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: Hotel Aunus

Ei sovellu liikuntavammaiselle!

Arvosana hotellille:

Alaspäin on mennyt

Vieras    23.10.2011    Aunuksen hotellit    Aunus
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: Olonga / Olonija

Olen majoittunut vuosittain Olonijassa jo 1990-luvulta alkaen. Vuonna 2009 hotelli oli tasoltaan sikäläisittäin aika kelvollinen ja lämmintä vettäkin tuli suihkuista. Ruoka on aina ollut vähän arveluttavaa, mutta aamupuuroa voi kyllä kehua maukkaaksi.

V. 2010 oli kaikki muuttunut. Kävin silloin kesäkuussa ja heinäkuussa Aunuksessa ja yövyin koko ajan tässä hotellissa. Kesäkuun alussa kerrottiin, että lämmin vesi on viikon ajan pois koko kaupungista. Heinkuun matkalla lämmin vesi oli edelleenkin poissa, samoin kuulemma tänä kesänä (en itse käynyt). Kaupungin taloudellinen tilanne on ilmeisen surkea. Samoin hotellin. Siitä kertoo ravintolapalveluiden ulkoistaminen ja se, että ruuan laatu ei hotellin henkilökuntaa hetkauta millään tapaa. Luulisi heidän ymmärtävän, että huonot ravintolapalvelut vaikuttavat kyllä siihen, millainen kokonaiskuva jää hotellista.

Kuumana kesäpäivänä on matkustajaryhmän alkupalat, mm majoneesipitoiset salaatit pöydillä odottamassa tulijoita ja selvästi lämmenneinä. Kannuissa juomaksi tarjotun mehun veden laadusta ei ole takeita, epäilyttää, että siihen on laitettu kraanavettä. Ainakin meidän bussiseurueesta viime kesänä hyvin moni sairastui paluumatkalla tai heti kotona ripuliin.

Hotellin respassa on kyllä ainakin yksi tosi hyvä asiakaspalvelija, Tanja. Mutta on siellä sitten yksi melko töykeäkin. Saunamajuri on miellyttävä ja tekee kyllä kaikkensa, että asiakkaat viihtyisivät. Säälittää noiden mukavien ihmisten kannalta koko hotellin ja ravintolan tilanne. En aio enää majoittua tuohon hotelliin. Jonkin asteen taso pitää niillä hinnoilla sentään olla! Meitähän suorastaan nyljetään hinnoissa.

Arvosana hotellille:

Tunnelmallinen pikku hotelli/kokoustilalla

Vieras    15.10.2010    Aunuksen hotellit    Aunus
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Aunusmaja

10 henkilön majoituspaikka, jossa wc ja suihku sekä kokoustila. Internetyhteys ja TV, jääkaappi sekä asitati, kahvinkeitin, mikro jne. Vesi pitää ostaa , mutta tiskauspalvelu pelaa...

Paikka on ammattioppilaitoksen opiskelija-asunnotolan 3. kerroksessa. Suomalaiset ovat kunnostaneet paikan "hotelliksi". Tämä on parempi kuin suurin paikallinen hotelli.

Voit itse tehdä aamiaisen tai käydä lähellä olevassa ammattikoulussa aamiaisella, lounaalla ja kaikki hyvää ja edullista.

Arvosana hotellille:

Hotel Olonets

jumppis    21.03.2009    Aunuksen hotellit    Aunus
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2002 | Hotelli: Hotel Aunus

Hyvin sielläkin nukutti pitkän matkan jälkeen. Aamiainen oli monipuolinen ja ravitseva. Palvelu oli ystävällistä.

Arvosana hotellille:


Oma matka

  • Aunus
    Lähtö: Elokuu, 2002
    Paluu: Syyskuu, 2002

Oletko vieraillut Aunuksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.