Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Hua Hinissa

Tori.fi vuokrattu asunto Hua Hin

Vieras    25.01.2019    Hua Hinin vaarat ja ongelmat    Hua Hin

Vuokraus on syytä tehdä huolella, itse emme näin toimineet. Vuokrasimme kauniin talon 8 km Hua Hinistä. Suomalais yhdyskunta , hiljainen vartioitu alue. Herääminen 08.00 raivaussahojen ja ruohonleikkureiden kovaan ääneen, päivittäin. Talo on kaunis, joskin tarkemman arvioinnin mukaan likainen. Mini jakku päältä kaunis, pitää paikkansa. Löysimme muiden maalle tavanomaisten ötököiden lisäksi luteen. Arvion teki tuholaistorjunta Suomessa. Vuokraaja ei reagoi asiaan kuonoaan kohautuksella. Meille paljon harmia nyt ja matkan jälkeen. Mitään oikeusturvaa ei ole , kun vuokrata talosi yksityiseltä vuokranantajalta. Vuokra on luxus tasoa, vastuuta ei ole. Kannattaa olla huolellinen ! Maa on muuttunut, se on todella likainen , ja turistien hintataso taivaissa. Golf kentät hienoja mutta hinnat maan tasoon nähden erittäin korkeita. Thaimaalainen hymy ja palvelualttiudesta on kadonnut tipotiehensä. Juuri Kukaan ei osaa englantia edes välttävästi. Soli, vaihdetaan kohdetta jatkossa. Olkaapa tarkkana.

Hua Hinissäkin on nykyisin Phuketin meno

Vieras    25.06.2012    Hua Hinin vaarat ja ongelmat    Hua Hin

Ennen Hua oli tarkoitettu golffareille perheineen ja muulle vähän paremmalle väelle, mutta nykyisin meno on kuin Phuketissa tai Pattayalla:

Hua Hinistä on tullut kuin phuket vaikka näillä palstoilla muuta väitetään tyttöbaareja riittää kuin bangla roadilla konsanaan. Oheinen linkkikin todistaa Hua Hinin jyrkän alamäen. Hua Hin ei lapsiperheille !

www.huahinafterdark.com/map.htm

meduusat

matkalainen    27.05.2008    Hua Hinin vaarat ja ongelmat    Hua Hin

hua hinin rannoilla on meduusoja, kantsii varoa ja uimakengät mukaan!

Oletko vieraillut Hua Hinissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.