Porecin matkakokemukset ja vinkit

zagreb hotell

Vieras    11.09.2014    Porecin hotellit    Porec
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Valamar Zagreb Hotel

Hyvä hotelli hyvä ruoka ja aivan mahtava henkilökunta. Tällä hetkellä sateista,seuraavalla keralla pitää tulla elokuun lopussa. Kaunista seutua. Suht edullista suomen hintatasoon nähden.

Arvosana hotellille:

Zeelena Laguna & Porec

Vieras    05.08.2011    Porecin hotellit    Porec
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Hotel Laguna Istra

Aivan aluksi: Meidän hotellialue Zelena Laguna oli täynnä varsinkin saksalaisia turisteja ja hotelleja oli aivan vieri vieressä.. KUITENKIN paljon positiivista löytyy, paikka hyvin puhdas ja viihtyisä. Zelena Lagunassa johon kuuluu mm. Hotel albatros ja laguna istra (meidän hotelli)on paljon vesiurheilumahdollisuuksia. Ostosmahdollisuuksiakin löytyy. Yökerhoon Plava lagunaan ilmainen kuljetus ja ihan mukava baari löytyi hotellin alapuolelta, siellä oli loistavaa live- musiikkia. Hotelli siisti ja huoneen siivous loistavaa. Hotellihenkilökunta ei ole niin ystävällistä kun Turkissa jos kukaan ymmärtää mitä tällä tarkoitan :). Hotellin aamiainen ja illallinen olivat loistavia. Adrianmeri on hyvin lämmin myös!! Zelena ja Plava lagunasta on halpa ja kiva venekyyti Porecin kaupunkiin. Porecissa kävimme basilikalla joka on varmasti joillekkin mielenkiintoinen vierailukohde. Baredine luola on kaupungin ulkopuolella mutta oli kokemuksen arvoinen paikka. Porec aguarium on hyvä ehkä jos lasten kanssa reissuun lähtee. Kävimme tjäreborgin veneretkellä, voin sanoa että Rovinj ja Vrsar ovat sen kahden tunnin arvoisia käyntikohteita, Rovinj näytti sellaiselta paikalta että sinne voisi ihan erikseen lomalle lähteä, kaunis paikka! Jos venetsiaan joku mielii meidän hotellilla (laguna istra) oli halvin tarjous mikä löydettiin mistään sinne ja hintaan kuului myös kuljetus hotellilta satamaan poreciin ja takaisin. Venetsiaan matkakaan ei kauaa kestä (n. 2h)..

Arvosana hotellille:

"Oma huvila"

Vieras    09.05.2010    Porecin muita vinkkejä    Porec

Hotelli Bellevuen huvilatyyppiset asunnot,todella asunnot,oma rauha,ystävällinrn henkilökunta,kävelymatkan päässä Porecin kaupungista,ja kaiken kruunasi Venetsian matka,päivän reissu mutta vierailuna se riitti.Sinne uudelleenn omalla reissulla.Nyt muutaman vuoden jälkeen suunnittelen että voisin lähteä uudelleen aivan samaan paikkaan vaikka en muuten käy samassa paikassa monesti.Täysi kymppi ja papukaijamerkki! Kroatia on ihana maa.

Hotel Laguna Istra

eewica    04.07.2009    Porecin hotellit    Porec
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Hotel Laguna Istra

Hotelli oli kivalla paikalla, ja rannalle oli matkaa vaan 200m. Hotellin läheisyydestä löyty Marketti, posti ja muita pieniä kauppoja. Henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä. Ruuat olivat hyviä, ja tarjonta oli tosi kattava sekä aamupalalla että päivällisellä.

Meidän hotellihuone oli ekassa kerroksessa ja öisin oli ihana katella plava lagunan yöelämää ja fiilistellä partsilla :)

Majoittuisin kyseiseen hotelliin uudestaan, jos se olis vaan halvempi, ei nimittäin ihan halvimmasta päästä.

Arvosana hotellille:

siistiä ja viihtysää

Vieras    24.06.2008    Porecin aktiviteetit ja harrastukset    Porec

Porec oli autoloma kohteenamme viime kesänä 2007.

Tultuamme kaupunkiin hämmästyimme alueen siisteyttä sekä edullista hintatasoa. Porecissa ei ole hiekkarantoja vaan koko n.10-15 km ranta-alue on nurmikkoa ja kallioa josta pääsee helposti uimaan. ruoka oli hyvää ja sitä oli

tarjolla jokapuolella. Kauppiaaat olivat hillittyjä ei väkisin myyntiä ollut lainkaan.

Kuulin jälkeenpäin että aluetta on alettu nimittämää uudeksi rivieeraksi.

Polkupyörä on hyväksi avuksi silla alueet ovat laajalla alueella sekä liikenne on

turvallista. ranta-alueella ei autoja suvaita vain polkupyöriä sekä käveliöitä. tasainen maasto. Suosittelen kelle vain aluella voi harrastaa kaikkea mahdollista vesiurheilua. lapsille vesiliukuratoja ym.

Oletko vieraillut Porecissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.