Matkakokemukset - Hotelleja Porecissa

zagreb hotell

Vieras    11.09.2014    Porecin hotellit    Porec
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Valamar Zagreb Hotel

Hyvä hotelli hyvä ruoka ja aivan mahtava henkilökunta. Tällä hetkellä sateista,seuraavalla keralla pitää tulla elokuun lopussa. Kaunista seutua. Suht edullista suomen hintatasoon nähden.

Arvosana hotellille:

Zeelena Laguna & Porec

Vieras    05.08.2011    Porecin hotellit    Porec
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Hotel Laguna Istra

Aivan aluksi: Meidän hotellialue Zelena Laguna oli täynnä varsinkin saksalaisia turisteja ja hotelleja oli aivan vieri vieressä.. KUITENKIN paljon positiivista löytyy, paikka hyvin puhdas ja viihtyisä. Zelena Lagunassa johon kuuluu mm. Hotel albatros ja laguna istra (meidän hotelli)on paljon vesiurheilumahdollisuuksia. Ostosmahdollisuuksiakin löytyy. Yökerhoon Plava lagunaan ilmainen kuljetus ja ihan mukava baari löytyi hotellin alapuolelta, siellä oli loistavaa live- musiikkia. Hotelli siisti ja huoneen siivous loistavaa. Hotellihenkilökunta ei ole niin ystävällistä kun Turkissa jos kukaan ymmärtää mitä tällä tarkoitan :). Hotellin aamiainen ja illallinen olivat loistavia. Adrianmeri on hyvin lämmin myös!! Zelena ja Plava lagunasta on halpa ja kiva venekyyti Porecin kaupunkiin. Porecissa kävimme basilikalla joka on varmasti joillekkin mielenkiintoinen vierailukohde. Baredine luola on kaupungin ulkopuolella mutta oli kokemuksen arvoinen paikka. Porec aguarium on hyvä ehkä jos lasten kanssa reissuun lähtee. Kävimme tjäreborgin veneretkellä, voin sanoa että Rovinj ja Vrsar ovat sen kahden tunnin arvoisia käyntikohteita, Rovinj näytti sellaiselta paikalta että sinne voisi ihan erikseen lomalle lähteä, kaunis paikka! Jos venetsiaan joku mielii meidän hotellilla (laguna istra) oli halvin tarjous mikä löydettiin mistään sinne ja hintaan kuului myös kuljetus hotellilta satamaan poreciin ja takaisin. Venetsiaan matkakaan ei kauaa kestä (n. 2h)..

Arvosana hotellille:

Hotel Laguna Istra

eewica    04.07.2009    Porecin hotellit    Porec
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Hotel Laguna Istra

Hotelli oli kivalla paikalla, ja rannalle oli matkaa vaan 200m. Hotellin läheisyydestä löyty Marketti, posti ja muita pieniä kauppoja. Henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä. Ruuat olivat hyviä, ja tarjonta oli tosi kattava sekä aamupalalla että päivällisellä.

Meidän hotellihuone oli ekassa kerroksessa ja öisin oli ihana katella plava lagunan yöelämää ja fiilistellä partsilla :)

Majoittuisin kyseiseen hotelliin uudestaan, jos se olis vaan halvempi, ei nimittäin ihan halvimmasta päästä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Porecissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.