Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Aunus

Matkakohteita Aunuksen lähellä

Suosittuja hotelleja Aunuksessa

 • Vaatimaton, ulkoa kaunis

  Hotelli: Hotel Aunus

  Ei sovellu liikuntavammaiselle!

  Kohde: Aunus, Venäjä Kategoria: Aunuksen hotellit
  Lisätty: 26.06.15 Lähettäjä: Vieras
 • Alaspäin on mennyt

  Hotelli: Olonga / Olonija

  Olen majoittunut vuosittain Olonijassa jo 1990-luvulta alkaen. Vuonna 2009 hotelli oli tasoltaan sikäläisittäin aika kelvollinen ja lämmintä vettäkin tuli suihkuista. Ruoka on aina ollut vähän arveluttavaa, mutta aamupuuroa voi kyllä kehua maukkaaksi. V. 2010 oli kaikki muuttunut. Kävin silloin kesäkuussa ja heinäkuussa Aunuksessa ja yövyin koko ajan tässä hotellissa. Kesäkuun alussa kerrottiin, että lämmin vesi on viikon ajan pois koko kaupungista. Heinkuun matkalla lämmin vesi oli edelleenkin poissa, samoin kuulemma tänä kesänä (en itse käynyt). Kaupungin taloudellinen tilanne on ilmeisen surkea. Samoin hotellin. Siitä kertoo ravintolapalveluiden ulkoistaminen ja se, että ruuan laatu ei hotellin henkilökuntaa hetkauta millään tapaa. Luulisi heidän ymmärtävän, että huonot ravintolapalvelut vaikuttavat kyllä siihen, millainen kokonaiskuva jää hotellista. Kuumana kesäpäivänä on matkustajaryhmän alkupalat, mm majoneesipitoiset salaatit pöydillä odottamassa tulijoita ja selvästi lämme...  Lisää...

  Olen majoittunut vuosittain Olonijassa jo 1990-luvulta alkaen. Vuonna 2009 hotelli oli tasoltaan sikäläisittäin aika kelvollinen ja lämmintä vettäkin tuli suihkuista. Ruoka on aina ollut vähän arveluttavaa, mutta aamupuuroa voi kyllä kehua maukkaaksi. V. 2010 oli kaikki muuttunut. Kävin silloin kesäkuussa ja heinäkuussa Aunuksessa ja yövyin koko ajan tässä hotellissa. Kesäkuun alussa kerrottiin, että lämmin vesi on viikon ajan pois koko kaupungista. Heinkuun matkalla lämmin vesi oli edelleenkin poissa, samoin kuulemma tänä kesänä (en itse käynyt). Kaupungin taloudellinen tilanne on ilmeisen surkea. Samoin hotellin. Siitä kertoo ravintolapalveluiden ulkoistaminen ja se, että ruuan laatu ei hotellin henkilökuntaa hetkauta millään tapaa. Luulisi heidän ymmärtävän, että huonot ravintolapalvelut vaikuttavat kyllä siihen, millainen kokonaiskuva jää hotellista. Kuumana kesäpäivänä on matkustajaryhmän alkupalat, mm majoneesipitoiset salaatit pöydillä odottamassa tulijoita ja selvästi lämmenneinä. Kannuissa juomaksi tarjotun mehun veden laadusta ei ole takeita, epäilyttää, että siihen on laitettu kraanavettä. Ainakin meidän bussiseurueesta viime kesänä hyvin moni sairastui paluumatkalla tai heti kotona ripuliin. Hotellin respassa on kyllä ainakin yksi tosi hyvä asiakaspalvelija, Tanja. Mutta on siellä sitten yksi melko töykeäkin. Saunamajuri on miellyttävä ja tekee kyllä kaikkensa, että asiakkaat viihtyisivät. Säälittää noiden mukavien ihmisten kannalta koko hotellin ja ravintolan tilanne. En aio enää majoittua tuohon hotelliin. Jonkin asteen taso pitää niillä hinnoilla sentään olla! Meitähän suorastaan nyljetään hinnoissa.

  Kohde: Aunus, Venäjä Kategoria: Aunuksen hotellit
  Lisätty: 23.10.11 Lähettäjä: Vieras
 • Tunnelmallinen pikku hotelli/kokoustilalla

  Hotelli: Aunusmaja

  10 henkilön majoituspaikka, jossa wc ja suihku sekä kokoustila. Internetyhteys ja TV, jääkaappi sekä asitati, kahvinkeitin, mikro jne. Vesi pitää ostaa , mutta tiskauspalvelu pelaa... Paikka on ammattioppilaitoksen opiskelija-asunnotolan 3. kerroksessa. Suomalaiset ovat kunnostaneet paikan "hotelliksi". Tämä on parempi kuin suurin paikallinen hotelli. Voit itse tehdä aamiaisen tai käydä lähellä olevassa ammattikoulussa aamiaisella, lounaalla ja kaikki hyvää ja edullista.

  Kohde: Aunus, Venäjä Kategoria: Aunuksen hotellit
  Lisätty: 15.10.10 Lähettäjä: Vieras
 • Hotel Olonets

  Hotelli: Hotel Aunus

  Hyvin sielläkin nukutti pitkän matkan jälkeen. Aamiainen oli monipuolinen ja ravitseva. Palvelu oli ystävällistä.

  Kohde: Aunus, Venäjä Kategoria: Aunuksen hotellit
  Lisätty: 21.03.09 Lähettäjä: jumppis
 • Aunusjoki

  Tervehdys. ! Olen useaan otteeseen vieraillut Aunuksessa. Viimeksi Ystävän tätin 80vuotis päivillä 24.7.08. Aunuksen kaupunki ei ole kovin kaunis rakennusten osalta kuten ei muukaan Karjala. Tietenkin on joitain uusia suht ok rakennuksiakin jo tehty ja ne ovat aika kivan näköisiä. Its epaikan puitteet ovat erinomaiset.Aunusjoki halkoo koko kaupungin läpi päätyen Laatokan "mereen" alkupäähän yläosaltaan. Yhtymäkohta on viehättävä ja kiva kaunishiekkaiset dyynit ja mäntypuustoa. Hyvä ja matala uida. Yli 90 % rakennuksista ovat vanhoja ja "ränsistyneitä". Kaupungissa on kohtuullinen "Hotelli Aunus" jossa vierailee jonkun verran kyllä suomalaisiakin. Matkalla Aunukseen on varsin huonokuntoista päällystetietä Laatokan rantamailla ja pätkä Salmi/Pitkäranta osalla hienoakin tietä. Risteyksestä erkanee myös lähtökohta Suojärvelle. Yllättäviä kuoppia on kesken varsin pitkää matkaa ko alueelle. Varo ajellessa, älä aja kovaa. Kaupungissa toimii Pankki, Kauppoja , teknistä jne kal...  Lisää...

  Tervehdys. ! Olen useaan otteeseen vieraillut Aunuksessa. Viimeksi Ystävän tätin 80vuotis päivillä 24.7.08. Aunuksen kaupunki ei ole kovin kaunis rakennusten osalta kuten ei muukaan Karjala. Tietenkin on joitain uusia suht ok rakennuksiakin jo tehty ja ne ovat aika kivan näköisiä. Its epaikan puitteet ovat erinomaiset.Aunusjoki halkoo koko kaupungin läpi päätyen Laatokan "mereen" alkupäähän yläosaltaan. Yhtymäkohta on viehättävä ja kiva kaunishiekkaiset dyynit ja mäntypuustoa. Hyvä ja matala uida. Yli 90 % rakennuksista ovat vanhoja ja "ränsistyneitä". Kaupungissa on kohtuullinen "Hotelli Aunus" jossa vierailee jonkun verran kyllä suomalaisiakin. Matkalla Aunukseen on varsin huonokuntoista päällystetietä Laatokan rantamailla ja pätkä Salmi/Pitkäranta osalla hienoakin tietä. Risteyksestä erkanee myös lähtökohta Suojärvelle. Yllättäviä kuoppia on kesken varsin pitkää matkaa ko alueelle. Varo ajellessa, älä aja kovaa. Kaupungissa toimii Pankki, Kauppoja , teknistä jne kalustoa. kukkakauppa, kampaamo, jne-huonot tiet. "Mafiosot ei ehkä vielä hirveesti tuhonneet systeemiä. Bensaasema, 40 km / t paljon aluetta, muuten 70km / t. max. Juna asema, bussiasema, taxit toimii. Päivittäinen bussiyhteys Sortavalaan, Petroskoihin, Joen rannoilla paljon taloja, mm Heikki Värtsin isän talo ihan "uuden"sillan kupeessa. Vodkaakin saa kaupoista. Ei suositella paljon käyttöä. Tässä jotain infoa. Ymmärtävät jonkun verran suomea paikkakunnalla.

  Kohde: Aunus, Venäjä Kategoria: Aunuksen muita vinkkejä
  Lisätty: 05.08.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Aunuksessa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Aunuksessa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Aunukseen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

pentti14

Kohde: Aunus
Ajankohta: 2012
Kommentti: tutkin kuinka aunukseen voisi mennä yksityisesti yleisillä kulkuneuvoilla tai ryhmässä vierailulle, mutta ei ainakaan netistä helposti löydy. täytyy kysellä matkatoimistosta, mutta eipä taida talviaikaan olla heilläkään tarjontaa.

jumppis

Kohde: Aunus
Ajankohta: Elokuu, 2002 - Syyskuu, 2002
Kommentti: Kiltamatka Laatokan ympäri.
Matkakokemuksia:

Oletko vieraillut Aunuksessa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Aunuksesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Venäjä
Englanninkielinen nimi: Aunus
Tunnetaan myös nimellä: Aunuksenkaupunki, Aunuksenlinna, Olonets
Etäisyys Helsingistä: 449 km
Lentoaika-arvio:[1] 1h 0min
Rahayksikkö: Venäjän rupla
Valuuttakurssi (1 EUR): 80,79 RUB

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +7
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Venäjä
Suomen suurlähetystö Venäjällä
Englanninkielinen Wikipedia: Aunus
Suomenkielinen Wikipedia: Aunus
Ulkoministeriön matkustustiedote: Venäjä
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Aunus
Pieni hetki, sivua ladataan.