Porec

Porec

lennot

alk. 252€
Etsi lennot

Porecin sääennuste

ke 29.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
23°C | 17°C
4 m/s

to 30.5.

Sadetta, Pilvistä
22°C | 16°C
5 m/s

pe 31.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
23°C | 19°C
6 m/s

la 1.6.

Sadetta
23°C | 18°C
4 m/s

su 2.6.

Sadetta, Osittain pilvistä
22°C | 19°C
4 m/s

ma 3.6.

Sadetta, Osittain pilvistä
21°C | 17°C
4 m/s

Koe Porec

Porecin hotellit

Matkakohteita Porecin lähellä

 • zagreb hotell

  Hotelli: Valamar Zagreb Hotel

  Hyvä hotelli hyvä ruoka ja aivan mahtava henkilökunta. Tällä hetkellä sateista,seuraavalla keralla pitää tulla elokuun lopussa. Kaunista seutua. Suht edullista suomen hintatasoon nähden.

  Kohde: Porec, Kroatia Kategoria: Porecin hotellit
  Lisätty: 11.09.14 Lähettäjä: Vieras
 • Zeelena Laguna & Porec

  Hotelli: Hotel Laguna Istra

  Aivan aluksi: Meidän hotellialue Zelena Laguna oli täynnä varsinkin saksalaisia turisteja ja hotelleja oli aivan vieri vieressä.. KUITENKIN paljon positiivista löytyy, paikka hyvin puhdas ja viihtyisä. Zelena Lagunassa johon kuuluu mm. Hotel albatros ja laguna istra (meidän hotelli)on paljon vesiurheilumahdollisuuksia. Ostosmahdollisuuksiakin löytyy. Yökerhoon Plava lagunaan ilmainen kuljetus ja ihan mukava baari löytyi hotellin alapuolelta, siellä oli loistavaa live- musiikkia. Hotelli siisti ja huoneen siivous loistavaa. Hotellihenkilökunta ei ole niin ystävällistä kun Turkissa jos kukaan ymmärtää mitä tällä tarkoitan :). Hotellin aamiainen ja illallinen olivat loistavia. Adrianmeri on hyvin lämmin myös!! Zelena ja Plava lagunasta on halpa ja kiva venekyyti Porecin kaupunkiin. Porecissa kävimme basilikalla joka on varmasti joillekkin mielenkiintoinen vierailukohde. Baredine luola on kaupungin ulkopuolella mutta oli kokemuksen arvoinen paikka. Porec aguarium on hyvä ehkä jos lasten ka...  Lisää...

  Aivan aluksi: Meidän hotellialue Zelena Laguna oli täynnä varsinkin saksalaisia turisteja ja hotelleja oli aivan vieri vieressä.. KUITENKIN paljon positiivista löytyy, paikka hyvin puhdas ja viihtyisä. Zelena Lagunassa johon kuuluu mm. Hotel albatros ja laguna istra (meidän hotelli)on paljon vesiurheilumahdollisuuksia. Ostosmahdollisuuksiakin löytyy. Yökerhoon Plava lagunaan ilmainen kuljetus ja ihan mukava baari löytyi hotellin alapuolelta, siellä oli loistavaa live- musiikkia. Hotelli siisti ja huoneen siivous loistavaa. Hotellihenkilökunta ei ole niin ystävällistä kun Turkissa jos kukaan ymmärtää mitä tällä tarkoitan :). Hotellin aamiainen ja illallinen olivat loistavia. Adrianmeri on hyvin lämmin myös!! Zelena ja Plava lagunasta on halpa ja kiva venekyyti Porecin kaupunkiin. Porecissa kävimme basilikalla joka on varmasti joillekkin mielenkiintoinen vierailukohde. Baredine luola on kaupungin ulkopuolella mutta oli kokemuksen arvoinen paikka. Porec aguarium on hyvä ehkä jos lasten kanssa reissuun lähtee. Kävimme tjäreborgin veneretkellä, voin sanoa että Rovinj ja Vrsar ovat sen kahden tunnin arvoisia käyntikohteita, Rovinj näytti sellaiselta paikalta että sinne voisi ihan erikseen lomalle lähteä, kaunis paikka! Jos venetsiaan joku mielii meidän hotellilla (laguna istra) oli halvin tarjous mikä löydettiin mistään sinne ja hintaan kuului myös kuljetus hotellilta satamaan poreciin ja takaisin. Venetsiaan matkakaan ei kauaa kestä (n. 2h)..

  Kohde: Porec, Kroatia Kategoria: Porecin hotellit
  Lisätty: 05.08.11 Lähettäjä: Vieras
 • "Oma huvila"

  Hotelli Bellevuen huvilatyyppiset asunnot,todella asunnot,oma rauha,ystävällinrn henkilökunta,kävelymatkan päässä Porecin kaupungista,ja kaiken kruunasi Venetsian matka,päivän reissu mutta vierailuna se riitti.Sinne uudelleenn omalla reissulla.Nyt muutaman vuoden jälkeen suunnittelen että voisin lähteä uudelleen aivan samaan paikkaan vaikka en muuten käy samassa paikassa monesti.Täysi kymppi ja papukaijamerkki! Kroatia on ihana maa.

  Kohde: Porec, Kroatia Kategoria: Porecin muita vinkkejä
  Lisätty: 09.05.10 Lähettäjä: Vieras
 • Hotel Laguna Istra

  Hotelli: Hotel Laguna Istra

  Hotelli oli kivalla paikalla, ja rannalle oli matkaa vaan 200m. Hotellin läheisyydestä löyty Marketti, posti ja muita pieniä kauppoja. Henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä. Ruuat olivat hyviä, ja tarjonta oli tosi kattava sekä aamupalalla että päivällisellä. Meidän hotellihuone oli ekassa kerroksessa ja öisin oli ihana katella plava lagunan yöelämää ja fiilistellä partsilla :) Majoittuisin kyseiseen hotelliin uudestaan, jos se olis vaan halvempi, ei nimittäin ihan halvimmasta päästä.

  Kohde: Porec, Kroatia Kategoria: Porecin hotellit
  Lisätty: 04.07.09 Lähettäjä: eewica
 • siistiä ja viihtysää

  Porec oli autoloma kohteenamme viime kesänä 2007. Tultuamme kaupunkiin hämmästyimme alueen siisteyttä sekä edullista hintatasoa. Porecissa ei ole hiekkarantoja vaan koko n.10-15 km ranta-alue on nurmikkoa ja kallioa josta pääsee helposti uimaan. ruoka oli hyvää ja sitä oli tarjolla jokapuolella. Kauppiaaat olivat hillittyjä ei väkisin myyntiä ollut lainkaan. Kuulin jälkeenpäin että aluetta on alettu nimittämää uudeksi rivieeraksi. Polkupyörä on hyväksi avuksi silla alueet ovat laajalla alueella sekä liikenne on turvallista. ranta-alueella ei autoja suvaita vain polkupyöriä sekä käveliöitä. tasainen maasto. Suosittelen kelle vain aluella voi harrastaa kaikkea mahdollista vesiurheilua. lapsille vesiliukuratoja ym.

  Kohde: Porec, Kroatia Kategoria: Porecin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 24.06.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Porecissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Porecissa

Kysymyksiä Porecista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Poreciin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Piiu

Kohde: Porec
Ajankohta: Huhtikuu 03, 2018 - Huhtikuu 16, 2018
Kommentti: Huhtikuussa reissu Kroatiaan. Matkat Hesasta laivalla Travemundeen ja sieltä bussilla Poreciin ja sama takaisin. Kiva matkata bussilla, näkee paljon eurooppalaista maisemaa ja elämänmenoa joka lentomatkoilla on aina jäänyt näkemättä, siksi valitsin tämän matkan, vaikka lentäen olisi nopeammin perillä.

aikka

Kohde: Porec
Ajankohta: Heinäkuu, 2011
Kommentti: ihana paikka, upeat maiset ja loistavat ihmiset

Hrafndis

Kohde: Porec
Ajankohta: Heinäkuu 08, 2007 - Heinäkuu 15, 2007

TainaH

Kohde: Porec
Ajankohta: Toukokuu 31, 2008 - Kesäkuu 06, 2008
Kommentti: Oltiin aikuisporukalla Lapin Kansan lukijamatkalla. Oikein kiva reissu. Voisi mennä joskus toistekin isommalla porukalla (lapset ja isovanhemmat mukaan).

eewica

Kohde: Porec
Ajankohta: Heinäkuu 18, 2008 - Heinäkuu 25, 2008
Kommentti: Oli paras ulkomaanmatka kaikista. Ihana paikka, ihania ihmisiä ;) , lämpöö riitti ja ois voinu olla paaaljon pitempään ku vaan viikon =) noh tänä vuonna sitten uusiks!

Oletko vieraillut Porecissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Porecista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kroatia
Englanninkielinen nimi: Porec
Etäisyys Helsingistä: 1826 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 30min
Rahayksikkö: kuna
Valuuttakurssi (1 EUR): 7,53 HRK

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +385
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 94 tai 112
Palokunta: 93 tai 112
Poliisi: 92

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kroatia
Suomen suurlähetystö Kroatiassa
Kroatian suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Porec
Suomenkielinen Wikipedia: Porec
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kroatia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Porec
Pieni hetki, sivua ladataan.